Šta je novo?

Battlefield 3

Poslednja izmena:
Ja nisam video ni jedan claymore... Niti mogućnost apgreadovanja do istih

skinuo Alphu još kad je krenula i tek sad sam malo isprobao, uopšte mi se ne sviđa. izgleda me više takve igre uopšte ne privlače.

Šta vratili klejmore, a? :D.

Imam osećaj da filuju zastave i spawnpoint-e

Upravo na mcomu, mada mi nije jasno gde je bio postavljen posto je onaj poslednji mcom u samoj kancelariji, upadnem, jednog na rafal drugog na noz i onda dok sam izlazio iz " limba " - kill ??!?! Kad info ... killed by Gaymore.
Primetan je knife bug, nije dovoljno da si blizu nego mora i neki polozaj, posto mi se desi da failuje ... bzv

Poslednja izmena:
Ali kako i gde, ja nisam otključao pod support claymore, a otključano mi je sve.... 21lvl sam

sta je claymore wtf?

Poslednja izmena:
sta je claymore wtf?

CLAYMORE_MINE-------------------------_3.jpg

Cudi me da neko pored toliko modernog ratovanja ne zna sta je to. :p

Vidish da kuka sto sam mu spustio k/d ratio a peglao sam fazon 4-5 sati... on to bash hardcore shvatio : )))

GO GO GO WAHADE!

To ti je stvar koja ceka prvog ko pokusa da prodje kroz rupu na tarabi u Karkandu:d

Ona leva rupa obavezno :D

a prone u stvari ljudi ne vole jer ne znaju da ga implementiraju kako treba :) mislio sam da je je zbog nekakve taktike ili cudnog pogledaj na gejmplej... prone lean, sve to doprinosi i te kako igrivosti .... kao kada u fpsu izbace skok, pa koji djavo...

Claymore - poslednja lestvica na merdevinama :smash:

Claymore- zadnji metar skoka sa garaze na prvu zastavu :D

Ako prezivis merdevine....i tarabu :d

Poslednja izmena:
E da, pošto je alfa završena zamolio bih sve igrače koji su je igrali-probali da mi na PM pošalju utiske - po jedan pasus pa da sve to skupim i objavim :)

^ :p

Not Found

The requested URL /vesti/...e-order-bonusi was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Poslednja izmena:
Vrh Dno