Šta je novo?

Battlefield 3

I još uvek niko nije dobio ključ?

Meni i torrent ide slabo :(

CHUCK NORIS prvi dobio dobio betu a nije ni preorderovao bf3 :-devil-:

Cak i oni koji su kupili,kao nas nekolicina preko Wahad-a,moramo da cekamo 29-ti kao i svi ostali,to valjda vazi samo za one koji su kupili direkto preko Origin-a i vlasnici Moh-e!

Kljuc dobio jesam.

aha, a kako? Imaš moh le? preload bf3?

Imam MoH Standard Edition na Steam-u.

Mali off...

Zelim da promenim e-mail koji mi je vezan za EA / Origin, ali se plasim ovoga...
http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/7540878.page

Iz Origin client-a nije moguce menjati log-in podatke, ali jeste preko EA sajta, ali se time navodno gube sve igre?!

Ok, hvala puno! :wave:

Ja sam drugi :)

bf3.jpg

Stigo kljucic, skida se :)

Ima li neko neke podatke kako radi igra ??? :D:D:D

560gtx SLI I get 60-80 outsite on Ultra, but it lags a bit as the game takes up more than 1 gig vram. So High @ 1080 is what most players will be using or custom settings.

Poslednja izmena:
Prvi utisci...
Odigrao sam dve partije, oba puta je pukla veza. :( I nekoliko puta je prelazio iz fullscreen u windowed, dok sam bio u opcijama, kao i kada bi mi neko pisao na originu.

Podesavanja su sledeca:

to su ujedno i default vrednosti. Racunar je iz potpisa.

Iako je vsync upaljen i refresh zakljucan na 60Hz, vidi se da fps ide i preko 70, i dosta varira, a gpu usage ne pada ispod 98%. Rezolucija je 1280x1024, a NVIDIA drajveri su 285.38.

Prvi utisci...
Odigrao sam dve partije, oba puta je pukla veza. :( I nekoliko puta je prelazio iz fullscreen u windowed, dok sam bio u opcijama, kao i kada bi mi neko pisao na originu.

Podesavanja su sledeca:

Iako je vsync upaljen i refresh zakljucan na 60Hz, vidi se da fps ide i preko 70, i dosta varira, a gpu usage ne pada ispod 98%. Rezolucija je 1280x1024, a NVIDIA drajveri su 285.38.
Jesi probo grafiku do kraja da napanjis ?

Malo gejmpleja, statistike i unlockova iz bete...

[YOUTUBE]Vc6cxqCDRk4[/YOUTUBE] [YOUTUBE]E4tTPXxV0Ao[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Koj si sadista, ima da leti perje veceras na ex3d forumu, rekordna posecenost :D
Mogao si da organizujes neki BC2 event, tipa ko mi skine UAV ili otme dogtag dobije early beta key :)

Au kako je por*o zvuk :) Jel ovo sa prigusivacem na drugom snimku?

Da, sa mene kao sponzorom :) uvek sam za saradnju :p

Prvi klip od ova dva je donekle zabrinjavajuć. Animacija skidanja dog taga predugo traje. Izgleda woow prvi put ali ako će svaki put da traje toliko onda je efikasniji headshot pištoljem.
Već vidim da će neki igrači uspeti da se pojave na terasi do koje se inače ne može doći. Previše "lufta" su ostavili mašti kvarnim igračima na ovoj mapi.

Pa vidi, kada kolješ nekoga i kada mu skidaš dogtag nije isto, klanje je jedno a skidanje dogtag-a je drugo, mislim hoću da kažem :D kada ga samo zakolješ onako nožem, na mahanje, ne dobijaš njegov dogtag, a ovako mu bukvalno kao čupaš... To je ono šta je brand manager sinoć rekao na turniru.

To vec ima smisla..

Prvi utisci...

Podesavanja su sledeca:

Koji će ti moj motion blur u mp fps-u?

Vrh Dno