Šta je novo?

Battlefield 3

Mene non stop PunkBuster izbacuje.Ne mogu ni dva minuta da igram.Prvi put mi se ovo desava.

Mene non stop PunkBuster izbacuje.Ne mogu ni dva minuta da igram.Prvi put mi se ovo desava.

Koji antivirus koristiš? Možda ti on pravi problem sličan problem sam imao ja dok sam koristio Avast tako da ....

Poslednja izmena:
Mene je PB zezao zbog Memory cleaner programa.

Imam ESET NOD32.Posle update-a se to dogadja a ranije nikada.Ovo je prvi put.

Upadam kao padobranac...Dobio sam originalnu igru(uredno zapakovanu),instalirao origin,registrovao se,ali kada upisem "serial number",da bih instalirao igru,izbaci upozorenje "This code has already been used".Sta da radim,ima li neka ideja za ovaj problem...,koga da robijam,donosioca,prodavca ili slucajnog prolaznika???

dvocevka Gdje si uzeo kljuc ?

I mene je nepunih 2 meseca zezao PB! Sve zivo sam probao, drajveri, anti, ma nista nije vredelo, svakih dva do deset minuta me kikovao :S. EEe onda sam iskljucio (memory cleaner) i sve je radilo kako treba, strasno! Ps: Javi dvocevka sta si uradio za kljuc!?

Upadam kao padobranac...Dobio sam originalnu igru(uredno zapakovanu),instalirao origin,registrovao se,ali kada upisem "serial number",da bih instalirao igru,izbaci upozorenje "This code has already been used".Sta da radim,ima li neka ideja za ovaj problem...,koga da robijam,donosioca,prodavca ili slucajnog prolaznika???

A jel si pogledao pod My Games u Originu?Meni se to desilo,ukucao sam key i vidim nista se ne desava.Ja ponovo ukucam i naravno dobijem key is already used!:wall:Dok se nisam setio da pogledam u my games!:p

PUNKBUSTER

E drugari, ja sam takodje imao par puta problema sa pb, resio sam tako sto mi je lik iz supporta rekao sledece, Desni Klik na Battlefiled 3 I repair install. Sacekate malo da reinstalira neke fajlove I eto ga. Probajte ;) pozz

Stigla iz Svice....teca,tetka....

@gorgilije --a kako ovo mislis,objasni malo(stariji covek)

Stigla iz Svice....teca,tetka....

@gorgilije --a kako ovo mislis,objasni malo(stariji covek)

Pa znas da imas dva tab-a u Originu-My games i Store.Kad ukucavas "kod" on ne prebacuje automatski na tab My games nego ostaje na tabu Store.Pa mi palo na pamet da nisi imao situaciju kao ja da se zeznes.Jel ti igre nema u My Games?

A to..Ne,ne nema je u tom tabu.Kada pokrenem instalaciju i kada trazi da unesem kod da se registruje...To je ta situacija

A kod verovatno ne mogu da nabavim,na lepe oci...A ispred mene stoji lepo zapakovana igra s pratecim upustvom za instalaciju....bez celofana..bedak

Obavezno se zali suportu,salji im sliku kutije i celofan u pozadini,sliku "koda"-malo im dosadjuj-trazi "senior menadzera" itd.Mozda i uspes.

A kod verovatno ne mogu da nabavim,na lepe oci...A ispred mene stoji lepo zapakovana igra s pratecim upustvom za instalaciju....bez celofana..bedak

Jesi li je dobio bez celofana? Ako jesi onda moze da ide u musmule...

Pa mozes se igrati frizbija sa diskovima :)... Taj vlasnik pre tebe je instalirao, napravio origin nalog, uneo taj kod i sad vozi... diskovi mu vise nisu ni potrebni.

Trebao bi i racun da ima, mogu oni da pomisle da je on vec aktivirao kod a sad trazi drugi.

Nemam racun,dobih je na poklon...Veciti cu biti zahvalan poklonodavcu :mad: sto me obradova bzv!!

smaraj support za novi key.. tako sam ja, i ako nisam imao igru kupljenu i ljudi mi dali.. dokaz, drugova kutija sa malo izmenjenim key-em u ps-u(kej lazan koji ne radi)..

Vrh Dno