Šta je novo?

Battlefield 3

Ajde ajde, ko je od vas par koji imaju moj nalog i lozinku ušao u Origin i prekinuo mi ****ni download koji mi je bio na 60%!!!!

Battlefield Twitter nalog tvrdi da su PC mailovi isposlati, i da ako još nismo dobili Early Access Key, a trebali smo, kontaktiramo Customer Support. Upravo ih kontaktiram... hiljadu-šesto-i-neki sam u redu za chat. :mad:

Pa, bar mi je neka uteha to što bih verovatno teško i igrao, čak i da je imam instaliranu, barem trenutno: svi serveri su prebukirani. EA izgleda nije znao koliko ima preorder-a?!

Poslednja izmena:
Brate lud si! :D ako si ti mislim....

:laugh: Ko priznaje pola mu se prašta!

Samo mi uništavate sreću :( imao sam zakazan sastanak u 8 u BF3 i sada ništa od toga :(

gde se unosi kljuc ? Jel idem na Reedem Product Code i tu unesem ?

Dobio sam i ja kljuc za betu i skinuo je u roku od 8 min. :D
Mislio sam da ce mi trebati jos jedna GTX580 za ultra podesavanja ali sad sam se uverio da nije potrebno i jedna je sasvim dovoljna :)

Malo je los snimak posto je snimano sa Iphone 4

[YOUTUBE]MWmloXj1Gyc[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]l09SKqDhB9g[/YOUTUBE]

Prvi utisci su pozitivni sto se grafike tice a inace lici mi na mesavinu izmedju Crysis 2 i BC2 Vietnam

Poslednja izmena:
Nikola_SD...to je super znaci i kod mene ima da leti :D

Ja zaboravio :)

Poslednja izmena:
Ljudi,skinuo sam betu sa RS linkova.Problem je sto u originu imam opciju samo da skidam iz pocetka.Ne znam sta da radim i kako da pokrenem.

Ljudi,skinuo sam betu sa RS linkova.Problem je sto u originu imam opciju samo da skidam iz pocetka.Ne znam sta da radim i kako da pokrenem.
Close Origin.
Download the .torrent file.
Run it under your favorite torrent program.
Once downloaded, unzip file and upload the folder to: C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3 Beta Trial\
Open Origin.
Enter Key to Origin.
Once authenticated, it will start "installing" BF3 Beta.
It will find the files on the folder and if there are no new updates, the game will be ready to play.
If there are updates, let it update, then start when ready.
If there are issues with the install, remove the folder from the Program files folder and restart origin and load the game through Origin download.

To uradi,ja jesam al trazi cd key koji nemam...

battlefield-3-beta-gpub5lb.png

minimalni fps je super :D mala razlika izmedju average i min to nisam dugo vidio :D

Ako skinem ovaj alfa trial preko origina jel onda necu morati betu kada izadje da skidam ili moramo da sackem beta client?

Idem da se igram... ćao živote

Ćao.

Sa poslednjim beta drajverima fps se poboljsao, ali bez obzira na kojim podesavanjima igram, uvek se krece oko 30-35 na otvorenom. Dakle, najverovatnije je u pitanju losa optimizacija beta koda.

30-35? Pa sta oces, to je odlicno, bitno da ne ide ispod 30.

Sa poslednjim beta drajverima fps se poboljsao, ali bez obzira na kojim podesavanjima igram, uvek se krece oko 30-35 na otvorenom. Dakle, najverovatnije je u pitanju losa optimizacija beta koda.

sa tom grafikom probaj sve na high AA na x1 ili off i hbao na off obavezno,ako tako budes imao malo fps onda smanjuj na medium,ali znaci obavezno hbao na off i AA na off

sa takvim podešavanjima i senkama na low u 1920x1080 FPS ide od 45 pa na gore na konfi iz potpisa....

Ispravka :D minimum oko 55-60... Trebao je reset da padne

Znači sve high 1080p HBAO off, AA off, motion blur OFF

Poslednja izmena:
sa takvim podešavanjima i senkama na low u 1920x1080 FPS ide od 45 pa na gore na konfi iz potpisa....

Ispravka :D minimum oko 55-60... Trebao je reset da padne

Znači sve high 1080p HBAO off, AA off, motion blur OFF

Super, imamo slicnu konfiguraciju tako da kontam da cu i ja imati ~50-60 u 1080p. Jedva cekam da krene open beta.

Wahade jel igras sa novim 11.10 drajverima ?

Vrh Dno