Na msi kt3 xp 1600+ oc 152mzhz i na gf2 mx abit kao da gledas slike igra izgleda da je dobra ali mnogo koci...Na bilo kojoj rezoluciji je skoro isto.Cekam jos koju kintu pa da pazarim 4 ti4200 pa cu valjda da moci malo da igram nemam volje da je krenem kda je ovako zahtevna.Probao sam sve kombinacije ali koci..osim 600x480 Videcu veceras kda se vratim sa posla da ti stavim neku sliku.....Midgard je napisao(la):Aj sad stavi shotke iz igre...PLZ...😀
Poz
cheers
Pacer je napisao(la):Na msi kt3 xp 1600+ oc 152mzhz i na gf2 mx abit kao da gledas slike igra izgleda da je dobra ali mnogo koci...Na bilo kojoj rezoluciji je skoro isto.Cekam jos koju kintu pa da pazarim 4 ti4200 pa cu valjda da moci malo da igram nemam volje da je krenem kda je ovako zahtevna.Probao sam sve kombinacije ali koci..osim 600x480 Videcu veceras kda se vratim sa posla da ti stavim neku sliku.....
Pacer je napisao(la):Na msi kt3 xp 1600+ oc 152mzhz i na gf2 mx abit kao da gledas slike igra izgleda da je dobra ali mnogo koci...Na bilo kojoj rezoluciji je skoro isto.Cekam jos koju kintu pa da pazarim 4 ti4200 pa cu valjda da moci malo da igram nemam volje da je krenem kda je ovako zahtevna.Probao sam sve kombinacije ali koci..osim 600x480 Videcu veceras kda se vratim sa posla da ti stavim neku sliku.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari