Šta je novo?

battlefield 2 serial - gde kupiti? [ili original za 600 din]

MareBGD

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.03.2003
Poena
765
Znaci kupio bih serial za BF2, moze i preko neta ako znate neku adresu. Dakle, original da bih igrao na netu, moze li to tako? CD imam :eyebrows:

ovo je samo onaj dodatak ;(♦♦♦♦♦

možda je malo OFF , ali možda će nekome i koristiti ...

danas sam video u tempo-u na autoputu veliku količinu BF2 (samo osnovno izdanje bez ikakvih dodataka) za neverovatnih 599- din ...

možda je malo OFF , ali možda će nekome i koristiti ...

danas sam video u tempo-u na autoputu veliku količinu BF2 (samo osnovno izdanje bez ikakvih dodataka) za neverovatnih 599- din ...

Da li ovo sigurno BF2 vanila za 599 dinara? Uopste nije off. Gde je Tempo na autoputu?

Poslednja izmena:
Da li ovo sigurno BF2 vanila za 599 dinara? Uopste nije off. Gde je Tempo na autoputu?

nećeš verovati ... i ja sam prevrto kutiju u rukama nekoliko minuta prosto neverujući da je ta cena , s obzirom da sam pre pola godine platio 3600 dinara , doduše verziju sa SF pride ...

a inače to je onaj novi tempo kod kvantaške pijace , posle odvajanja za novosadski auto put , iz pravca grada ...

nećeš verovati ... i ja sam prevrto kutiju u rukama nekoliko minuta prosto neverujući da je ta cena , s obzirom da sam pre pola godine platio 3600 dinara , doduše verziju sa SF pride ...

a inače to je onaj novi tempo kod kvantaške pijace , posle odvajanja za novosadski auto put , iz pravca grada ...

Hvala ti. Pazi kakvi slepci otvorili taj Tempo u jos 12.2006. a nigde ne mogu da nadjem adresu ili telefon. Na netu Tempo cash and carry pojavljuje se samo onaj na Vilinim Vodama. Bilo koji sajt Delta holding-a isto, nigde nista nema. Vazno da ih ima na wikipediji ali bez adrese ! Ako nadjem, ovo je dz i da se zalije prvom zgodnom prilikom.

sinoc bio u tempu,nisam mogao da verujem da je 600 kinti lol

Nema

Zao mi je da se ljudi cimaju, u TEMP-u ih vise nema :S:

sinoc je bilo BRDO znaci brdo bf2 u onom tempu kod kvantasa..znaci nema sanse da je to otislo

Zao mi je da se ljudi cimaju, u TEMP-u ih vise nema :S:

Misija uspesno zavrsena. Tempo kvantaska pijaca, Beograd. Overen BF2 Vanilla, cena 599,00, ima ga u dovoljnim kolicinama (10+), datum 08.08.2007, vreme 14.25.

Ima tu jos zanimljivih naslova, gledao sam do cene od 999,00. Imam spisak, ni mali ni veliki. Pitajte.

@ mgoran
Kao sto vec rekoh, imas pice!

Ja mislim na TEMPO u NS-u a vi verovatno u BG-u ,) :d

Vazno je da ima. Verovatno ima i Tempo Viline Vode ali jedini nacin da proverim je da odem tamo. Telefonom je skoro nemoguce. U Tempu Kvantaska pijaca rekose da ovakve stvari dobijaju na dve nedelje. Dobro je da je moderator promenio/dodao deo s cenom u naslovu, kanda je ljubitelj BF2.

Poslednja izmena:
Niko ne spominje Maxi? :D, i tamo ima za 599 din.

Dobrodosli :D

Meni dodje da kupim par komada i da delim drustvu koje nema. Jedan komad bi ostavio neotvoren na polici definitivno...

Dobrodosli :D

Meni dodje da kupim par komada i da delim drustvu koje nema. Jedan komad bi ostavio neotvoren na polici definitivno...

Isti sam poriv imao i jedva sam se obuzdao od kupovine. Ali ne za moje drustvo koje bas i ne igra, vec da dam sinu da nosi njegovim drugovima na rodjendane. Pa kako igra bas i nije za decu a ukusi razliciti, odustao sam.

U Maxiju kod Beogradjanke nema. Bio i ja kod Kvantasha i kupio ... Veceras KABOM RATATATATAA :) :)

Hocu i ja da kupim.
Da li je neko nasao nesto slicno u Novom Sadu ili okolini?

Ili kad bi neko kupio za mene i poslao postom.....a da mu bude usput, dok kupuje za sebe :)

ako josh nekoga ovo zanima imate i u games-u www.game-s.co.yu za 600 kinti!!!
ja sam sebi jedan naruchio i stigo mi danas :D

Poslednja izmena:
To je BF1942.

BF2 je 2000 dinara.

pocece i ljudi iz nase zemlje da kupuju originale :) ko ne bi kupio original igru kad je cena ok

pa zashto ne uzeti kad je cena tako mala?!
Ja sam se fino zabavio do sad :d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno