Šta je novo?

Battlefield 3

Rodjen sam u Osijeku, pregurao sam ceo rat 90tih.

Igramo video igre :) kad u istim budu napravili pravi osecaj neposredne smrtne opasnosti, pricacemo o fijukanju i prone-u u tom kontekstu ;)

Znaci, sto se tice prone-a opet ce da ispada kako je lik do pojasa u zidu... ili uz zid iz prone-a pokriva ugao od 90 stepeni... sto nije dobro. Ovo je jedna od retkih stvari u kojima je COD bolji,

Igramo video igre :) kad u istim budu napravili pravi osecaj neposredne smrtne opasnosti, pricacemo o fijukanju i prone-u u tom kontekstu ;)

Znaci, sto se tice prone-a opet ce da ispada kako je lik do pojasa u zidu... ili uz zid iz prone-a pokriva ugao od 90 stepeni... sto nije dobro. Ovo je jedna od retkih stvari u kojima je COD bolji,

Kada ležiš okretanje "oko svoje ose" je sporije jedno 3x u odnosu na momente kad stojiš.

Koliko sam ja video, ne možeš se okretati onako lako u prone stance, tj možeš ograničeno, a za zid, ne možeš da budeš zabijen i samo glava da ti viri. Okretanje prilikom prone-a je dosta ono otežano, baš ti se smuči ako vidiš nekoga sa strane a ne možeš da se okreneš da ga upucaš.

***e ala se neki snalaze za citovanje. Ja bre i dalje imam svega 3 tastera na misu, a cak ni sa podlogom ne igram. :D

Kapiram da ce biti onih likova koji ce koristiti nekakav vid macro-a, kao sto Saint rece, ali realno mislim da nema potrebe toliko hejtovati prone, narocito na conquest mapama sa vecim brojem oklopnih vozila gde ce prone itekako posluziti u nekim situacijama. Ukoliko conquest uopste bude priblizan po velicini onom iz prethodnih naslova (Ne racunajuci BC2)

@Boris

to je samo bio odgovor sky_spy-u, da i to ljudi "sredjuju"

Sa druge strane, BF3 mene svakako nece gledati...
osim ako ne izadje neka WWII modifikacija/expanzija, bez attachmenta i revive-a, tenkovi i bazuke sa 3x vecim dropom granate/rakete i just ironsights. ;)

@2SaiNt4U RO2 :)

Ma kakav cd key samo kopiras i vozi Misko. Slicno kao HL2 kada se pojavio pre zvanicnog datuma

Koji crni SP imaju jednu nedovršenu mapu u alfi....

Ovo postaje frustrirajuće... A izgleda da se ne dešava samo kod mene. Uvek ali uvek kada imam dobar skor meni crashuje igra... dobar skor podrazumevam nešto sa 2.5kd ratio or something... Ja ne znam da li toliko nisu mogli tu glupost da srede...

Koji crni SP imaju jednu nedovršenu mapu u alfi....

Ovo postaje frustrirajuće... A izgleda da se ne dešava samo kod mene. Uvek ali uvek kada imam dobar skor meni crashuje igra... dobar skor podrazumevam nešto sa 2.5kd ratio or something... Ja ne znam da li toliko nisu mogli tu glupost da srede...

Ljudi moji ovo je alha, ona ne služi da bi se ljudi uživali u igranju, već da bi se pronašli i otklonili svi mogući problemi. :)

Danas je 2142 na popustu na originu (manje od 5 eur). Pa ko jos nije igrao (like myself) ima priliku.

Odigrao sam dve runde titana i ne mogu da verujem koliko je genijalan mod. Nadam se necemu slicnom u BF3.

Izvinjavam se,ali za onu alphu verziju ipak treba cd key...

Nazad
Vrh Dno