Šta je novo?

Battlefield 3

Troll detected...

po statistikama se nebi reklo da cheatuje

Nije ni SAvramSRB iz "PGS" klana bio "statistički potrkrepljen" kao cheater, ali je banovan od strane PB-a, i posle se pročulo kako je sa svim drugarima iz tima koristio "steroide" na serverima bez PB, ali se jednom zeznuo i ušao na server sa PB.

"Troll detected..."

Umesto dual word rečenica, realno pre bi vreme utrošio da proverim zašto mi je platoon member zvanično banovan.

Mada, oke,.. možda nema više privilegije membera.,.. ako nije platio ovaj put svoj udeo za server ili slično,.. nebitno.

Poslednja izmena:
haha, vidi kakav čovek ima skor, baš je on cheater, a za ovo deca bi se baš obradovao, čovek ima 40 godina. Pazi kad sam i ja dobio ban za cheat pre neko veče, jer mi je skor bio 94/40. Ali tebe to i ne zanima, bolje igraj malo bf3, a smanji paranoju sa sjc klanom, navlačiš sebi negativne poene bez potrebe.

P.S. sad videh ovu poslednju poruku, tebi baš treba partner za svadju, mislim da ćeš ga teško naći ovde...Troluj do mile volje, nama super zezanje na serveru svako veče.

Poslednja izmena:
bfxpand.jpg

Serbia Joined Cheaters?

Ovo nisi pojasnio? Aj kad prozivaš onda bar kaži šta si mislio time. Mislim, mogu i ja da napišem da je Carnex pašteta otrovna, jer sam čuo da je neko negde posle jedne pojedene dobio proliv. Trolovanje je super, ali kad ne kačiš druge bez argumenata i osnova. Kapiram da bi bar trebao da obrišeš ovu sramotu od pitanja, a izvinjenje i nije potrebno, nhf :)

Nije ni SAvramSRB iz "PGS" klana bio "statistički potrkrepljen" kao cheater, ali je banovan od strane PB-a, i posle se pročulo kako je sa svim drugarima iz tima koristio "steroide" na serverima bez PB, ali se jednom zeznuo i ušao na server sa PB.

Umesto dual word rečenica, realno pre bi vreme utrošio da proverim zašto mi je platoon member zvanično banovan.

Mada, oke,.. možda nema više privilegije membera.,.. ako nije platio ovaj put svoj udeo za server ili slično,.. nebitno.

Mislim da je ptičurina aka Falcon :D mislio na postove koji su obrisani a ne na ono što si ti napisao.

@2saint4u
Ajde bar da čovek ima >1 k/d pa da se nešto tu posumnja (za ostalu statistiku da ne govorim...), ovako jedino što je sigurno je tvoje trolovanje...

inače sa Ljavimpr igram i lično ga poznajem, otprilike od kada sam se i sa Overkillom susreo na bf1942 bojištu... (off: de si matori! :)) i nikada ništa slično nije postojalo što bi nagovestilo potvrdu ovog tvog trolovanja, naprotiv!

Piše li negdje koliko sam sati proveo na nekoj mapi ?

U vezi citera...

PB nikad ali nikad ne banuje bez dokaza u vidu screenshot-a , tako da njegova statistika ne znaci bas nista .

A ovaj video je neko okacio ovde na forum i ja sam ga skoro pogledao onaka malo detaljnije pa vas sve sad pitam kad ce neko ovog lika da banuje???
http://www.youtube.com/watch?v=a_HqQESSfbo&feature=player_embedded

nije mi samo jasno kako neko moze da okaci ovako ocigledan wallhack na utube i da ga nije sramota ...jos se hvali sa tim...

Poslednja izmena:
haha, vidi kakav čovek ima skor, baš je on cheater, a za ovo deca bi se baš obradovao, čovek ima 40 godina. Pazi kad sam i ja dobio ban za cheat pre neko veče, jer mi je skor bio 94/40. Ali tebe to i ne zanima, bolje igraj malo bf3, a smanji paranoju sa sjc klanom, navlačiš sebi negativne poene bez potrebe.

Velika je razlika između toga kada nekoga banuje PB ili neki samoživi admin, ne radi se o istoj stvari ;)

U vezi citera...

PB nikad ali nikad ne banuje bez dokaza u vidu screenshot-a , tako da njegova statistika ne znaci bas nista .

A ovaj video je neko okacio ovde na forum i ja sam ga skoro pogledao onaka malo detaljnije pa vas sve sad pitam kad ce neko ovog lika da banuje???
http://www.youtube.com/watch?v=a_HqQESSfbo&feature=player_embedded

nije mi samo jasno kako neko moze da okaci ovako ocigledan wallhack na utube i da ga nije sramota ...jos se hvali sa tim...

