Šta je novo?

Battlefield 3

Jel primetio neko da raw input nije isti kao u beti?! Totalno je ******o u full verziji, negativna akceleracija kako god se okrenem.

Iako mi je beta radila jako lose na iMacu zato sto nisu postojali odgovarajuci drajveri za HD6970M, odlucio sam da ipak kupim bf3 za Win umesto za ps3. Novi drajveri za graficku su instalirani i malopre sam pokrenuo bf3. Inace, u pitanju je najjaci model iMaca trenutno. Ekvivalent desktop kartice je mislim neki 6850 recimo po bench testovima, medjutim igricu sam pokrenuo u 1920 puta 1080 i automatska podesavanja su ultra ili high zavisi od stavke do stavke. Neverovatno dobro ide igra, odusevljen sam. Ako ovako bude radio mp bice igranja i igranja. :) Kupio sam samo da probam, nisam ocekivao da ce raditi dobro.

Poslednja izmena:
Ovo postaje bas iritirajuce!Na koji god server upadnem laguje za medalju!Jel to samo kod mene ili kod svih?Minut,dva klizi samo tako i onda do kraja partije stuca li stuca!Zlo!!!

Meni nista ne valja ova igra.. katastrofa...

troll.0.jpg

Meni MP sa 64 igraca ima od 10 do 20 fps-a vise nego kad igram SP...a inace imam oko 10 fps-a vise u odnosu na betu..nema laga..nema bagova iz bete...mnogo mnogo bolje radi sve :D

ahhaha dobra igra svidja mi se lep pocetak ali mi je kasno da bih igrao vise inace igra je skroz dobro uradjena bukvalno da se uzivis :)

Yee,taman sam se zabrinuo posto sam bio dobio svo oruzje otkljucano,na tamo nekom serveru,kad u sledecoj partiji se vratilo u normalu.Zamislite tugu da u prvih pola sata igre dobijem komplet oruzje!

Hej ljudi jel danas zvanicno izasao???Posto vidim da se na torentima pojavio?

ups,kupljeno-13830 mb!:)

Hmm igra radi sasvim ok,u proseku oko 60 FPS-a sve na ultra,AF 16x,AA 4x, HBAO=off ali ipak imam osecaj da je u BC2 mnogo tecnije...ovde u BF3 kao da postoje blagi mikro trzaji i kad imam preko 60 FPS-a.
Nadam se da ce da ispeglaju to sa nekim patchom mada ne smeta mi toliko ,ali ipak bilo bi bolje da to radi lepo kao u BC2.

Vristao sam od smeha kada sam procitao ovaj spisak mapa:

Operation Minuscule
Claustrophobic Border
Operation Funnelstorm
Grand Bottleneck
Kharg Inclosure
Tehran Hallway
Seine Crawlspace
Noshahr Corridors
Damavand Tunnel

Ruku na srce samo par mapa je ok za igranje u 64 igraca :(

E u 3 lepe..... Skinuo sam igru i nazalost morao odraditi reinstalaciju windowsa zbog glupe Avire.... i kontam posto mi igra nije na c particiji gde je i win nece biti problema da kod novog sistema pokrenem origin i da ce igra biti tu uz neki brzi update... Medjutim on mi opet skida 11,4gb i puni u isti folder na D particiji gde je vec BF3 !! A jos imam 2mbita download . Pa jevem ti origin i sve uz njega sto ide .

Poslednja izmena:
Vristao sam od smeha kada sam procitao ovaj spisak mapa:

Ruku na srce samo par mapa je ok za igranje u 64 igraca :(
par ili nekoliko?
btw cekam original, a dok cekam htedoh da odigram sp, ali cumloaded mi ne radi. Pitam se pitam...izbacio tm iz naziva dir., poslednji dx, poslednji drajveri, poslednji profil, onemogucen firewall za bf3.exe. Stigne do menija i stoped working error...e nek mi se napasu kelerabe...

