Šta je novo?

Battlefield 1

Nije mi stvarno jasno čemu služi random bullet deviation. Na koje trougliće misliš? Protivnika na mapi?

Nije mi stvarno jasno čemu služi random bullet deviation. Na koje trougliće misliš? Protivnika na mapi?

Kad si pod suppression meci ne idu tamo gde pucaš, to je random bullet deviation.
Da, na trougliće koji obeležavaju protivnika.

Sent from mTalk

na trouglice iznad glava je Miskonius mislio.

I ne samo dok si pod supresijom nego zavisi od atachmenta, meci imaju devijaciju od onoga sto ti vidis.
Primera radi, attachment koji daje "stabilnost" odnosno meci idu priblizno u tacku gde ti je nisan u full rafalu, ali prvi metak pogadja random haha.

ma de6ilana.

evo proslo vise od 10 god od BF2 a oni jos ne znaju napraviti supresiju da ti se mrda nisan i metak leti tamo gde se nisan mrdnuo, nego imaju neku roll play game kalulaciju totalno van sklada sa noim sto vidis.

Imas optiku i laser, vidis gde laser oznaci, ukrenes full rafal, korigujes misem recoil, laser seta 20cm "levo desno" od tacke koju zelis da gadjas, a meci po metar u svim pravcima od te tacke.
LOL.

Poslednja izmena:
Kad si pod suppression meci ne idu tamo gde pucaš, to je random bullet deviation.
Da, na trougliće koji obeležavaju protivnika.

Sent from mTalk
Ma znam šta je random nego ne znam zašto postoji uopšte. Čemu to sve? Da izjednače igrače i neigrače?

Poslednja izmena:
Nema butun za skidanje??

^..stigao ti key mailom?

Poslednja izmena:
Ma znam šta je random nego ne znam zašto postoji uopšte. Čemu to sve? Da izjednače igrače i neigrače?

Šatro je priča da bi igrač "doživeo" stres pod kojim se vojnik nalazi u borbi uživo. U stvari je to više funkcija da bi se izjednačili casuals i oni koji znaju da igraju (ili se barem trude.

Evo šta mi je odgovori DiceLa developer. Lik je inače Bugarin i skroz je ok.
https://twitter.com/Miskonius84/status/765339442320175104

Sent from mTalk

Ko to uzme direktno na originu, nije normalan :d
Ima vec za 38e da se nadje. Mada dok je izadje igra nista se ne uzima, jednom sam uzeo pre purchase i nikad vise.

Poslednja izmena:
Ko hoce key ima za par evra da se kupi, malo pre videh.. Ali ko ce da igra ovo ****** kad je WoW Legion out! :D

Zar je moguće, da niko, iz Srbije, jos nije dobio ključ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da, počinje, ali, danas su delili ključeve insajderima. Ja sam se, jos davno prijavio, ali, mrka kapa.

Pa dobro, ne zurimo nigde, ako ne bude nista danas, bice sigurno sutra.

Naravno, nije to problem, nego, jako je čudno.
Medju prijateljima, na Originu, vidim, jos niko ne igra BF1.
Negde je nastao problem, očigledno.

Ja sam jutros dobio kljuc, stavio sam da se skida igra

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Odigrao dve partije rush,nije lose,dopada mi se što nije onako brza kao na snimcima.Mehanika kretanja kao u BF4,zvuk oružja odličan.

Ja jos nisam dobio kljuc mailom. Izgleda da cu morati do sutra da sacekam :(

Stvarno nije toliko bitno kada se dobije key u ovih osam dana. Dovoljno mi je dan-dva da se zakljuci da li mi igra odgovara ali koji su oni nesposobnjakovici pa ne mogu ni ono osnovno da isporuce. 17h i ni jedna osoba koju poznajem koja igra Bf nije dobila key. A svi insajderi. Kladim se da opet vazi pravilo da su prioritet kao i u zatvorenoj beti oni što su popušili hardline.

Stvarno nije toliko bitno kada se dobije key u ovih osam dana. Dovoljno mi je dan-dva da se zakljuci da li mi igra odgovara ali koji su oni nesposobnjakovici pa ne mogu ni ono osnovno da isporuce. 17h i ni jedna osoba koju poznajem koja igra Bf nije dobila key. A svi insajderi. Kladim se da opet vazi pravilo da su prioritet kao i u zatvorenoj beti oni što su popušili hardline.
Hmmmm, zanimljivo, ovo za Hardline. Koliko ima tu istine?
Ja sam preskočio Hardline, i ovaj poslednji, svemirski. Možda me zato kaznjavaju. :)

djokosrb Nekih 7.1GB

Nikako da najave neki MPFPS zbog kog ću da se oduševim. Ali igraću betu da probam, ne može da bude gore od Hardline.

Kad onda izlazi za skidanje za siroke mase...

Ups...
Untitled.png

Edit: @Sympathy Chan moze vec bez kljuca izgleda...

Poslednja izmena:
I mene zanima da li će negde brzo iza ponoći po našem ili moramo da čekamo sutra. Ovde mi užaš net, pa bih skidao tih 7 giga 2 sata :d Inače bih ovo kupio baš zato što je casual, čisto iz zabave jer su mi 3 i 4 bili zanimljivi, ništa više od toga mi i ne treba jer nisam igrao starije delove, pa mogu samo da pogađam kako je hc fanovima. Prvi deo koji sam kupio je BC2.

Poslednja izmena:
osecam da ce serveri malo da zezaju odmah na startu :) ne :)

Vrh Dno