Šta je novo?

Battlefield 3

sto kaze bob, svako igra sta mu se svidja

meni je cq odlican
bas sada uzeo malo sacmare, nisam ih koristio ranije, uzeo saigu i udri. a cini mi se da je ona slug municija malo op, odlican domet ima, i dovoljna su 2 ne headshot pogotka da ubiju

sto kaze bob, svako igra sta mu se svidja
meni je cq odlican
bas sada uzeo malo sacmare, nisam ih koristio ranije, uzeo saigu i udri. a cini mi se da je ona slug municija malo op, odlican domet ima, i dovoljna su 2 ne headshot pogotka da ubiju

Na skoro svim serverima na kojima igram Metro su sachke zabranjene...
Moracu da ih isprobam na CQ.

Da ponovim pitanje - da li neko zna (k)ako moze da se promeni nick u igri ?

Nisam kući a ne znam na slepo... Neko drugi će već :)

Mene BAD LUCK nervira opasno.Uglavnom nemam pojma zbog cega sam zaginuo.Jednom je stvarno bila losa sreca,trcim poljancetom na Kharg ostrvu,nema nikog oko mene kad odjednom TRAS-BAD LUCK.Pao unisteni heli na mene:d

Hahaha lol. :D

Meni jedna stvar nije jasna ~ moze li igra BATTLEFIELD 3 sa sve DLC'om da "zapamti" koju sam camo odabrao za uniormu...
svaki dan kad upalim BF3 sve su default,i onda ja menjam u urban ili sta vec, nije se desilo jednom da se ne resetuju na default camo... :type::smash:

To te ne ubija admin vec server, kada koristis nedozvoljeno oruzije ili sta god da je zabranjeno :)

Kakvo nedozvoljeno oruzje.Kamo srece da znam zbog cega.Desavalo mi se u jednoj rundi da me 5-6 puta kikuju.Kad sam birao te servere nije pisalo sta se nesme koristiti od oruzja.Bacim bombu izbace me,koristim shotgun opet napolje.Jednog sam nozem ubio a ono KILLED BY ADMIN.

Kakvo nedozvoljeno oruzje.Kamo srece da znam zbog cega.Desavalo mi se u jednoj rundi da me 5-6 puta kikuju.Kad sam birao te servere nije pisalo sta se nesme koristiti od oruzja.Bacim bombu izbace me,koristim shotgun opet napolje.Jednog sam nozem ubio a ono KILLED BY ADMIN.

kucaj !rules kad udjes na server,pa ce ti biti jasnije sta sme,a sta ne sme ;)

Niko ovde nije malo dete da ne zna da cita sta se sme a sta ne sme.Pravila za nekog vaze a za nekog ne.I to je to.
Postalo je iritirajuce je.Taman resim problem sa PunkBuster-om a sad dodje ovaj.

Jedino gde sam prekrsio pravilo a to je zbog jezika.***a,bilo je jace od mene napisao sto nije smelo i end.To je bilo fer.

Pobogu to je autobalans koji vas automatski prebacuje, a ne admin licno. :)

Tačno, ali zašto baš pred sam kraj partije?

Pa verovatno u tom momentu timovi su bili "nebalansirani" i neko je morao da bude prebacen. Meni se desavalo da me cak i u poslednjim sekundama partije prebaci u drugi tim...

Tačno, ali zašto baš pred sam kraj partije?

Da ne prebacuje, u drugom timu moze ostati jedan ili teoretski ni jedna igrac. S toga postoji autobalans gdje prebacuje igrace iz tima A u tim B onim redosljedom da prebacuje prvo one igrace sto su zadnji dosli u tim A.

Recimo tim B gubi i igraci podju bjezati u tim A i zbog nebalansiranosti server ih vraca jer su se zadnji ukljucili u tim A. Dobra stvar je da nek iserveri ne dozvoljkavaju da se prebacis u drugi tim ako ostane recimo 80 tiketa a server sa 500-1000 tiketa sa opravdanjem da je "partija pred kraj" sto je naravno odlicna stvar. Ali opet ako igraci gubitnickog tima podju izlaziti iz igre, opet ide auto-balans da jel'.. ne ostane prazan suparnicki tim.

Da.. ne mogu a da ne spomenem koliko frustracija izmami ali tako je u svim slicnim igrama. Stvar koja jednostavno mora da postoji.

Poslednja izmena:
Isto kao sto na nekim serverima ne dozvoljava da predjes u bolji tim 80 tiketa pred kraj tako bih ja ukinuo i autobalans pred kraj partije, nije moj problem sto rage quit klinci masovno napustaju partiju kad vide da su pregazeni, das sve od sebe da tvoj tim pobedi i prebaci te u gubitnicki tim kad vise i nemas sansu da se odbranis.

Najbolja partija koju sam dosad odigrao,bila je 4/4 Metro.Lepo smo se dogovorili noz ili pistolj.Izabrali smo noz milina,sa uzivanjem sam igrao.Kakav autobalans i killed by admin.
Opusteno do kolena:smoke:

Isto kao sto na nekim serverima ne dozvoljava da predjes u bolji tim 80 tiketa pred kraj tako bih ja ukinuo i autobalans pred kraj partije, nije moj problem sto rage quit klinci masovno napustaju partiju kad vide da su pregazeni, das sve od sebe da tvoj tim pobedi i prebaci te u gubitnicki tim kad vise i nemas sansu da se odbranis.

A sta izadje cijeli suparnički tim, treba prekinuti partiju ?

Ima li neko resenje za ovo ucitavanje mapa 2, 3 minuta? Cuo sam za neki ATI thread tool ili kako vec, ali ne radi svima..

Rešenje ti je da kad ispiše Loading level klikneš na ikonu od igre, brže ulazi u igru. Bar je tako kod mene

Vrh Dno