Šta je novo?

Batman: Arkham Knight

Ili žešće peglanje, ili će nekoj drugoj ekipi dati da pravi novi PC port od nule.
Jest sve ovo bilo žešči fail, ali bar im je ovaj potez za neku pohvalu - mogli su ovakvu PC verziju da ostave u prodaji (i pored svega je ostala u top tri najprodavanije igre na stimu, odmah iza GTA V i ARK) i nabace neka dva-tri manja peča koji verovatno ne bi doneli nikakvo ozbiljno poboljšanje.

I ja se slazem. Ipak je bila igriva. Titan je gurao fino sa min 60fps-a recimo, moja 970-ica je izvlacila igriv fps bez onih nvidijinih opcija.. Doduse samo sam testirao sa shared librarija ali sam odgledao igru na streamu tako da toliko cekanja a samo zbog toga..meh. Bar ce reset steam review-ove garant bez obzira sto i dalje stoje, a pitao sam se kakav ce trik izvesti.

Kakva katastrofa! :D
Za ovo je trebalo **** da se uradi, ali nista drugo im nije preostalo. Sam Valve bi verovatno skinuo igru zbog potencijalno ogromnog broja refunds.
Mozda igru preimenuju kad izadje na jesen cisto da bi zaobisli ove lose User reviews, ili mozda nateraju Valve da ih obrise.

PS

Evo kako TItan X gura

Poslednja izmena:
Evo kako TItan X gura

Pa gura samo sto izgleda gore nego na konzolama. :d
Sunce ti poljubim 5000$ lik dao za PC. :D

Sto je najgore ja sam se sinoc razmisljao da uzmem kljuc za 22$, pa kad je zakrpe da je obrnem. Medjutim nakon povlacenja igre sa steam shop-a, nesto nisam mnogo optimistican.

Poslednja izmena:
Strasno sta rade mufljuzi... Znaci lepo kaze covek, prestanite da priordujuete igre!

Poslednja izmena:
Nisu oni igru povukli samo da se iskupe, problem je što kod refunda kupac mora da dobije sav novac nazad, ali Valve zadržava svoj procenat. Rocksteady je sa refund programom "gubio" novac. Zato, da nije bilo u tolikoj meri ne bi oni njega ni skidali. Samo bi malo po malo izbacivali nadogradnje.

WB je i od većih retailer-a zatražio da povuku PC verziju iz prodaje.
Batman: Arkham Knight's PC problems and the resulting repercussions have now spread to physical copies of the game. An employee for UK retailer Game has told Eurogamer that it is "not allowed to sell" the game as Warner Bros. has requested the retailers cease supplying the title while its problems are remedied.

Nisu oni igru povukli samo da se iskupe, problem je što kod refunda kupac mora da dobije sav novac nazad, ali Valve zadržava svoj procenat. Rocksteady je sa refund programom "gubio" novac. Zato, da nije bilo u tolikoj meri ne bi oni njega ni skidali. Samo bi malo po malo izbacivali nadogradnje.

Otkud ti to?

Tuga kako tretiraju nas pc igrace, evo ni far cry 4 i to posle 10 patcheva i spustenih detalja i dalje ne radi kako treba, a da ne pricam o dying light koji je jos veci krs od njega.

+1 sve to treba u jasenovac da se opameti, dajem pare za igre ocu i 98 % uradjen proizvod...

Tuga kako tretiraju nas pc igrace, evo ni far cry 4 i to posle 10 patcheva i spustenih detalja i dalje ne radi kako treba, a da ne pricam o dying light koji je jos veci krs od njega.

Za Dying Light moram reci da radi perfektno, tako da tu grijesis debelo, bilo je sitni problema kada je igra izasla zbog onog dd slajdera ali kasnije su i to sredili. Betmen se ne moze igrati na mojoj masini, znaci nemam stabilnih 30 fps bezobzira kako podesim detalje.

Edit: govorim za Nvidiu a batman ne radi ni na jednom gpu-u normalno.

Poslednja izmena:
^ Kako ono bese... 280x i smatras da je citanje knjiga za fosile? :laugh:

Dying Light se bas nije slagao sa AMD karticama, ali je kasnije ispravljeno tj. downgrade-ovali su igru pa je radila malo bolje, ja sam je presao bez vecih problema nakon 2-3 "patcha".

:d

Poslednja izmena:
Preorder nikome i nikada. Ne kapiram taj koncept, šta, igra izlazi u ograničenoj količini? Uštedećeš 10 evra zbog.... čega? Obećanja? Lepih reči i prenaduvanih snimaka na koje igra neče ni najmanje ličiti na izlasku?

Sačekajte nedelju-dve za review-ove i/ili jutjub ionako postoji ne brdo nego planina igara koje sigurno niste završili a koje ste možda isto tako preorderovali.

Pa i da je neko preorder igrace kako tako sada a moze i da saceka release za 3 meseca, cena ce ostati ista za preorder. Cemu frka.

