Šta je novo?

Battlefield 3

Javi se korisniku wahad. :)

I kod mene se ne vide, izgleda da je do njih nesto

Upravo je tako i kod mene u delu Taken, prazno. Video sam da se gomila drugih zali na isti problem, cak su nekima nestale iako su pre toga mogli da vide uzete plocice.
Nadam se da ce to ispraviti u narednom patchu.

evo ga novi problem i sad ne mogu da upalim sp i mp. samo sam promenio rezoluciju i da upalim,kad ono nece
bela slika i to se pojavi
untitled.jpg

Ovako ljudi ovo ce sve koji imaju STANDARD a ne LIMITED EDITION ZANIMATI! :D I kako da i oni imaju LE!
Izgleda da je bug do Origina i to fin bug :D Sta je stvar...
Ja imam LE verziju BF3 na kompu..i sad uzeo od brata njegov account gde on ima obicnu verziju i ja se ulogujem kod mene na pc-u sa njegovim acc...i pocne da mi skida nesto od 48 mb kod bf3..ja rekao izgleda izasao patch..kad ono promeni on meni ikonu i naziv u limited edition ja se pocepao od smeha xD

E sad....ja da pokrenem BF3 kad ono pocne da smara sa ovim i na njegovom a i na mom acc...i ja to resim kao sto su rekli dole
znaci pojavi se sve ovo

http://help.ea.com/article/unable-to-activate-battlefield-3
If you receive a “We could not activate Battlefield 3 on this computer using the Origin account you provided” or "The product key entered cannot be used to activate the game" error message when trying to launch or play Battlefield 3 on your computer, try either of the steps below.
rtaImage

I resite ovako

"Unable to Activate Battlefield 3" through Origin error:
Click on the cog wheel icon and select "Refresh my Games".
After refreshing, please restart the Origin Client.
You should be able to launch Battlefield 3.

OR

Open Computer from the Start menu and go to: C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License **Program Data may be a hidden folder on your machine**
Delete either 71067.dlf or 71069.dlf (depending on if you have Limited Edition or Standard)
Reboot your machine.
Launch Origin.
Try to launch BF3.

Meni je pomoglo to kad sam obrisao ove fajlove..

I posle restarta ja lepo usao na njegov acc radi, na moj radi...
i jos proverio..uzeo na laptopu instalirao origin gde znaci nema BF-a i usao na njegov account i stoji Ready to download Limited edition a ne obicnu verziju sto znaci da je nekim cudom verzija da kazem konvertovana :D

Tako da ne garantujem da ce se i vama to desiti ali verovatno je neki dobar bug xD sto se tice origina i sta vas kosta da probate da dobijete LE za DZ! Znaci idite do nekog ortaka koji ima LE i ulogujte se na vas account kod njega na pc-u..i kad udjete nmj odmah u isti sec play na bf3 nego sacekajte malo da vidite da li ce krenuti dowload od 40 mb ili kad kliknete play da li ide 40mb download...tako da ako je bug do origina pozurite pre nego sto se to otkrije :D

Ma ovo je katastrofa platis igru ona malo radi malo neradi :( sad nece vise ni da pokrene igru:wall::wall: sad probavam ponovo da je skinem da vidim dal ce raditi ovo cudo od 50 evra:mad:

Ovako ljudi ovo ce sve koji imaju STANDARD a ne LIMITED EDITION ZANIMATI! :D I kako da i oni imaju LE!
Izgleda da je bug do Origina i to fin bug :D Sta je stvar...
Ja imam LE verziju BF3 na kompu..i sad uzeo od brata njegov account gde on ima obicnu verziju i ja se ulogujem kod mene na pc-u sa njegovim acc...i pocne da mi skida nesto od 48 mb kod bf3..ja rekao izgleda izasao patch..kad ono promeni on meni ikonu i naziv u limited edition ja se pocepao od smeha xD

E sad....ja da pokrenem BF3 kad ono pocne da smara sa ovim i na njegovom a i na mom acc...i ja to resim kao sto su rekli dole
znaci pojavi se sve ovo

http://help.ea.com/article/unable-to-activate-battlefield-3
If you receive a “We could not activate Battlefield 3 on this computer using the Origin account you provided” or "The product key entered cannot be used to activate the game" error message when trying to launch or play Battlefield 3 on your computer, try either of the steps below.
rtaImage

I resite ovako

"Unable to Activate Battlefield 3" through Origin error:
Click on the cog wheel icon and select "Refresh my Games".
After refreshing, please restart the Origin Client.
You should be able to launch Battlefield 3.

OR

Open Computer from the Start menu and go to: C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License **Program Data may be a hidden folder on your machine**
Delete either 71067.dlf or 71069.dlf (depending on if you have Limited Edition or Standard)
Reboot your machine.
Launch Origin.
Try to launch BF3.

