Šta je novo?

Battlefield 3

cisto da obavestim ljude na forumu kojima ne radi bf,da necemo mi jos dugo igrati
nemaju pojma kad ce biti zavrsen fix

4 mape i par vozila, oruzja...

Tačnije, 4 mape, 3 vozila, 10 oružja.

Ja na to gledam kao BF2 u Frostbite 2 engine-u za 15$, OK cena :)

Jel se i na PC-u sad vide mine na mapi, C4 se detonira i kad umres.. ili su to samo PS3 patch u*ebali?

e moji prijatelji, ne igram bf3 od 8.11....... :( prvo mi se pokvario ram, dok je bio na servisu, ja sam kupio novi, i bio sam srecan svega nekoliko sati, onda mi crkne graficka.... i onda i nju posaljem na servis, a ovaj ram sto sam kupio, naravno vratim, stgne mi nazad moj ram, ali sada jos iscekujem grafiku...... :dash: moj zivot je otisao u propas' xD

A dok mu je sve radilo normalno u svakoj temi je pisao/pitao sta da kupi da bi imao bolji komp :d

izvinjavam se ako je vec bilo, nisam uspeo da nadjem. koristim origin prvi put..

kako da uplatim back to karkand preorder? kada idem na checkout, opcije za drzavu su mi samo USA i CAN?

unapred hvala

Vide se i neprijateljske ako na tenku imas aktican IR Mode. :D

Pih to sam zaboravio da zavarim na tenak :D

BTW od sad igram samo na velikim mapama sa 1000 tiketa, igram kao covek ~30-45min i za to vreme skupim preko 10k poena u igri + dodatni poeni na kraju igre, uzivam u igri. :)

Poslednja izmena:
Pih to sam zaboravio da zavarim na tenak :D

BTW od sad igram samo na velikim mapama sa 1000 tiketa, igram kao covek ~30-45min i za to vreme skupim preko 10k poena u igri + dodatni poeni na kraju igre, uzivam u igri. :)

Ja sam danas to radio samo na Metro :D. Reših da izgrindam onu prokletu F2000 i uzeh je konačno.
Inače na Metrou isključiš mozak, raspališ po svemu što se mrda i to ti je sva filozofija. Glupa mapa do bola, jedino je dobra ko hoće da grinda puške

metro je samo za poene. conquest 64players,1000tickets
uzmes assault i samo ih ozivljavas

Ja vise ne igram na mapama od 64igraca, jer je za mene ono previse.

CQ i rush 32 a DM =<24 igraca. I maltene uvek nakupim vise pojena nego da igram na mapi od 64 ili vise. A i puno je bolje levelovat tenkove i vozila na tim mapama jer nema u svakom trenu 10ak njih koji te gadjaju stingerom u svakom trenutku, gde god se okrenes.

Prosto su mape trebale da budu prosirene zavisno od igraca.

qptS6.png

^
+10!

isto i ja, i ne samo za to, nego i za mnogo drugu tehniku....

Neko je bio kacio Tom's Hardware test za BF3 i broj jezgara, izgleda da je najoptimizovaniji za triple core :p

Posto nikada nista nisam igrao u multi-ju... imam dva pacerska pitanja:

- Koja je min. internet brzina za (down/upl ) za normalno igranje BF3 ?

- Koji je najednostavniji nacin da upadnem u neki fajt (pick up game).
Ako moze opis u par koraka...

Da ne kupujem... ako nije to za matore gamere.

Ja sam ranije igrao sasvim normalno BC2 na 6mbit / 512kbps sada igram još bolje na 18mbit / 1mbit

Drugo pitanje ne razumem :)

Vrh Dno