Šta je novo?

Battlefield 3

Ja imam problem samo prilikom prvog pokretanja,tada igra pukne.Osim toga nemam ni jedan,jedini bug.Zna nekada server da pukne,ali tada svi ispadnemo.Eto,ja sam najveci baron na ovom forum,mozda i sire.Meni je ovo samo jedna vrsta zabave i popunjavanje slobodnog vremena i zbog igre sigurno necu da lazem.

^ Isto i kod mene. Svez W7,zadnji graficki drajveri i pokretanje u Chrome-u. Firewall i AV iskljuceni u toku igranja.

Evo mojih problema sa igrom:

1) Ponekad kada se zavrsi partija, i menjaju se mape, zabode igra.
2) Zeleni bljeskovi na ekranu sa vremena na vreme ( mnogi sa GTX 560/570 i 580 imaju ove probleme )
3) BSOD... znam, sada ce neko reci problem sa hardwareom... a kako onda BSOD nisam dobio prelazeci ceo The Witcher 2 i DX Human Revolution, vec samo sa ovom prokletom igrom.

^^Zeleni bljeskovi i na 6850, tako da ima i na ATI kartama istih bugova.

^ Isto i kod mene. Svez W7,zadnji graficki drajveri i pokretanje u Chrome-u. Firewall i AV iskljuceni u toku igranja.

A kod mene,win7 ima nekih 7-8 meseci,drajveri su najnoviji,isto chrome,KIS ne iskljucujem ali sam u njegovim podesavanjima namestio da ne "monitoring" bf3.exe!

Ja nemam nikakvih bugova. Od kad sam kupio igru nisam je pokrenuo, ne radi mi internet već 7 dana :D
Hoću i ja da igram bagovitu igruuuuu !!!

Ja nisam imao nikakvih većih problema do sad, par puta se desilo da pukne prilikom učitavanja i to je sve. Osim nekih sitnih stvari koje su pratile i BC2.

2) Zeleni bljeskovi na ekranu sa vremena na vreme ( mnogi sa GTX 560/570 i 580 imaju ove probleme )

1) I kod mene na GTX480 se dešavaju zeleni bljeskovi povremeno. *** valjda su na ATI-ju crveni bljeskovi :p
2) Redovno mi zakucava kada probam prvi put da se ubacim na server.
3) Serveri sa malim ping-om umeju da laguju kao ludi.
4) Najgore od svega je kada u sred partije pukne igra. Dođe mi da :wall:

Eno juče se zainatim i uzmem da cepam kombinaciju heliš i avion samo. Uporan, ginem, sedam u drugi, ginem i tako u krug. Posle 10-15 min mučenja uspem nekako da sa F-18E oborim SU-35 i taman dok sam uzvikivao HELL YEAH!!! puče igra sama od sebe :S: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :crash::crash::crash:

Sinoć sam pronašao novu omiljenu ulogu u igri. Dohvatim lepo 9K22 Tungusku ili LAV-AD, prišunjam se negde sredini mape, ali opet dovoljno daleko od objectiv-a, da ne bi morao da se smaram sa pešadijom i tenkovima i bacim se na posao. :-devil-:

Kombinacija 30mm topova i AA raketa, ako znaš da koristiš iste je smrtonosna za sve što leti, nema prijateljske oznake, a dođe u domet. Samo treba naučiti sa kolikim preticanjem se gađaju letelice u zavisnosti od brzine i udaljenosti.
He he, partije sam završavao sa prosečnim skorom od 10-1 do 15-3 i to sve avioni i heliši. Najgore je ako se prišunjaš sa strane njihovoj bazi i samo čekaš da neki nesrećnik poleti. :smackbum::hump::smack:

Da potvrdim zelene bljeskove na ati 6950/6970...kao i pucanje igre nakon prvog logovanja a ponekad zna da pri ucitavanja nove mape samo stoji crni ekran.

Svuda ima toga.

