Šta je novo?

Battlefield 3

Da li neko jos ima problema sa desnim klikom, tj sa "aim down the sights"? Nekada se cini kao da se to zapuca, i onda proradi posle jedno 10 tak sekundi. Prilicno sam siguran da mi nije do misa. :)

Meni se desavalo da ne radi desni klik pa moram da promenim na pistolj pa nazad na pusku da bi proradilo

kako bez lozinke kad su svi zakljucani, koji je pass?

Desava se i meni to sa desnim klikom, i to 2-3 puta u odsudnim momentima :D

lol pogasise pola servera caspian border :D btw sifra je ista shoppingcartsareagoodride

Da li je slucajno neko igrao na 8800GT ? Meni totalno ne-igrivo. Cak i kada spustim rez na 1024x768 ima lag u misu. Klokao kartu dok se nije slika zaledila ali nema promjena sa loagom.. steta.

^ ortak je ima, isto nema sanse da igra, ***

To je zvanican kraj 8800GT karte koja je suvereno vladala. Ta karta je do ove igre "mogla sve da tera" e pa vala nesh kolega :d

^ ahhaha koji si kralj :D

Evo i ja da dam moj utisak ukratko.
Inace igram na laptopu sa externim monitorom, novi drajveri...
Sve mi radi odlicno od 40-70 frejmova zavisi od kog dela mapa.
Laptop max temperatura do 85 stepeni,
Definitivno mi se svidelo sto sam sa betom za sada video, tako da ce sigurno da padne porudzba originala.

Jedino nisma jos uspeo i nije me interesovalo previse (zbog odusevljenja) da podesavam grafiku, odnosno nisam ni skontao gde je meni za podesavanje.
tako da i ovih 40-70 frejmova neznam na kojim su podesavanjima* pokusacu danas da prokljuvim kako da ispodesavam to).

kako bez lozinke kad su svi zakljucani, koji je pass?

Treba pogledati oba posta:
Da se vise ne mucite oko lozinke za Caspian border. Potreban je Chrome kao podrazumevani pregledac. Kakav je vec redosled > Battlelog > stranica sa serverima, pa kombinacija tastera cntrl + shift + J. U konzolu unesite sledece "launcher.verifyPassword = function(game, gameServerGuid, plaintextPassword, callback) { callback(true); }", bez navodnika, i pritisnite enter. Na prozoru za lozinku submit, ostaje prazan deo za lozinku, i resena stvar do narednog otvaranja Chrome-a.
pa onda:
Lozinka se zaobidje. A onda nastupi visa sila i ugasi CB servere.

Poslednja izmena:
BF3 i nije nesto

Sta, nisi uspeo da odusevis gomilu noobova svojim heli crapznanjem ? Nema nekog ostrva gde sa daljine od 1000 metara mozes da rapujes po spawnu ? pihhh i nije neka igra

BF3 i nije nesto.Kretanje je jadno kao da trci 100 kilas,nisanjenje ne ostaje nego treba drzati pritisnut desni mis.Videcu jos veceras sta se moze podesiti,ako pomogne bilo sta.

Hahah, sta i nije nesto? Cek da provozas heli malo, pa ces da se osecas kao kod kuce (bc2) ;)

Btw, pre no sto raspalis sa kritikama u bilo cemu, budi malo detaljniji :) Desni klik, tj da ti se zadrzi nisan, regulises u podesavanjima ;)

A generic game error was reported, please try again. ( code: 1 )

Jel vam se desava kada pokusate da pristupite nekom serveru ?

Meni ne.

sta treba da se ukljuci/iskljuci da ne drzim stalno desni klik za nisan? verovatno sam preskocio tu opciju.
kao sto zlatan kaze. ova beta me nije odusevila kao bc2

Za betu ovo je vrh, kada izadje full bice skockana do detalja, bice pravo zadovoljsrvo igrati se na takvoj igri.

Da li neko jos ima problema sa desnim klikom, tj sa "aim down the sights"? Nekada se cini kao da se to zapuca, i onda proradi posle jedno 10 tak sekundi. Prilicno sam siguran da mi nije do misa. :)

Meni se desavalo da ne radi desni klik pa moram da promenim na pistolj pa nazad na pusku da bi proradilo

Desava se, koliko sam provalio bez nekog pravila, takodje pomaze promena oruzja ili mahanje chakijom.

Poslednja izmena:
Desava se, koliko sam provalio bez nekog pravila, takodje pomaze promena oruzja ili mahanje chakijom.

Meni se isto desava i to u najgorim momentima izgleda. Jednom me je spasilo to sto sam imao laser nakacen pa sam uspeo da ubijem protivnika i prezivim. Reload isto pomaze i brze je nego pistolj/puska izmena.

Da li se nekom sa ATI grafom desava da fps naglo padne na jednocifrene vrednosti (obicno pri respawnu ili trcanju). Koliko vidim na zvanicnom forumu nisam usamljen.

Vrh Dno