Najjace ime servera: For UK players who are holidaying in Korea. xD

E u 3 lepe..... Skinuo sam igru i nazalost morao odraditi reinstalaciju windowsa zbog glupe Avire.... i kontam posto mi igra nije na c particiji gde je i win nece biti problema da kod novog sistema pokrenem origin i da ce igra biti tu uz neki brzi update... Medjutim on mi opet skida 11,4gb i puni u isti folder na D particiji gde je vec BF3 !! A jos imam 2mbita download . Pa jevem ti origin i sve uz njega sto ide .

Jesi li stiklirao u Origin opcijama da ti cuva instalacione fajlove?

Na ovim podesavanjiam radi sa minimalnim frejmrejtom od 40 FPS sa masinom iz potpisa:

Odlicna igra, dosta bolja kamapanja od Bad Company 2...

Nekoliko slika iz kampanje...zasad fino radi. Sve na ultra, AA off, 8xAF, HBAO.

ZyoUM.jpg
81xhQ.jpg
3DAB2.jpg

2dNMu.jpg
DAykr.jpg
a8Tht.jpg

Preporuka za AA post (FXAA) na recimo - medium. FPS drop je mali, a ne gubi se kvalitet tekstura. Fino pegla ivice.

OFF:
wP2XG.jpg

Medium:
N8Zwb.jpg

Poslednja izmena:
Pazi kad sam bas to hteo da pitam. :) Jel bese morao fxaa kao nadogradnja na msaa ili moze cisto post aa? Da se informisem na vreme dok ovaj krshni 2mbit ucini svoje do veceras...

edit: videh gore da pise... nevermind...

Poslednja izmena:
Igra je vise nego odlicna (sp) mnogo su dobro odradjeni efetki zaista imam utisak kao da sam tamo, grafika djene djene , moglo je bolje sa manjom zahtevnoscu ali sta je tu je teksture su fantazija napokon kvalitetne, nisam puno presao ali za sada utisci su vise nego dobri :)

2 stvari nikada necu nauciti:

-da pilotiram
-da igram sa snajpom

Jesi li stiklirao u Origin opcijama da ti cuva instalacione fajlove?

Mislis na : striklirano polje "Keep game installers after games have been installed" ?
Pa na originu sa proslog win se ne secam a na ovom sto sam sad instalirao nije stajala...

Podesavanja sa slike, konfiguracija iz potpisa, rez 1680x1050, fps singleplayer izmedju 50-60, lepo izgleda, lepo radi, fino rostiljanje, ja zadovoljan :)

Prilozi

• bf3 2011-10-25 13-36-16-66.jpg
    bf3 2011-10-25 13-36-16-66.jpg
    142.8 KB · Pregleda: 84
Nekoliko slika iz kampanje...zasad fino radi. Sve na ultra, AA off, 8xAF, HBAO.

ZyoUM.jpg
81xhQ.jpg
3DAB2.jpg

2dNMu.jpg
DAykr.jpg
a8Tht.jpg

Preporuka za AA post (FXAA) na recimo - medium. FPS drop je mali, a ne gubi se kvalitet tekstura. Fino pegla ivice.

OFF:
wP2XG.jpg

Medium:
N8Zwb.jpg

Taj post fx aa treba ugasiti za multi jer bluruje sliku.

Igra je vise nego odlicna (sp) mnogo su dobro odradjeni efetki zaista imam utisak kao da sam tamo, grafika djene djene , moglo je bolje sa manjom zahtevnoscu ali sta je tu je teksture su fantazija napokon kvalitetne, nisam puno presao ali za sada utisci su vise nego dobri :)

A AI neprijatelja ? Glupi su ko k.... probacu da igram na hard ali tad ce verovatno da me oneshotuju...

Mislis na : striklirano polje "Keep game installers after games have been installed" ?
Pa na originu sa proslog win se ne secam a na ovom sto sam sad instalirao nije stajala...

Da na to mislim.

Na poslu sam trenutno, pogledacu kada dodjem kuci ima li opcije i dalje.

Nazad
Vrh Dno