Meni je pomoglo to kad sam obrisao ove fajlove..

I posle restarta ja lepo usao na njegov acc radi, na moj radi...
i jos proverio..uzeo na laptopu instalirao origin gde znaci nema BF-a i usao na njegov account i stoji Ready to download Limited edition a ne obicnu verziju sto znaci da je nekim cudom verzija da kazem konvertovana :D

Tako da ne garantujem da ce se i vama to desiti ali verovatno je neki dobar bug xD sto se tice origina i sta vas kosta da probate da dobijete LE za DZ! Znaci idite do nekog ortaka koji ima LE i ulogujte se na vas account kod njega na pc-u..i kad udjete nmj odmah u isti sec play na bf3 nego sacekajte malo da vidite da li ce krenuti dowload od 40 mb ili kad kliknete play da li ide 40mb download...tako da ako je bug do origina pozurite pre nego sto se to otkrije :D

Niko od mojih ortaka nema original igru a kamaoli LE :d :(

Auuuuuuu Pilauda kada te budem dohvatio, tebe i tvoj f2000 :d :smack: :smackbum:

Fenomenalna igra juce ;)

Lvl je apsolutno nebitan za ovu igru. Ja sam tek sinoc krenuo i od nule bez izgubljene partije. Ovde je ipak teamplay malo bitniji od perka. To dali cu imati neki dodatak za pusku je samo nijansa u igri koja moze da odluci samo ako ti protivnik dopusti tu mrvicu pa da ovo prevagne. Lvl i unlockovi ce ti samo malo poboljsati k/d ratio ali ne w/l ratio. A ipak je vazno pobediti i usput se dobro zabaviti ;)
Sinoc sam peglao malo i u neki trnucima sam se iznenadjivao ljudima koji se 3 minuta peglaju u prazno a niko na zastavu ne ide, skupljaju fragove i poene a tiketi cure. Nema frke, vise prostora za nas koji ne gledaju statistiku i lome partiju ;)

Samo ti meni iskusni igraču objasni kako da oboriš lika 45lvl-a koji na svom SU-35 ima i heat rakete, kojima pogađa tvoj F-18E iz jednog pogotka u 90% situacija, a ti nemaš ni mamce. Nemoguća misija. Takođe igrača višeg nivoa u tenku su smrtonosna kombinacija. Imaju smoke screen za zaštitu od raketa, popravljaju tenk dok trepneš (bez izlaska iz istog), imaju FLIR tako da vide kroz dim i u mraku (nema skrivanja), pored topa ima koaksijalni HMG kojim probija sve slabije zaklone i još mitraljezac na krovu. Da bi takav duo skratili za glavu treba jedno 5 min i pritom će poginuti 20 tvojih saboraca.

konstatovao sam problem sa mojim ranijim pucketanjem zvuka u igri. u pitanju je cpu, odnosno pregrevanje. kad se temp popne na 50C krene pucketanje zvuka. spustio sam na def i oborio voltage i ok. a onda podigao sve na ultra osim AA i lepo radi na 30+fps :)

Samo ti meni iskusni igraču objasni kako da oboriš lika 45lvl-a koji na svom SU-35 ima i heat rakete, kojima pogađa tvoj F-18E iz jednog pogotka u 90% situacija, a ti nemaš ni mamce. Nemoguća misija. Takođe igrača višeg nivoa u tenku su smrtonosna kombinacija. Imaju smoke screen za zaštitu od raketa, popravljaju tenk dok trepneš (bez izlaska iz istog), imaju FLIR tako da vide kroz dim i u mraku (nema skrivanja), pored topa ima koaksijalni HMG kojim probija sve slabije zaklone i još mitraljezac na krovu. Da bi takav duo skratili za glavu treba jedno 5 min i pritom će poginuti 20 tvojih saboraca.

to je to :)

mada ko nam je kriv sto nismo nabudzili lvl na polupraznim serverima kad je to moglo :d

zezam se, nije problem do lvl-a i sto ce neko da te kokne, nego generalno ... i u cod-u je to problem bio (ili te satiru ili pocnes da dominiras toliko da se smoris, pa onda prestizujes :p)

nije mi jasno kako npr na battlefield srbija serveru kada udjem a pokazuje lag oko 130 igra tece glatko, a na nekim serverima sa pingom 40ak laguje ko blesav

sto se tehnikalija tice, ne znam kako vi ali ja AA u 2011. godini moram da koristim :] pa cenu nekih drugih detalja

Auuuu sta radi covek iz pticice. :)

[YOUTUBE]MJn8B-lDx5g#t=262s[/YOUTUBE]

Imam original igru. Traži mi da se za single player konektujem na internet. Jel' to traži samo prvi put ili prilikom svakog pokretanja SP.
Da li skida neke fajlove ili samo registruje igru (ili šta već). Ako skida nešto koliko je veliko to?