Taj lik je iz srbije a po cemu vidis wallhack ??? Ne da m ise da gledam pola sata. I ne izbacuje mu profil na BL.

Sva ta sranya sa PB ne moraju da znace nista. Meni i prijatelju iz ekipe se desio slucaj da smo upali na Superinfantry server (bf2). I sta se desilo...? Server je bio lazan, hostovan ko zna gde (ostali detalji su isti), mangupi nam pokupili PID, hakovali nalog i igrali se (citovali) nekoliko dana. Oni igraju, ja ne mogu de se ulogujem. I eto me na Pbb listi zbog smradova

@glenn
treba sam da vidis , stavi npr. negde na 9 min i 10 sek i pogledaj naredna 2 ubistva, meni je tu sve jasno, covek nisani ljude iza zida pre nego sto se pojave a nema ih na mini mapi i ako budes gledao ceo snimak videces da uvek zna tacno gde su... ceo snimak je jako providan...

Angusoid igra dobro to je sve, nije cheater.

Oba su se pojavila na mimimapi. Prvi je djelimicno prikazan a i sam onako cekam da izadje iza coska kada skuzim gdje je. Drugi je takodjer prikazan na mimimapi kada doleti jeep-om. Ako ima jos koji sumnjiv dio, reci ali sam gledao desetak minuta i nisam nista skuzio.

Angusoid igra dobro to je sve, nije cheater.

a ti si mu stajao iza ledja dok je snimao ili mu samo verujes?
necu ja vas da ubedjujem da je neko citer ili nije samo mi je cudno da je vama na tom snimku sve reguralno...

za mene je on apsolutno citer.

@glenn

nisi dobro video ,nema nista na minimapi . 9min 15 sek.

to naravno nije jedini detalj odmah posle toga ubija lika iza kuce , pa onda baca bombu preko zida gde je bio lik kog on nije mogAao da vidi i tako dalje...
ceo snimak je jako providan.

Poslednja izmena:
Na 9.14 se malo crveni bas na tom dijelu ..na trenutak.. slabo se vidi. No nije toliko ni bitna minimapa.. modza mu je neko rekao da ima gore covjek iz njegovog tima.

Ja opet ponavljam da nema sanse da gledam cijeli klip. Daj da se uvjerim pa da ga registrujem da ga zaobilazim ako naletim na server gdje igra.

Poslednja izmena:
dobar dan deco ahaahah
ja sam glavom i bradom
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LJAVIPR/

i najveci sam sifras vaseljene :)

-Poslao sam preko pbbans i even balance zahtev da me skinu sa omrazene liste, hvala Wolfsone na infou.

-2saint4u, svaka cast i hvala ti, prija mi paznja i publicitet. Koliko li je samo jludi pogledalo moju statistiku i sva ta blistava odlikovanja zbog tvog revnosnog rada na polju bezbednosti i zastite vezanih za igranje na internetu (da sam zensko, pa jos osmi mart, ma lepse nego cvece da sam dobio). Sto se toga tice, samo nastavi, imas moju punu podrsku. Sto se tice toga da na SJC lajes, to verovatno ima dublje korene u koje ne bih ulazio ali nadam se da si gledao zvezdane ratove i da te podsetim samo... fear is the path to the dark side. http://www.youtube.com/watch?v=CJeKS0gNz48

-A sta se ustvari desilo, igram ja juce neki nemacki server 32p rush damavand peak i kik, dobro reko mozda ima neko vazniji, odem drugde negde, ne ucita se mapa, kick od PB-a - 1200 min, sta je sad ovo, ne vidim razlog zbog dugmeta "recconect" i "cancel", pritiskam reconnect, opet neka poruka PB ovo ono, smara me, nalazim 1000tiketa metro, ulazim, igram se par minuta (krenuo sam da igram malo sa supportom, dobro puca, ubijam, padaju bombe svuda, dosadno... pratite me moji verni fanovi, videcete kako se K/D razvija i raste od 0.7 pa do neba)...smorio sam se, alt-F4 i odlazim.... danas, saznajem da sam postao zvezda :)

-Idem sad da vidim dal ce se konektovati i sta se sad koj moj desava sa tom igrom... al od sad, samo sa [SJC] klan tagom! fakje!

Pozdrav svima i iskulirajte hejtovanje inace http://www.youtube.com/watch?v=fLrpBLDWyCI

-kick dva puta sa dva neka servera bez objasnjenja pre nego sto se startovala igra
-uso u neki server, ubio dvojicu, ubili me... valjda radi hm hm, setovanja su bila sa BP da bude server... ko ce ga znati...

Vrh Dno