Šta je novo?

Battlefield 1

Ovaj bf1 ce ziveti dugo super igra :D

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Ovaj premium pass na Originu koji je 40e, sadrzi li vanila bf1?? Varovatno ne,ali da proverim

Mora im se priznati da su diplomirali master u pravljenju trailera I lozenja mase..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Neće živeti broj igrača je već sada kao na BF4 posle dve godine od izlaska.

Pazi ja ne volim da se bavim predvidjanjima u napred bez potrebe.

Ali..kazem ALI, ima smisla tvoj post.Ako planiraju da izbace Tzar expanziju u septembru, tu ce da vidimo dal ima snage u BF1 dev timu.Ne zaboravite da Destiny 2 izlazi sept 8.

Cenim da ako ce nesto da zakolje BF1, to je datum izlaska Destiny 2.

Al opet kazem ne bavimo se predvidjanjima nego kokice u ruke i cekamo.Marketing je cudo, pare prave cudo.Sve je moguce. :)

Pa ništa je ne predviđam to se već dešava http://bf1stats.com/ Nikakva ekspanizija im neće pomoći pogotovo ona koja se plaća. Mada izgleda da su se opametili jer će za SWBII sve mape i oružja biti besplatna.

Ma da to okej slazemo se, permutovao sam tvoj post u svojom glavi, izvinjavam se ;) .Sto se tice rata na kojoj si platformi tu nema sta da se polemise.Zna se zasto konzole imaju prednost u ovakvim AA naslovima, na zalost slazemo se da ima previse losih stvari na PC-u koje teraju ljude, ali sys req, bol u p*nisu za citere i jadna optimizacija dovoljni su da skrnave broj igraca na PC-u.

Sto se tice SWBII da tu si u pravu.Al okej kontam da nisu bili NATERANI razvojem situacije prvog dela i ostalih naslova do duse, ne bi uzeli taj model sad za BII.Jer su stoka.Dao sam im pare, za BF1 i igram ga, dal kukam i koliko, zadrzao bih za sebe, dal mi se isplatilo $/h igranja po meni licno jeste, ali da su 'alapljiva stoka ona najgora jesu :D

Da,ali je bf4 brzo pao sa cenom+dobijao se masovno uz grafike (i ja sam ga tako dobio). Tad je bila pomama za novim Radeon kartama zbog majninga (R9 270,280x, 290) i on se dobijao uz njih i masovno prodavao (mogao si na forumu kljuc za bukvano novu igru, staru meces dva, da kupis za 15 evra). Takodje, prvih godinu dve je bio ozloglasen sto se netcoda tice, i mnogi su ga batalili iz ciste frustracije. BF1 drzi cenu i dalje, sto znaci da prodaja ide dobro, i realno, dobra je igra, nema nekih vecih tehnickih propusta izuzev balansa same igre.

Poslednja izmena:
Bf1 ima dosta da se igra jos ovo sa Rusima kada izadje jos vise ima da privuce a sigurno ce izaci jos neka armija.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

BF tone, sad ce svi na Star Wars 2.. Na kompu i ovako saka ljudi, procice kao The Cast. (Honor)

Bf1 ima dosta da se igra jos ovo sa Rusima kada izadje jos vise ima da privuce a sigurno ce izaci jos neka armija.

Zasto bi nekog privlacili rusi ? Izvini al nismo svi rusofili... :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ne zbog Rusa zabole me za njih nego nova armija i nove nape i oruzija to ima da privuce igrace :D

Ali će da ih odvuče to što za par mapa moraju da plate cenu još jedne pune igre.

t3_6gko82

Poslednja izmena:
Izasla mapa nocna. Dobra je po meni je za jurnjavu sa assault

Nova mapa odlična.

COD pored Bf1 nema sta da trazi pogotovo sa njihove mikro mape :D
BF1 ima dugo da zivi :D

Nocna mapa da ti ispadnu oci da vidis ustekane punk ass kids! :D

@voki88

Definitivno.

Lol ovo nije ww1 muzej?

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

Nazad