@dr mare

+1
Tačno tako

Preorder nikome i nikada. Ne kapiram taj koncept, šta, igra izlazi u ograničenoj količini?
Ni meni nije jasno i ko je prvi to uopste uveo?Valjda je to zbog popusta!*** ako ce mi tih 10 evra faliti za nesto,onda je necu ni uzimati!Cak ne znas ni sta ces dobiti,a dajes pare unapred!Razumem kada je upitanju kickstarter,pa ako se nekome svidi projekat koji su developeri prikazali,igrac ce to novcano i podrzati,ali ovo...!

Sad preterujete, pa preorder je samo "predprodaja" ništa drugo, ako ćeš već da kupiš proizvod zašto ga ne bi uzeo u predprodaji kad je jeftiniji, ili imaš neke beneficije od toga, jer svi mi polazimo od predpostvke da će to da valja, jer iz tog razloga kupujemo taj proizvod. To je slično kao da se otišli na (pred)premijeru nekog filma, stim što je u ovom slučaju bonus samo to što se gledali prvi film, a platili ste istu cenu, opet je mačka u džaku, ne znate kakav je film, ne bi ni znali da ste otišli i mesec dana kasnije, ali ste otišli sa nadom da će ispuniti vaša očekivanja.
Neko jedva čeka da izadje npr igra, i želi da je igra prvi, tog dana, (setite se samo šta je bilo sa Diablo 3), što onda ne bi uzeo preorder i platio manje, ili dobio neki DLC šta god?
OK razumem vaše nepoverenje, jer ovo što se dešava u polsenje vreme je za svaku osudu, ali nije sve loše, nego se samo loše stari pamte i oko njih se diže prašina(sigurno se ne bi sećali pomenutog izlaska Diabla 3 da je bilo sve kako treba).
Onaj ko je stripljiv(ili mu nije bitna razlika od 10e) može da sačeka da igra izadje pa da pogleda neki review, pa da odluči da li če da kupi igru, ili ako mu je bitna kinta da čeka prvi popust(koji neće mnogo da bude veći od preorder-a), ili recimo može kao Mazi7 da uzme igru i ne plati, razne su mogućnosti...

Poslednja izmena:
Pa zato sto ne znaš šta kupujes. Radi preordera izdavaci izbacuju djubre od igre jer su vec dobili pare. Sve dok je preorder kupaca, nikada igre nece biti finalizirane.

Kao sto sam rekao i za unity, zamisli da niko nije preorder odradio. Prodali bi desetak kopija recenzenata. Koja bi buda.la kupila Arkham Knight ili Unity nakon sto vidi fatalne probleme ?

Ovako, 250 000 preorder kopija za betmena i ljudi kontaju kako su dobili djubre od igre. Pa koji ****** dajete pare za nesto sto ne znate ni sta je. Malo mi je i drago kada se dese ovakvi failovi ne bi li klinci naucili nesto.

Da se igre kupuju nakon recenzija, izdavaci bi se trudili da njihove igre zapravo valjaju. Ko gadja pohlepne izdavace parama, i ne zasluzuje bolje portove. Kada bi se prodavale igre samo nakon "provjre" izdavadci bi morali izbacivati kvalitetne portove. Ovako, dobili smo pare, ko ih yebe, izbaci sta ima.

Poslednja izmena:
cad-20150624-b9baa.png

Pa zato sto ne znaš šta kupujes...

Pa ne znaš ni za film kad ideš u bioskop, ima milion primera, ceo KickStarter pada u vodu sa tom logikom.
Ako je neko fun npr Btaman-a, on će da kupu igru sigurno, i igraće je bez obzora na sve, jer jednostavno će kupiti sve sa temem Batman-a nije bitno da li je to igra,knjiga,strip,film-.... on će da uzme i preorder, a takvih je mnogo.
Mislim da ti je logika suviše pesimistička.

btw slika je vrh, pokidao sam se

Jedno je kupiti nesto jer si fan a drugo je platiti nesto sto ne postoji. Kako ti nije jasno da kada ti njima posaljes pare, da igra ne postoji, nije zavrsena, razvoj nije dosao do 100%. I ti i dalje ne vidis u tome problem ? Nije mi jasno kada ce klinci sabrati 2 i 2 i skontati da daju pare za nesto sto nikada nisu vidjeli. Kupuju samo ime. Kako ti nije jasno, kada bi izdavaci dobijali pare nakon provjere proizvoda, nikada ne bi prodali ni jedan betmen ni jedan AC sa ovakvim portovima vec se potrudili da na nesto lici. Kada kupujes auto prevo ga provozas, provjeris, odvuces na servis na pregled pa onda pazaris. Ne dajes pare za njega pa tek onda cekas da ti nesto dovuce pred vrata. A vi se zalijecete ubiste ih parama i onda se cudite sto je proizvod polovican.

Ja sam do sad uzimao par preordera i nijednom mi pare nisu skinuli pre tog zvaničnog datuma kad igra izlazi.

Vrh Dno