Hvala

sto se tehnikalija tice, ne znam kako vi ali ja AA u 2011. godini moram da koristim :] pa cenu nekih drugih detalja
Pricaj mi, mada, ja ne zelim da zrtvujem ni detalje ni aa i da imam min 60fps-a:)

Trenutno picim noob servere, jer ne zelim u samom pocetku da se previse nerviram a i da bih se lakse upoznao sa okolinom.
Ne znam da li ste primetili kako je brutalno odradjen draw distance, nema nigde iscrtavanja ni pop up-a.Licno sam prezadovaljan kako sve radi i prosto mi nije jasno kad citam koliko neki imaju problema sa igrom. Dosta zanimljivih situacija btw, igrace se ovo:D

Igra ima "jacinu", koju ni eventualni bagovi ne mogu *******...

posto sam ponovo reinstalirao drajvere,javio mi se isti problem
sad sam izbrisao igru,pa je ponovo skidam. valjda ce to da resi problem

Mene nervraju opet citeri kao u 2. Ima ih ko bubasvaba. Jurim lika sinoc na Caspianu. Prvo skinem dvojicu do njega snajpom, okrece se u trenutku i u vugla. Tacno zna piz*a odakle dolazim svaki put. Jos jedna nejasnoca.
Kada me neko skoka mi prikazuje odakle me je skinuo a za druge igrace se ne vidi. U cemu je fora?

Mene nervraju opet citeri kao u 2. Ima ih ko bubasvaba. Jurim lika sinoc na Caspianu. Prvo skinem dvojicu do njega snajpom, okrece se u trenutku i u vugla. Tacno zna piz*a odakle dolazim svaki put. Jos jedna nejasnoca.
Kada me neko skoka mi prikazuje odakle me je skinuo a za druge igrace se ne vidi. U cemu je fora?

Ako ako, shtekaro snajperska.

Ko juce na Serbian serveru,jedan je imao skor 28/1,tako da vise nisam hteo ni ostajati!Nema smisla!

Ko juce na Serbian serveru,jedan je imao skor 28/1,tako da vise nisam hteo ni ostajati!Nema smisla!
Pa dobro nemoj odmah da odustajes,nikakav pokazatelj da vara ako je takav skor. Igrao sam juce tu i nisam primetio nekog sa tom razlikom...

Auuuu sta radi covek iz pticice. :)

[YOUTUBE]MJn8B-lDx5g#t=262s[/YOUTUBE]
Ala przi covek. I ima usluznog inzinjera,bez njega ne bi moglo ovako.

Poslednja izmena:
Ne odustajem ja bas tako lako,ali malo mi je takav skor bas velik i nerealan!

Ko hoce dog tags neka poseti ovaj link, odgleda trejler za neki paljevinski Modern Warfare film, odabere platformu, uloguje se i pokupi plocice. :)

Ne mogu da verujem da ponovo moze da se sredjuje heli u letu, oni stvarno treba da predju na neke lakse droge, povezes jednog KV varioca sa sobom i miran si. Cekamo tabascu da snimi neki klip da vidite kako se vozi attack heli, kad krene da prolazi izmedju rezervoara na Firestorm mapi 5m iznad zemlje, profi...

Ne mogu da verujem da ponovo moze da se sredjuje heli u letu, oni stvarno treba da predju na neke lakse droge, povezes jednog KV varioca sa sobom i miran si. Cekamo tabascu da snimi neki klip da vidite kako se vozi attack heli, kad krene da prolazi izmedju rezervoara na Firestorm mapi 5m iznad zemlje, profi...
Taj tabasca je prvo izoveravao svaki stubic,cevku i rezervoar na Firestorm-u :d. Zakucavao se kao lud.Dosta je tezi helis nego u BF2-realnije deluje letenje.Mozda i bude neki video ak' ces da pucas,a ja naucim da izeditujem (isecem) zakucavanja i ostale "nebitne" momente :d.

Ko hoce dog tags neka poseti ovaj link, odgleda trejler za neki paljevinski Modern Warfare film, odabere platformu, uloguje se i pokupi plocice. :)

Thx Jovy!

Usrana igra malo malo pa pukne koji djavo jel se desava kome ovo:wall::wall::wall:

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    102.1 KB · Pregleda: 101

Koji je ovo previd brate mili cccc

Ponekad se desi, ponekad ne...

Kod mene obicno par puta kad zelim da udjem u server i posle nestane...

Meni stalno nekad radi po sat nekad svakih 5minuta ***:S::wall::wall:
Ako znas leka reci ludim :d

^
Damavand peak,

jedno pitanje za letace, da li podesavate mouse sensitivity posebno za letenje i ako moze neki tips za pocetnike.

Nazad
Vrh Dno