Šta je novo?

Battlefield 2, BG, gde? [nov thread]

• Začetnik teme Začetnik teme Civil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Da li neko moze da mi kaze GDE u Beogradu mogu da kupim BATTLEFIELD 2, original naravno, ali SAMO BF2, znaci cuo sam da ima ta varijanta za oko 2000 dinara. U Platou ima za 3600 dinara sa Special Forces sto mi ne pada na pamet da dam. Koja im je to glupa fora. Mogli su jos 6 igara da nabiju i da stave cenu 10.000 dinara.

Igra je vec stara a niti joj pada cena niti ima da se kupi samo BF2.

Ako neko zna neka kaze.

Hvala.

Nisam bio u mamutu, sto jes' jes' ali rek'o mozda neko zna. Sumnjam doduse da ima, jer kada sam bio u Platou onaj tamo lik me belo gleda, u fazonu to nije bilo niti ce biti. Neverovatno stvarno. Posle kao da kupujemo original igre... ma vazi, i kada hocemo, nemamo gde! 😡

Da li iko ima original BF2, SAMO BF2 ?

Nisam bio u mamutu, sto jes' jes' ali rek'o mozda neko zna. Sumnjam doduse da ima, jer kada sam bio u Platou onaj tamo lik me belo gleda, u fazonu to nije bilo niti ce biti. Neverovatno stvarno. Posle kao da kupujemo original igre... ma vazi, i kada hocemo, nemamo gde! 😡

Da li iko ima original BF2, SAMO BF2 ?

viđao sam redovno u METRO-u ...

Hmmm... BF2 only? Da li se secas cene?

Imam jos jedan problem sto se tice same igre... imao sam otvoren nalog pod jednim imenom i kada god ubacim prefix i kliknem LOGIN on mi kaze da mi nije tacna sifra!? Bez prefixa udje normalno. Onda sam obrisao taj nalog i pokusao da napravim minimum DESET razlicitih naloga (slicnih) koji BILION posto nisu zauzeti ali mi on stalno prijavljuje da su ti nick-ovi zauzeti. To je apsolutno nemoguce. A imam i ortaka koji moze da proveri koji sve nick-ovi postoje na prvih nekoliko slova ili tako nesto. Sta se desava?

Onda sam pozeleo da povratim onaj nick sto nije hteo da radi sa prefixom, ali sada opet nece!?!? Upisem TACNU sifru ali nece!?

Posebna prica je to sto sifra ne moze da se povrati! Ima opcija FORGET PASSWORD i kada na to kliknem on me baci na valjda gamespy sajt i trazi mi IGN nick i email!? Alo bre, pa koji su to majmuni, mogu li IKAKO da provalim koja mi je sifra na tom nicku?

Ajde molim te... mada sam cuo od nekih likova da je 3150 dinara BF2 only, sto je apsolutno neisplativno ako se za 3600 uzme DELUXE.

Kupite za 3600 dinara BF2 Deluxe, stvarno vredi! A onda dodji na Prvi srpski BF2 ranked server 😉

Cekajte, ljudi, kako je moguce da BF2 only kosta 3100 dinara a DELUXE 3600 !? Da li ste vi sigurno u to sto pricate? Ja sam cuo da samo BF2 ima da se kupi za navodno 2000 dinara. Lik u platou me je belo pogledao kada sam ga pitao za samo BF2, kao toga nema niti ga je bilo niti ce ga ikada biti. Vidi se da lik nema veze sa zivotom. Ako je zaista 3000 dinara, onda je besmisleno ne dati jos 600 dinara i kupiti DELUXE. Igra stara maltene dve godine a cena joj ne pada uopste... niti ima da se kupi... neverovatno... posle kazu kupujte originale...

