Šta je novo?

Battle.net kako

Dark_Angel

Čuven
Učlanjen(a)
26.07.2004
Poena
619
kako da se nakacim na battle.net da igram WC TFT 3 preko lan-a. internet je serovan preko squid-a i wingate-a.TFT trazi direktnu konekciju na internet pa me **be pa mi **lju pomera. Ima li nekog leka ili samo da prebacim server na Linux.

Ne treba ti direktna konekcija nego samo NAT. To mozes resiti jednostavnim ICS-om ukoliko imas windows na masini za koju je zakacen net.

Izvini ali tvoje pitanje "kako da se nakacim na bnet da igram wc tft 3 preko lana" je skroz konfuzno???
Na bnet ides da igras online
na "play on lan" kliknes da igras u lanu
na "single player" kliknes da se igras sam sa sobom

nIce Cream je napisao(la):
Ne treba ti direktna konekcija nego samo NAT. To mozes resiti jednostavnim ICS-om ukoliko imas windows na masini za koju je zakacen net.

Da li mozes to da mi pojasnis malo.Na glavnom racunaru mi je 2000-darka a na ostalima XP pro+ sp2

Igor2
Znam da je konfuzno. U igraonici imam internet i on je serovan preko squida elem ja mogu da se nakacim na batle.nt samo na racunaru koji mi je diektno povezan na intenet a na ostalima koji idu preko proxy-ja nema sanse.da li je sada dovoljno jasno.

nIce Cream je napisao(la):

Da li neko moze ovo da mi malo pojasni?

Nazad
Vrh Dno