Šta je novo?

Battalion 1944

Borat

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
25.09.2009
Poena
290

New World War 2 Shooter Announced for PS4, Xbox One, PC

A new World War 2 shooter is in the works for PlayStation 4, Xbox One, and PC. The game, Battalion 1944, is a multiplayer shooter from UK studio Bulkhead Interactive that aims to capture the "core of classic multiplayer shooters" while using the "most advanced industry technology." The announcement trailer below contains some gameplay footage, but note that what you're seeing represents the game in its pre-alpha state.
Battalion 1944 runs on Unreal Engine 4 and lets you fight in real-world places such as Carentan and Bastogne. Some of the weapons include the Kar98, M1 Garand, and Thompson.
"In short, Battalion 1944 is an infantry-based first person shooter with an emphasis on raw skill," Bulkhead said. "No grinding, no exosuits,' just you and your skill as a player."

Poslednja izmena:
Nema veze ....samo da je WWII :p

Upravo to, muka mi je vise od modern day ili future FPS-ova. I na SP i posebno na MP sceni. Mada ima Red Orchesta WW2 i naravno Cod Waw i Cod 2, iako ih je pomalo pregazilo vreme.

videh juce :) meni ovo deluje primamljivo

6vs6 je sasvim dovoljno u skucenim prostorima ala cod2

skupili su 100k na kickstarteru za 2 dana, gameri su zeljni WWII FPSa.
Koliko sam video sinoc i dalje primaju uplate, za nekih 20$ mislim dobija se full igra a pre nje beta.

drago mi je da se pomalo vracaju WW2 shooteri , ali ja cekam nesto drugo .... jednostvano moraju biti neka vozila i letjelice da bi mi bilo zanimljivo

Nastavit cu da cekam pravi ww2 FPS sa njemackim Tigerom , BF109 , ruskim T34 i ostalim igrackama , jednostvno mi bez toga dozivljaj WW2 nije potpun (dakle ceka se novi Battlefield 1942)

Imaš već Red Orchestra 2...

Good ol' CoD HD, nadam se da će ispraviti i zvukove oružja, no tek je najavljena igra ima nade.
Nadam se da će namestiti reload i na M1 Garand :)
Zanimljivo je i to da u komentarima kako cmizdre zato što je 6v6, sigurno ima i neki što ne dobijaš XP per kill i slični "manchild" komentari.
Ne znam što ne kupe Red Orchestra 2: HOS/Rising Storm, ionako se serveri gase polako pa je potrebna sveža krv :-devil-: 32va32, Bog da ih vidi...

drago mi je da se pomalo vracaju WW2 shooteri , ali ja cekam nesto drugo .... jednostvano moraju biti neka vozila i letjelice da bi mi bilo zanimljivo

Nastavit cu da cekam pravi ww2 FPS sa njemackim Tigerom , BF109 , ruskim T34 i ostalim igrackama , jednostvno mi bez toga dozivljaj WW2 nije potpun (dakle ceka se novi Battlefield 1942)

Mozes ti nastaviti da cekas, :) a RO2 prolazi pored tebe vec par godina :)

evo da vidis kako izgleda tank gameplay (naravno, mape su inf+tanks kombinacija)

ma znam za Red orchestra ali nije mi to bas ono sto zelim .... to je onako vise simulacija i orijentisano je na borbu tenkova , dakle meni bi legao Battlefield - nesto vise arkadno a gdje pored tenkova imas i avione , razarace , nosace aviona , podmornice itd .... najjednostavnije receno , nastavak Battlefileda 1942

P.S. mozda se natjeram da probam red orchestra ako i sljedeci battlefield bude nesto moderno

RO2/RS je mahom fokusirana na pesadiju, tenkova ima svega na par mapa cisto da razbije monotoniju.
Simulacija je iz cistog razloga sto zahteva strpljenje, i run&gun retko upali.
Zato je Battalion 1944 lepo osvezenje, ali sam misljenja da je RO2/RS bas ono pravo, ta igra mi da najveci adrenalinski skok pri izvedenom uspesnom napadu.

Vredi ovo 20€ i vidi se da već neko vreme rade na igri.
Ako podrže pravljenje modova kao što spominju biće odlično.

Ja im dade pare prvi dan, videcemo sta ce biti.

realno, čovek je u pravu. ro2 staljingrad i rising storm su zajedno na rasprodaji za svega 5 eura :)

Vrh Dno