Šta je novo?

battlefield 1942

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Jer neko mozda dosao do neke demo verzije ove igrice i kako mu se cini ? Mislim da ima neki demo od 130 Mb a ko zna mozda je neko dosao do cele. Trebalo bi da bude nesto kao MOHAA ali mnogo bolje jer ce se moci voziti i avion.

U beogradu vec postoji "neka" full verzija a bice svuda za par dana kako mi se cini .

Treba ovih dana da doleti sa satelita...

JOBAH je napisao(la):
Treba ovih dana da doleti sa satelita...
Stiglo u noci izmedju 14 i 15 Septembra. (D) Nisam stigao da probam, ali ...hrkk

opis

izasao je i neki opis ove igre u novom broju sk i ako je upola kao sto je tamo opisase bice zakon

Aha, igra je sjajna...posebno je sjajna optimizacija...:(
Dakle athlon xp 1800+, GeForce3 64mb DDr, Gygabyte kt333 ploča i 256 mb DDR-a, i prosto je smešno koliko GADNO secka. Povremeno daje 2-3 fps-a, bez obzira na rezoluciju i setovanja. A što je najsmešnije UT 2003 Demo radi savršeno u 1024*768 sve na highest. A battlefield se ni slučajno ne može podičiti sjajnom grafikom, čak suprotno.
Dakle kada vam portparol neke igraonice objavi da se tamo ludo zezeju uz battlefield, ne nasedajte.
Igra je totalno zanimljiva za zezanje i opuštanje, ali...neozbiljno je to sve, igra je pravljena za preko 20 igrača.
Definitivno mi se čini da PC igre propadaju.
E da...drugar je kontaktirao sinoć EA tehničku podršku (tako kaže) i dobio je odgovor da znaju za probleme sa "slabijim radom igre" ali da se ništa značajno neće menjati. Izašao je i neki patch...
Ajde ako neko proba igru sa GeForce 4 ti neka javi utiske, kao i sa radeonom 9700. Koliko sam načuo, javljaju se i problemi sa radeonom 8500.

Meni demo lepo radi na Radeonu 8500, jedino sto se suvise dugo ucitava sama bitka...

igor2 je napisao(la):
...Ajde ako neko proba igru sa GeForce 4 ti neka javi utiske, kao i sa radeonom 9700. Koliko sam načuo, javljaju se i problemi sa radeonom 8500.

Pre par nedelja dana by Max je hvalio ovu igru!?
Mozda ti on moze dati vise informacija

:wave;

Imam full ali nisam stigao da instaliram, a imam i patch (oficijelni) , zip od nekih 15MB...

pa

izgleda da igre definitivno propadaju bar sto se kvaliteta tice

Stavrno je lose odradjena optimizacija.Neverovatno je da igra secka na mnogo jakim konfiguracijama.Da opravdava zahtevnost sve bi bilo u redu ali ovako...

Nazad
Vrh Dno