Šta je novo?

Battlefield 3

Jel postoji neka mapa na koju mogu sam da udjem i da vezbam voznju aviona!? Glupo je što na praznim mapama ne mogu da se pomerim jer piše da je potrebno minimum 2-4-8 igrača da se uključe da bih mogao da vozim avion. :(

P.S. Jel izvodljivo na neku foru da podignem ja BF3 server u lokalu pa da probam neku mapu!? Mislim da nije ali ajde da pitam ;)

nije izvodljivo
slazem se sa tobom da je glupo sto ne mozes sam da ides po mapi,nego moras da cekas druge igrace

Eto ti odgovor :)

Client R3 + Server R11 is due next Tuesday

Min player requirements
Also, it will once again be possible to reduce the number of players required to start a round to 1 both in ranked and unranked mode. We changed it back after getting a lot of negative feedback from both individuals and the RSP companies.

Our plan for the future is to introduce a warm-up mode, where players can move about and play the game, but with scoring disabled; then, when the number of players goes above the threshold -- that's when the real round starts.

neke stvarcice ubacuju u igru kao da je 2004. godina :|

kad li ce da isprave da se ne saplicem o ciglu ili ivicnjak na ulici :|

Lakše ti je da odeš kod nekoga na kafu i probaš BF3 sat-dva, izbrojiš 25 eura za svoj ključ i uživaš ;)

u ovom trenutku mi je puno 25E za igru koji nisam ni probao MP
iskreno bez dan dva nemogu izvalim dal sam se navukao ili ne ... :)
u svakom sluchaju hvala svima na info ..

Postoje serveri gde mozes da igras i da si jedini igrac.Pretrazi u search "one player minimum" ili slicne kombinacije(one pl minimum).Ja sam probao par puta i totalni sam antitalenat za letenje.

Jel postoji neka mapa na koju mogu sam da udjem i da vezbam voznju aviona!? Glupo je što na praznim mapama ne mogu da se pomerim jer piše da je potrebno minimum 2-4-8 igrača da se uključe da bih mogao da vozim avion. :(

P.S. Jel izvodljivo na neku foru da podignem ja BF3 server u lokalu pa da probam neku mapu!? Mislim da nije ali ajde da pitam ;)

@wrmwrmwrm
Moj savet ti je da pazaris BC2(sad je dzabana,dele ga uz prashak u prodavnicama:d),ima dosta igraca koji igraju pa probaj da li ti odgovara takva vrsta MP.Mislim da(ako volis FPS) ces da se navuces k'o na belo.Ima da te ukucani gledaju samo u trenucima nestasice elekticne energije.

Poslednja izmena:
A koliko je to jeftin bc2? :D

mislim (tako sam negde video) da je 15-ak eu,..... sto nije jeftino..... s' obzirom da je BF3 25....
jedna dobra vest za mene, sutra ili prekosutra mi stize graficka sa servisa.... :D i opet se vracam.... samo bice *******o, ja sam 13 ili 14 lvl, a ostali ce da budu ko zna koji......

Na g2play je 13e kod Wahada 10.Verovatno ce negde biti neka specijalna ponuda za smesnije pare.

A ti kexi,ne znam sta da ti kazem,zelim ti srecu da ti se opet nesto ne desi sa kompom.Nadam se da ti "sakupljaci sekundarnih sirovina" ne ukradu banderu ispred kuce :d(kakve si srece,sve je moguce).

Postoje serveri gde mozes da igras i da si jedini igrac.Pretrazi u search "one player minimum" ili slicne kombinacije(one pl minimum).Ja sam probao par puta i totalni sam antitalenat za letenje.

Koliko ja znam ovo je moglo pre patcha, ali eto ponovo vracaju na strao sa patchom sutra.

znaci bice kao u bc2,kad vas je malo nema da se nabijaju poeni

A ti kexi,ne znam sta da ti kazem,zelim ti srecu da ti se opet nesto ne desi sa kompom.Nadam se da ti "sakupljaci sekundarnih sirovina" ne ukradu banderu ispred kuce :d(kakve si srece,sve je moguce).

'vala bas... hvala... mada imam opet strah, jer su mi u servisu rekli da je grafika potpuno ispravna.... a meni nije radila, sto implicira da mozda maticna nije u redu....

ahahahahah ne mogu da verujem da sam i ja isto pomislio na ovu scenu iz filma kada sam pročitao "implicirati" :D :D :D

U koliko sati je sutra patch po nasem vremenu???

pa valjda su sa battlefield srbija ili sa sjc-a preveli na nase vreme.
bf srbija kaze u 9
sjc kaze oko 8

Sa Battlelog-a:

NOTICE Tomorrow we are performing some maintenance on all platforms including Battlelog in preparation for Karkand and upcoming updates. Therefore all services will be down between 9:00 CET and 12:00 CET.

Pozz svima ja sam Radovancik sada skidam igru pa kad se zevrsi da se pucamo dodaj te me u frend..inace svaki dan igram aktivno CSS sa ekipom pa rekoh da se oprobam i u ovome svidja mi se to sto je igra timska kao CS.

Pozz

Oće li biti taj patch i za nas "siromašne" ili samo za oriđiđi? Koliko samo bagova majko mila, bezbroj!

Oće li biti taj patch i za nas "siromašne" ili samo za oriđiđi? Koliko samo bagova majko mila, bezbroj!

Za singleplayer!? Ono je toliko kratko da nemas vremena da uocis bagove :d

Kad cujem oridjidji nije mi dobro :d

Brate taj naziv (oriđiđi) me podseća na neku cigansku vudu magiju :D

Trebao si da ih dodaš na Battlelogu, a ne na Originu.

Nazad
Vrh Dno