Šta je novo?

Battlefield 3

Za FPS Render.DrawFps 1

@anarki1302
Jeste odmah je posle ultra podesavanja!Ziv i zdrav bio!:)

***e TL zabo na momenat. Ako se neko nada da trackeri i piraterija padnu sa serverima, ovo je momenat. :D

Mr. "ponovo napunjeni" ...rokaj, snimaj...krece histerija... :type::banana::bottle:

Ovaj chat window ili sta je u MP mi jako smeta, odvraca paznju. I ogroman je. :)

Ja poceo sp ljudi to je ludilo,perverzija nema sta drugo da se kaze.Sa mojom konfiguracijom fps stabilno 70 frejmova sve na difoltu.

ebes sp,mp je keva...

Ginem,ginem da ti skinem,glavicu sto strci... :D

Da ne bude zabune...onaj ip programcic koristite samo prvi put za zaobilazenje release date check-a...posle ga iskljucite i igrajte normalno.

ljudi jel se vama desava npr na caspian border fps je ok ali kao da ima neki lag,nemoguce da je do neta..na drugoj recimo mapi to mi se nije desavalo

ma preko 50,na caspian border nekad padne aliuglavnom je ok,isto se desava i kad stavim na low pa ima 80+ framova,to mi se desava na CB i kharg island...

Da li ja mogu da instaliram igru na drugi PC i da igram na oba kompa sa jednom origin nalogom ,naravno ne istovremeno..?
[/B]

Ljudi jel neko zna odgovor na ovo pitanje.....sada sam probao i ne mogu da pokrenem igru na drugom kompu,opet mi trazi onu aktivaciju za datum ali mi uvek izbaci error,ne datum 27 oct. vec samo gresku i da kontaktiram support...??
Pa jel moguce da ne moze na dva razlicita PC-a sa jednim origin accountom(ne istovremeno)....sta ako promenom komp ili se preselim u Kambodzu...?!

EDIT:
Uspeo sam ,nemam pojma sta je bilo,verovatno nesto oko proxija....

Poslednja izmena:
Meni mnogo bolje radi nego u beti.Tamo sam imao sve na low 30-40 FPS,a sad imam (sa nekim podesavanjima na medium)40-50FPS!Nisam mogao da verujem.Probao sam na Caspianu 64 igraca,i to su mi merenja.Pao je i prvi dog-tag.Probao sam i onu nocnu mapu,jos neznam kako se zove-super je.A i onu firestorm (valjda)ali nije bila puna mapa.Uglavnom....:banana::banana::banana:

Jel imamo Benchmark klan. tj. platoon?

@ Modovi

Jel bi mogli da otvorimo temu namenjenu za okupljanja clanova foruma? Da mozemo lepo da se dogovorimo kada da igramo i ostalo, jer ako bi ovde i o tome diskutovali bilo bi nepregledno.

E,a jel sad vise ne treba onaj platinum hide IP,posle restarta kompa,jel moze bez icega da se pika?Jel moze da se u Originu enejbluje chat?

Jel imamo Benchmark klan. tj. platoon?

@ Modovi

Jel bi mogli da otvorimo temu namenjenu za okupljanja clanova foruma? Da mozemo lepo da se dogovorimo kada da igramo i ostalo, jer ako bi ovde i o tome diskutovali bilo bi nepregledno.

Ma nema šta da pitaš. Što ne bi mogla da se otvori tema za okupljanje Benchovaca. Imaju već teme za dva Bench klan u WOT-u

wahad-a nema ceo dan.... a nema ni key-a onda.... kako sad, šta da radim? kako da ga dozovem?

edit: vi igrate, a ja se jedem....

au koj smor,prvi mp koji sam odigrao danas sve radilo super,sada koju god mapu da postim sa koliko god igraca,imam neki lag,trcim a onda zastanem i vraca me i sve tako,uzas nemogu nista da igram,isto se desava i na low i na ultra,a fps je dobar...smorio sam se ko pas,pomagajte

Vrh Dno