Šta je novo?

Battlefield 3

Alborz Mountains :Klanjanje

Juce kupim igru celu noc je skidam sa neta i sad nece da radi:D stalno izbacuje " bf stopped working" u cemu je problem?

Juce kupim igru celu noc je skidam sa neta i sad nece da radi:D stalno izbacuje " bf stopped working" u cemu je problem?

For players who are getting the message that "BF3 stopped working", we are aware of the issue and are working on fixes. We will update our channels as soon as we have more information

Ovo pise na Battlelogu.

kako radi bf3 na ptt-u???ima li pocket losse,kakav je ping i tako to?

Ja sam na PTT-u, paket 16/1. Radi sasvim dobro

Poslednja izmena:
Kupih i ja igricu pre par dana i to premium izdanje i prvi utisci su fenomenalni,igrao sam dugo bf2,bio i duze vreme clan Rakia klana,onda igrao do besvesti bfbc2 i sada bf3 i cini mi se da je ovo neka sredina izmedju bf2 i bfbc 2,u svakom slucaju odlican multiplayer i sada igranje do besvesti dok ne izadje bf4,ko hoce nek me slobodno doda nick : rxs2222 pa da napucavamo strance :)

Koji si nick imao u Rakiji?

Bes mi sve ja se tebe uopste ne secam

Pa ja se tebe secam i onog lika iz Novog Sada mislim da mu je nick Tosa NS i jos par ljudi,davno je to bilo,igrali smo hiljadu puta zajedno,cak mislim da sam vam doveo i jednog rusa u klan,najvise sam igrao sa snajperistom ,dragunov puska naravno :)

Ovo nije normalno kako izgleda, po meni najlepsa grafika koju sam do sad video..

BF3%201.jpg

Gde ste kupili armored kill? Na wahadovom sajtu nema, a on se ne javlja. Games nema. Jedino origin ili ..?

Pa ja se tebe secam i onog lika iz Novog Sada mislim da mu je nick Tosa NS i jos par ljudi,davno je to bilo,igrali smo hiljadu puta zajedno,cak mislim da sam vam doveo i jednog rusa u klan,najvise sam igrao sa snajperistom ,dragunov puska naravno :)

drago mi je da me se sećaš naravno i dalje sam u Novom Sadu i igram BF3 :D ko i pre

Nas desetak sa jednog foruma podiglo je server: http://battlelog.battlefield.com/bf...1-8080-4d31-aa79-783716284eb9/HWB-BF3-Server/

Server je kao sto se vidi sa velikim mapama te je ubacen i crossing da ih bude vise na broju.

Svi su welcome te i ovim putem molim da nas malo pogurate jer nas nema puno.

Čiteri ce ici na ban, ne kick. Sumnjive likove meni prijavite pa ako se utvrdi da je zaista hacker, da ga uklonimo.

Vidjet cemo jos oko sitnica vezano za balans, blokiranje prelaska u bolji tim kada ostane manje od 100 tiketa itd.

Vidimo se na battlefieldu.

Posto vidim da je moguce napraviti custom pravila, zasto niko ne napravi killcam ON a sve ostalo kao na HC, jer bese to vam je glavna mana, ubijaju vas kamperi itd.. Koji je izgovor za 3D spotting, regeneraciju vozila i healtha...

Neki ljudi jednostavno ne vole HC.

Sto se tice pravila, kaze mi kolega da sami c. panel servera dozvoljava samo par osnovnih stvari a da se za ostalo moraju ubaciti kao neki plug-inovi itd. Kako to sada tacno ide, ne znam. Recimo da mi se na nekim BC2 serverima svidja sto baza ima teritorij gdje te niko ne smije ubiti, u suprotnom ga server automatski killa. To bi bilo fino iplementirati u BF3.

Posto vidim da je moguce napraviti custom pravila, zasto niko ne napravi killcam ON a sve ostalo kao na HC, jer bese to vam je glavna mana, ubijaju vas kamperi itd.. Koji je izgovor za 3D spotting, regeneraciju vozila i healtha...

Pa zato sto necemo da igramo po HC pravilima.I ko kaze da je to mana?Kakav izgovor...

Tek bi to bila noćna mora :D

Ja ne podnosim spotovanje i killcam, najveća nebuloza u video igrama moguća :)

nisam neki igrac, ali meni se cini da je HC u stvari easy mod :) bar za pesadiju

em se lakse ubijaju neprijatelji, em se lakse kampuje
dok na normal, sve vidis, samo pritiskas q i iskacu crveni trouglici u koje posle pucas, teze za kampovanje :)

i borise, kao najgori noob na onoj slici, zasto si sam u helikopteru? :)

dok na normal, sve vidis, samo pritiskas q i iskacu crveni trouglici u koje posle pucas, teze za kampovanje :)

I onda ti se prišunjaš neprijateljima sa leđa, sve spremno, i neko od njih slučajno stisne Q i cela armija krene na tebe, jako dobro je to Q :(

Ja ne podnosim spotovanje i killcam, najveća nebuloza u video igrama moguća :)

A vidis tako igraju svi, i to PC 'elita' ;) Smesno je reci da je sve to smesno :)

@ dusan

Upalio sinoc malo sam da vozim i divim se mapi :)

Easy mode lol, pa na Normal avioni siluju i vazduh i zemlju, da ga vidim na HC kako ce u preletu da snimi pesadiju i tenkove..

Poslednja izmena:
To vam je kao kad bi sad poceli raspravu dali vise volis crnke ili plavuse.:d

To vam je kao kad bi sad poceli raspravu dali vise volis crnke ili plavuse.:d

Sto je najgore daleko je od toga, samo sto su ljudi lenji i igraju ono sto je default i sto masa igra, a ustvari neobjasnjivo losiji mod.

Sto je najgore daleko je od toga, samo sto su ljudi lenji i igraju ono sto je default i sto masa igra, a ustvari neobjasnjivo losiji mod.

Brate to sto je tebi losiji mod ne znaci da je i ostalima ;).. Meni je normal skroz ok, killcam i spotovanje mi uopste ne smeta, killcam obozavam kada me neki smrdljivi snajperista skine i onda fino znam gde je i idem da ga prikoljem :) dok to spotovanje bilo je i u BC2 pa ne vidim razlog da to nesto smeta.

BTW nego sto mi ide na zivce, sa ovim poslednjim patchom su skroz naskroz s**bali bazuke. Neupotrebljive su skroz, brojao sam treba minimum 4 rakete ispaliti da bi tenk eksplodirao, i to mislim pogodak u 'dupe' gde mu se najvise healtha skida. Msm stvarno, em sto puni bazuku sporo kao baba a pri tom se tenku vec vrati health:mad:

Poslednja izmena:
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, this Server is for Scrubs only!

:laugh:

Metro 64 players imao skor 144 / 27 sigurno sam ubio 20-30tak puta nuba admina i kikovao me...

Nazad
Vrh Dno