Šta je novo?

Battlefield 3

pih, rekoše recommended = medium... tu si negde :p

you still need to learn my son...

Oh x2, oprostite :)

Pogni glavu u sramu dzihade....Kiddin':D
Treba danas ih pokupim:) nesto sto tera krizu 2560x1600 60+ fps, trebalo bi da odradi posao... mislim whateva', nisam ih samo zbog ovoga kupio.Gomila dobrih naslova do kraja godine, a i vise mi se dize na novi HW, nego na dobru cupi....a i jeftinije je, pravo da ti kazem...

a i vise mi se dize na novi HW, nego na dobru cupi...

Jel u dzipu vozis te 2 graficke na splav ? :d

Pogni glavu u sramu dzihade....Kiddin':D
Treba danas ih pokupim:) nesto sto tera krizu 2560x1600 60+ fps, trebalo bi da odradi posao... mislim whateva', nisam ih samo zbog ovoga kupio.Gomila dobrih naslova do kraja godine, a i vise mi se dize na novi HW, nego na dobru cupi....a i jeftinije je, pravo da ti kazem...

Koliko je primetan micro stutter sa te dve karte? :)

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Cek, nisam ih jos ni nabo, tek su mi stigle:). Sad dok ih ne ubodem, pa ne iscackam i podesim. Pogotovo jos kad je cf u pitanju, igranka bez granica. Slatke muke ***. Al javim ti...:)

Poslednja izmena:
@Kal-El
Ti se bas ne salis sa BF3!Sve to jos na 40" TV-u,mogu samo da zamislim kakva ce to igranka da bude!Pa neka je sa srecom!

Da li moze beta client da se skine pre 29. Sept. ? Da bude spreman tacno za pocetak bete.

Upravo sam čuo jedan strašno čudan rumor, a to je da će BF3 biti podeljena na regione. US, Europe, Russia, to su rekli ljudi sa support-a, pitao moj prijatelj. E sada, šta vi mislite o tome?

Ja iskreno da je ravno nemogućem, ima toliko razloga i stvari zbog čega je to neizvodljivo. Ako neko ima vremena i strpljenja neka se prošeta na Live Chat pa neka ih pita, živo me zanima da li se to neki operater opasno zeznuo ili EA planira opasno da nas zezne.

Dheeraj: Hi, my name is Dheeraj. How may I help you?
Filip: Hello
Filip: I live in America and I am going to Europe for few months
Filip: I will have to buy battlefield 3 there
Filip: if I come back to USA will I be able to play it with no problems?
Filip: Does Battlefield 3 have any region limitations?
Dheeraj: may I know the platform you are playing the game?
Filip: PC
Dheeraj: sorry, I would like to inform you that its a region specific game. you need to purchase the game where you are going to play it.

Poslednja izmena:
A sta je tu novo, gomila igara tako radi da ne bi imao ogromne pingove..

Gomila igara koje imaju matchmaking kao l4d, cod mw2, ali ne normalne mp igre kao bf3, css, and so on...

Možda sve igre na PS3 :D to ti najbolje znaš :D

Koliko je primetan micro stutter sa te dve karte? :)

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
Nema ga, zaista ga nisam primetio sto me odusevilo:).
1080p bf2 ,ja ne znam, vidim cak cifre oko 130-140 fps-a:D, sve na max dx11 8xaa(tu oko 100 se vrti average). Crysis 1 dx10 8xaa oko, ajde, 70+average, dirt 3 benchmark dx11 max sett 8xaa 107 average, novi Driver SF kapovan na 120(engine neda vise) itd... Ima sa nekim igrama problema u cf(neke starije), ali jednostavno ne stignem sve da testiram i iscackam, proci ce vremena a ja ga jedino imam za vikende. Takodje sve ove UT igre skaliraju ekstra, znaci moze da se igra sa forsiranih 24xAA i tako te predrkancije.

E sad za BF3 tje vidimo:)
@Kal-El
Ti se bas ne salis sa BF3!Sve to jos na 40" TV-u,mogu samo da zamislim kakva ce to igranka da bude!Pa neka je sa srecom!
hvala :)

ja verujem da bi i 6870 isterao sve na very high ali kad bi ugasio aa i af :D

Pa iskoriscavaju vash hobi maksimalno, a i vi im ne otezavate :)

haahah sta sad treba svi na low da igramo i sa ukljucenim torrentom ??? :D :D :D

@Boris Lozac

[youtube]hOHy3naveks[/youtube]

Pa ono, ako su dx11 drajveri multithreadovani propisno onda uvek treba sto bolji rezultat da se izvuce.

Cisto da se ne lozite sta vam znaci tih 38% :

Increases performance in Battlefield 3 by up to 38%*.

*- Performance measured vs. GeForce 285.27 driver on GeForce GTX 570 at 2650x1600 (DX11).

Ne vidim zašto ne bi bilo puno drugačije i na 1980x1080 :)

Videćemo kada ljudi istestiraju driver.

bilo kako bilo performance increase se ocekuje,jedno je sigurno-imacemo srece ako je i 10-20 % a 38% svakako je ogroman,videcemo ovih dana ;)

Vrh Dno