Šta je novo?

Battlefield 3

U metrou i na drugom delu mape minimum fps je minimum 80, ide do 120, na poslednjem minimum 65 ide naravno oko 90

sa 11.8 drajverima

Poslednja izmena:
Dosta je bolja situacija kada sam ugasio AA i SSAO, ali i dalje nisam zadovoljan kako radi.

Napravio sam skor od 10-ak uzastopnih ubistava (snajpom) i igra mi je pukla na desktop uz poruku "you were disconnected from the server". :(

Pa kikovan si :p

Jovy kako ti radi? Dodaj me na originu.... Što toliko mali fps? Koja podešavanja?

Nije loša optimizacija, meni leti, a imam ATI :D

Poslednja izmena:
Sad je ok i fps je oko 60, sve na ultra i bez onih zahtevnih tehnikalija (AA, SSAO,...). Igra je poletela kad sam je startovao drugi put. :)

Dodo sam te. :)

Upravo to, kao i meni :)

Ljudi aj malo noob pitanje : Kada dodje taj cuveni 29. na koji nacin cu dobiti kljuc i odakle da skinem betu ?
Registrovao sam se na Originu ...

Kako da udjem na neki server?Svi su puni.Kad stavim ono match making,samo se vrti i kao trazi.Jel moguce da nemoze da nadje?

Nazalost moguce, puni su im serveri, svi se zale da ne mogu server da nadju ili im treba uzasno puno vremena. Pa sta ce biti prekosutra kada krene open beta... Bice ono kad udjes u igru, ne izlazi vise :) (ako udjes)

Ja nisam čekao više od 2 minuta ni za jedan server, ok igrao sam na 3 :D ali sam ih ubo extra

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/wahad987/stats/176730654/

:D 1.8 mi je KD, igra mi tako leži da je to ludnica...

Ta alfa nema veze sa vezom, mapa je dosta izmenjena.... Hvala bogu izbalansirali su je, nije sada kao da napadači nemaju šanse na nekim deonicama...

Poslednja izmena:
Moze li neko da kaze utiske sto se tice zahtevnosti u smislu sta su ocekivali pre igranja bete? Da li je igra zahtevnija nego sto su mislili ili cak radi odlicno ? Daj neko nek nafura sve na ultra i sve opcije popaljene u 1080p sa 2 ili 4aa i kaze kako radi ... Ne znam koliko cu moci realno da izvucem sa mojom konfom ... Ubi me cekanje 29.

mene kao prvo nervira pokretanje iz browsera, kako da refresujem servere, u server browseru mi kaze 28/32, ja klik ono full server, pa onda, skrolujem na dole servere izaberem server pa moram da skrolujem gore da bi kliknuo join...
ne prikazuje mi prijatelje iz origina u battlelogu...
sam mi je detalje postavio na high (auto), ali generalno kao da mi mis laguje malo narocito pri bliskoj pucnjavi ne ide mi glatko... a ne mogu ni u podesavanjima da izaberem za bombu dugme na misu, ne reaguje nista...
bas me ti neki detalji nerviraju...

a to sto me ocas posla ubiju pri respawnu, a ja u njih pucaj pucaj samo ranjavam, recoil je bas ******* na daljinu narocito sa kratkim puskama, mozda sam noob za battlefield pa mi to sve izgleda zeznuto...

uzgred, kako gledate fps u igri, a da to nije fraps?

Ugasiše battlelog nanče li im. Inače U BETI ZA PC IMA CASPIAN BORDER MAPE. Šifra je leakovana na net i odigrao sam jednu rundu pre nego što je battlelog pukao :) Screenshots pending na dobro znate kom sajtu ;)

U koliko sati sutra treba da izadje Beta za sve ili kako vec???

EA olosi :mad:
Upravo sam chat-ovao sa gospodom pre par minuta , pa ako je ovo normalno...:wall:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno