Šta je novo?

Battlefield 3

Malopre twitujem i naletim na ovu fantastičnu sliku :D

DEFINICIJA UŽIVANJA

428241045.jpg

Citam da je patch 3.9 gb wtf? Jeste probali igru posle ovog 'velikog' patcha, kakva su poboljsanja u praksi?

Poceo download patcha 3,9gb !

Jel moze da se kupi Back to Karkand preko " US origin-a", jer ispadne jeftinije ( nekih 300RSD ) nego kada kupujem u funtama preko UK prodavnice?

Skinuo sam patch ali ne mogu da udjem u igru, ni kampanja ni multi. Samo stoji onaj tenk na pocetku i to je to.

Probao ista prica. Nocas sam je kupio rusku verziju, valjda sam je lokalizovao kako treba na Engleski.
Svrbi me mish :)

Koliko me secanje sluzi(a ne sluzi me dobro) bio je info da ce serveri biti u kanalu do 12 CET(ili kod nas do 13h)

Produzili su maintenance period, rekli su da ce do 13h biti offline (a CET koristimo i mi ;) ).

I koliko ce kostati back to karkand?

jedno noob pitanje.... da li cu da imam probleme, ako sad skinem ovaj patch, a nisam skinuo onaj prvi? i da da li da uzimem cd key za mw3 zbog multyplayer-a? vredi li?

mislim da ce posle nekog (kraceg) vremena to moci i mi da igramo..... nisam siguran....

:)

[YOUTUBE]B5BmFTcNMDg[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
kako do novih mapa mi sto smo uzeli preko wahada :)

Ti nisi igrao BF2, ovo je jedini i pravi razlog zasto se kupio BF3, a ne zbog graphicscrap-a, mogucnost da zauzmes ili odbranis aerodrom u " Full Scale War event-u " tj " That moment when your team is good enough to FO enemy from island and rape em "

igram i dalje.... bf2 samo na lap topu... :D ne znam kako, ali nisam igrao ovu mapu, ili sam igrao, ali pre.... preferiram oman.....

@kexi
nemoj da kupujes mw3,sve je isto kao u prethodnim delovima

@G!!!

pa kupis kljuc za karkand. mozda ce da bude kod njega

kako uvek izgleda *******o na klipovima kad si u borbi

Poslednja izmena:
Nego jel kupio vec neko Back to Karkand?

Ja sam upravo kupio preko Origina, platio PayPalom. Sve je proslo ok, od PayPala stigo racun al od EA Games nista, sto me malo zabrinjava.
Kontam da cu moci da igram preko Battlelog-a ekspanziju kad bude dostupna i za PC, ali opet je cudna ova kupovina...ni da kazu hvala :p

Tako sam i ja kupio DLC, nije mi stigao kod a skinuli su mi pare sa paypal-a (izadje tacno 11,5e) . Malopre sam pitao nekog lika iz live support-a, kaze da ne brinem, pojavice se DLC u listi kad izadje.

cek, znaci ako ne kupim Back to Karkand necu moci u nekoj bliskoj buducnosti da igram?

Nećeš moći igrati Back to Karkand mape, ostalo naravno da ćeš moći.

uh... pa kako da dodjem onda do expanzije? ako sad imam obican, nisam upucen.....

Vrh Dno