Šta je novo?

Batman: Arkham Knight

Jedna stvar mi nije jasna. Jel neko testira ove igre?

Igra radi ocajno i bez Gameworksa ukljucenog. Gameworks je zapravo jedina stvar koja cini PC verziju iole bogatijom od konzolne:d posto je igra na PC portovana bez dosta detalja i AO, a i pati od gadnih problema sa streamingom tekstura...

I sa sve tolko hypovanim Gameworks-om igra izgleda gore nego na konzolma ni blizu kao iz onog Nvidia promo videa.

Ako sto veci broj ljudi ne trazi refund na steam-u oni ce nastavljati ovako.. pa da vidim kako bi se opametili onda

Ovo je verovatno najzesci fail od porta koji pamtim, zajedno sa opravdanjima ljudi koji stoje iza igre. Ni na kraj pameti mi nije bilo da ovako zestoko mogu da zabrljaju, narocito ne nakon sasvim korektnih portova prethodnih igara. Kao sto rece G@W, sreca pa nisam zagrejan za igru (sve posle prve mi je bilo previse deja vu). Samo sam zeleo da preletim Gotham par puta, probam Batmobile i pogledam kako se kisa sliva po plastu, ali toga izgleda nema na PC-u. :) Bas mi je drago sto je Steam omogucio refund u pravom trenutku.

150623103316763925.jpg

Očekujem da Rocksteady zasuče rukave i za oko šest meseci izbaci Arkham Knight: Definite edition. Po ceni od 49.99. Bez Dlc-ova. I oni koji su kupili igru moraju opet da je kupe.

Buduci GOTY, ako se da proceniti po komentarima na Steamu... Odavno se nisam ovako nasmejao za neke komentare... :smoke:

This will be GOTY.
”IN AN ERA OF BAD PC PORTS, ARKHAM KNIGHT IS REVOLUTIONARY” - [Polybug]

”Batman: Arkham Knight is an impressive giant bug on almost every level, with non-stop variety of glitches and great framerate drops. RT” - [IGLITCH]

In the explosive finale to the Arkham series, Batman faces the ultimate threat against the city he is sworn to protect, massive framerate drops. The Scarecrow returns to unite an impressive roster of super villains, including No Ambient Occlusion, No Water Effects, Bad Cloak Pyshics, Two-Framerate. Stutterman and Ihave Glitch, to destroy The Dark Knight and pc gaming forever. Batman: Arkham Knight introduces Rocksteady's uniquely designed version of bugs and glitches and lagmobil, which is drivable for the first time in the franchise. The addition of this legendary vehicle, combined with the acclaimed gameplay of the Batman Arkham series, offers gamers the ultimate and complete bugged experience as they cry with tears through the streets and soar across the skyline of the entirety of Gotham City. Be The Bugman.

GOTY, Glitch of the Year.

Poslednja izmena:
Ne nikako, Gameworks ima bladodetna dejstva a posebno na igrama koje pokrecu AMD karte.
Eno treba ti 35-50% jaca AMD karta sa 50% vise memorije od Nvidijine da bi igrao igru, ali ne to nije Gameworks to je AMD...
Cega se covek ovde nece nacitati...

Poslednja izmena:
Pa stvar je veoma prosta. 8gb ddr5 deljive ram memorije na konzolama i ddr3 ram + gddr5 vram na PC-ju se uopste ne "mirisu". Otud i problemi pri losem portovanju kod igara zadnjih godinu dana. Izuzetak gta v i witcher 3.

Xbox ti je DDR3 u potpunosti. Mada, ne zna se tacna rezolucija, ali ni koje su grafičke razlike u potpunosti.

Poslednja izmena:
Ovo je sada veliki test da vidimo koliko su kupci odnosni PC igraci "besni" pogotovo sada kada je na steamu moguc refund!Mislim da taj podatak nikada necemo imati,ali bas me zanima dali su ljudi toliko glupi,da im mozes raditi bukvalno sta hoces i da ce jedno te iste greske ponavljati u nedogled!

Poslednja izmena:
Ovo je mucno gledati, a kamo li uopste usuditi se igrati ovo smece u ovakvom stanju.
Upravo sam prešao ovaj deo, igra nije ni štucnula. Možda je Windows 10 preview bolji za igru? Uglavnom, ovakav port je sramota i PC igrači nisu zaslužili ovakav tretman.

Xbox ti je DDR3 u potpunosti. Mada, ne zna se tacna rezolucija, ali ni koje su grafičke razlike u potpunosti.

Da, ja sam se osvrnuo samo na ps4, ali i dalje ostaje isti princip rada, APU koncept slabijih performansi od ps4 zbog ddr3 rama i deljivost resursa.

Inace igra ima da se nadje i za 20-ak $ s obzirom na neocekano losu optimizaciju.

Jel se ovako nesto desilo u modernoj istoriji kompjuterskih igara?

Koju verziju Vi igrate. Neku insider preview?

Povucen je i sa steam-a: Batman: Arkham Knight will be available on SteamOS, Linux and Mac in Fall 2015.
Ili žešće peglanje, ili će nekoj drugoj ekipi dati da pravi novi PC port od nule.
Jest sve ovo bilo žešči fail, ali bar im je ovaj potez za neku pohvalu - mogli su ovakvu PC verziju da ostave u prodaji (i pored svega je ostala u top tri najprodavanije igre na stimu, odmah iza GTA V i ARK) i nabace neka dva-tri manja peča koji verovatno ne bi doneli nikakvo ozbiljno poboljšanje.

Poslednja izmena:
Igra je dan nakon sto je bila dostupna pala na 4 mesto po prodaju, tako da ovo i nije bas tacno. Takodje mnogi su trazili refund, da su mogli da je ostave takvu mogli su, ali bez dobrog patcha u nekoliko narednih dana koji popravlja situaciju drasticno, nikako. Toga su i oni svesni zato su i povukli igru i obustavili prodaju.

Sinoć sam je video na trećem mestu. Kako stvari stoje, mislim da ih je PC verzija toliko malo koštala da nije morala da bude ni u prvih deset po prodaji da bi donela zaradu.:d

U svakom slučaju, hvala Bogu za novi refund sistem i user review-e, u suprotnom nema šanse da bi videli ovakvu reakciju od WB-a.

Vrh Dno