Istina je! BF2 kosta 3100din De Luxe verzija kosta 3600din. Sam Special forces kosta 1900 ili 2100 din ako se ne varam. SF vredi svaku paru! Za 500 din razlike bilo bi suludo ne kupiti.
Postoji jedna grupa entuzijasta koja igra BF2 od pocetka, formiran je klan, postoji forum, postoji server. Ima dosta clanova sa ovog foruma koji igraju i koji su clanovi klana. Svi su dobrodosli na server, forum... Originala ima da se kupe, poenta je samo malo se potruditi. Trud se visestruko isplati. Igri i posle dve godine raste popularnost i tek mozda sada krece da se malo masovnije igra kod nas u zemlji. Koga zanima vise, moze ovde da pita, moze i na PM

Ma onda cu da kupim DELUXE, nema druge. Igrao sam ovu igru od pocetka ali poslednja 3-4 meseca nisam, pa sam se istripovao da igri opada popularnost i da se vise "ne igra" pa sam bio skeptican da li uopste da je kupujem. Sada kada vidim da to nije tako a i da sve vise ljudi kupuje originale, kupicu i ja.

I jel vredi? :d Ja znam, nego kazi ljudima...

Aj reci; mozda i ja da pazarim; pa onda o5 :type: dan i noc!

ako je pitanje bilo upućeno meni ...

pa ne da vredi , nego ...

još kad se pojavio prvi bf1942 ja sam bio *kupljen* , al džaba , trebalo je to objasniti ljudima u vrhuncu c-s ludila ... ali bili su tu i drugi problemi ... ponajviše pcm-uređaj (dakle ništa od on-line) , pa mx-400 koja je ipak bila malo slaba za pravi doživljaj , al ipak se igralo nekako ...

al zato kad se pojavio bf2 , to je tek bio pravi doživljaj , ali nažalost , opet nije bilo to-to sa 6600gt , i tek sad sa 7600gt i 512/512 mogu reći da su se stekli pravi uslovi (za igranje dostojno čoveka) ... mislim , bf2 za mene je u top-5 , al ni to nije toliko bitno jer su u principu deca birala , bilo je ili to ili wow ... nekako sam ih ubedio da je bf2 prava stvar ...

inače bf2 nisam nikad probao na *divljaka* tako da i ne znam kako je u toj varjanti , i dali je i koliko ova varjanta bolja , ali sam već rasčistio sam sa sobom da za pravu stvar IPAK treba dati pare ... em uživaš u svim blagodetima originalnog softvera , em je savest mirna ...

Sad vec pricas gluposti. Saberi se covece :d Ako si hteo da kazes da za ovako dobru stvar vredi dati para to je uredu. Kakva savest?! Na non ranked serverima je sasvim Ok igranje ali... Cesto bude prepuno, cheatera na sve strane, ne postoji nikakav vid kontrole, jako lose igranje. O singlu necemo ni da pricamo jer to nije 30% BF2 i moze da posluzi da pustis klince da se uce da igraju 😉
Jedino ovako mozes da igras kao covek. Ja sam prestao sve drugo da igram...

Kakvo je stanje u NS sa ovom igrom?!? Gde moze najpovoljnije da se nadje naravno sa sf-om zajedno?

Kakvo je stanje u NS sa ovom igrom?!? Gde moze najpovoljnije da se nadje naravno sa sf-om zajedno?

STanje je katastrofa :S: trebalo bi da ima u DUnavskoj u onoj muzickoj prodavnici al nema 😛 , mozda na spensu u Bandicootu ili u laze teleckog.

nema na spensu u bandikutu, bio sam pre nove godine i kaze tip da ne drze EA games. nema u muzickoj u dunavskoj, ips-u, komtrejdu, rodicju... havarija :|

Kazu da ima u Metrou, pogledajte tamo! Ili skoknite do BG-a, nismo daleko. 🙂

u metrou? pa el moze tamo za kesh da se pazari?

Pa mozda je covek mislio na karticu. Mislim da moze i sa karticom, samo ne znam koje oni vec primaju.

Evo samog sebe da citiram; sad stigoh iz novog sada i u ruci sam drzao BF2 sa SF koji se prodaje za 3.499,00 dinara u jednoj uglednoj prodavnici. Razmisljao sam da li da uzmem i ipak sam kupio UnrealTournament 2004 za tricavih 1.400,00 dinara (oko 1.050,00 jeftinije nego u ostalim radnjama gde sam gledao). Razlog zasto nisam dao 3.500 din za Bf2 je to sto za 2 nedelje stize Burning Crusade koji cu poceti da igram i verovatno zanemariti sve ostalo. Interesantno je da se u istoj firmi prodaje i BF2 bez SF-a za iste pare tj. za 3.499,00 dinara (tako da pazite ukoliko odlucite da kupite).

Nazad
Vrh Dno