Btw koliki vam je Skill :D?

da ***e dosta cesto mi se desava iskoci neprijatelj ispred mene, iznad glave mu pijateljska oznaka, puf puf ubije me, i kako se on dalje pomera skontas da je ta priajteljska oznaka u stvari za tvog saborca koji se nalazi u istom pravcu samo 100m dalje :(

da ne pricamo o tome da se desava na blizini kada se nadjemo 1na1 vidim lepo da protivnik da drzi cev 90 stepeni od mene i upuca me

ili da zamaknem za zid i padnem mrtav...

moralo je to sve malo bolje

Čudno, sve na šta se žalite postoji u BC2 i to u večim količinama ali ipak niko ne priča o tome :)

ok sem flickeringa xD

Ma kod mene se stabilizovalo manje puca nego ranije isto ima zelenih bljeskova al nisu toliko cesti :) a jos nesto nedaj boze da neko instalira nod5 morace ponovo da instalira sistem jer misli da je igra trojan s**** je ko cuma djecu :D

Poslednja izmena:
a jos nesto nedaj boze da neko instalira nod5 morace ponovo da instalira sistem jer misli da je igra trojan s**** je ko cuma djecu :D

Jel ti to ozbiljno? Ja imam nod5 :). Šta treba da se uradi da ne bude čuma i djeca? :D

Poslednja izmena:
Jel ti to ozbiljno? Ja imam nod5 :). Šta treba da se uradi da ne bude čuma i djeca? :D

Neznam ja sam cacno nesto u podesavanjima i nisam mogao vise uci u igru uopste nije htela da krene posle toga iako sam unistalirao nod5:wall::wall:

Pa jesi siguran da je do noda? Jel' se još nekome ko ima nod5 ovo dešavalo?

Poslednja izmena:
Koji je sajt najjeftinij za kupovino obicne verzije a da je recimo provjeren sajt, da je narod vec uzimao u vise navrata itd.. kao sto je recimo g2play? Malo kratak sa kešom pa da vidim ima li gdje jeftinije od 24€. Nije mi opcenito frka dati 25€ ali trenotno mi malo zapelo.. hehehe...

kod elitekeys je 21e

wahade sta se podrazumeva pod "skill" tj kako ga obracunavaju ?

moj skill je 303, i evo uporedio sam ga sa tvojim - 253 (ti koji si precizniji, veci si lvl, manje si potrosio vremena, vise unlockova itd itd)

jedino logicno deluje ako je sto manje poena na skillu to si bolji ? :d

ja do sada ni jedam problem nisam imao :)

gtx260, 1920x1200, ostavio sve na auto (medium/high) osim sto sam iskljucio aa, ne koci, ni jednom mi jos nije pukla igra, na novu mapu udjem pre nego sto onaj brojac dodje do 0

Kakvu satisfakciju nalaze ovi hakeri u varanju, ne razumem. Jutros sam popio headshot dok sam vozio Jet ( max. brzinom ) iz protivnicke baze. Jos nije ni ban dobio.

A u toj rundi sam popio jos 5-6 headshotova od istog lista, svaki dok sam vozio dzip/trcao/bio na drugom kraju mape.

Koji je sajt najjeftinij za kupovino obicne verzije a da je recimo provjeren sajt, da je narod vec uzimao u vise navrata itd.. kao sto je recimo g2play? Malo kratak sa kešom pa da vidim ima li gdje jeftinije od 24€. Nije mi opcenito frka dati 25€ ali trenotno mi malo zapelo.. hehehe...

Imas ovde za 2000din, ako mozes PayPalom da platis i posle te ne mrzi da menjas jezik (sto nije preterano komplikovano, ima uputstvo)
Drugar je tu kupio, dobio kljuc posle par minuta i radi mu kako trea.

je l' u bf3 nema opcija da ti pokazuje koliko je neka puska jaka,preciznost.. kao u bc2 sto je bilo

[YOUTUBE]ELwO-CMoDYI[/YOUTUBE]

Vrh Dno