Ovako ljudi ovo ce sve koji imaju STANDARD a ne LIMITED EDITION ZANIMATI!
I kako da i oni imaju LE!
Izgleda da je bug do Origina i to fin bug
Sta je stvar...
Ja imam LE verziju BF3 na kompu..i sad uzeo od brata njegov account gde on ima obicnu verziju i ja se ulogujem kod mene na pc-u sa njegovim acc...i pocne da mi skida nesto od 48 mb kod bf3..ja rekao izgleda izasao patch..kad ono promeni on meni ikonu i naziv u limited edition ja se pocepao od smeha xD
E sad....ja da pokrenem BF3 kad ono pocne da smara sa ovim i na njegovom a i na mom acc...i ja to resim kao sto su rekli dole
znaci pojavi se sve ovo
http://help.ea.com/article/unable-to-activate-battlefield-3
If you receive a “We could not activate Battlefield 3 on this computer using the Origin account you provided” or "The product key entered cannot be used to activate the game" error message when trying to launch or play Battlefield 3 on your computer, try either of the steps below.
I resite ovako
"Unable to Activate Battlefield 3" through Origin error:
Click on the cog wheel icon and select "Refresh my Games".
After refreshing, please restart the Origin Client.
You should be able to launch Battlefield 3.
OR
Open Computer from the Start menu and go to: C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License **Program Data may be a hidden folder on your machine**
Delete either 71067.dlf or 71069.dlf (depending on if you have Limited Edition or Standard)
Reboot your machine.
Launch Origin.
Try to launch BF3.
Meni je pomoglo to kad sam obrisao ove fajlove..
I posle restarta ja lepo usao na njegov acc radi, na moj radi...
i jos proverio..uzeo na laptopu instalirao origin gde znaci nema BF-a i usao na njegov account i stoji Ready to download Limited edition a ne obicnu verziju sto znaci da je nekim cudom verzija da kazem konvertovana 
Tako da ne garantujem da ce se i vama to desiti ali verovatno je neki dobar bug xD sto se tice origina i sta vas kosta da probate da dobijete LE za DZ! Znaci idite do nekog ortaka koji ima LE i ulogujte se na vas account kod njega na pc-u..i kad udjete nmj odmah u isti sec play na bf3 nego sacekajte malo da vidite da li ce krenuti dowload od 40 mb ili kad kliknete play da li ide 40mb download...tako da ako je bug do origina pozurite pre nego sto se to otkrije