Šta je novo?

Battlefield 3

je l' nece morati da se jure kljucevi na netu kao za bc2 sto sam radio?
za aplhu sam dobio preko email-a,da li cu i za betu dobiti preko email-a?

Jok bre,svima ce biti dostupna,na Origin-u,bez kljuceva.Jedino ne znam,gde ce posle da "smeste" tolike igrace.

ma gluposti, najjace da je to sad problem

Kad bi se mogla ocekivati open beta kod nas 29-og , odmah od ponoci ili u toku sutrasnjeg dana ? U koje doba dana se pojavila 27. ?

I sta bi na kraju, moze li se ovo igrati bez instaliranja Origina na komp?

Ne.

Ljudi,nisam u toku...Hoce li ovo moci svako da igra,tj. hoce li svakom ko skine dati kljuc,ili cemo cekati da se smiluju?

Kad bi se mogla ocekivati open beta kod nas 29-og , odmah od ponoci ili u toku sutrasnjeg dana ? U koje doba dana se pojavila 27. ?

evropa u 14h sutra, znaci u 14h i u srbiji ,nadamo se da nece iskrsnuti nesto pa da cekamo do ponoci

Izasao ATI 11.9 driver..e sad il on zadrzi onaj 11.10 preview ili kako?

DoG , kondenzator , Marko -DJ .... hvala na odgovorima :Klanjanje

Gledam ove snimke iz bete i mogu da konstatujem da su odradili dobar posao u odnosu na BC2... Sa jedne strane su malo preterali sa svim ovim unlockovima i atachmentima ali je opet manje arkadno od BC2. Ima deploy i supres i slične stvarčice (ništa što nije viđeno ali su bar ubacili u igru). Sad je sve na tome kako će serveri da se ponašaju u kombinaciji sa ovim Frostbite engine-om. L33t deca se, u ovakvim igrama, ne mogu izbeći na žalost...

Ne.
Sutra kad se pojavi izacice ti igra u my games u originu i odatle skidas i igras.

Moze li mi neko reci tacno vreme pojavljivanja open bete za opstu populaciju? Prepodne, popodne, uvece, noc?

Vi ko da ne citate ni jedan post iznad sebe :D
Sutra od 14:00h pa nadalje kada puste ;)

Evo vam i Caspian Border još jedan

Preorderovao sam igru na originu,nisam dobio beta kljuc,ok mamu im....,ali nemam u my games beta battlefield,da li on tu treba da stoji,ili ga dobijam sa kljucem.

Pa procitaj post iznad, imaces u my games tek sutra posle 14h...

Vrh Dno