Šta je novo?

Batman: Arkham City

WTF ma pašće peglanje drajvera i neki patch sigurno.....nekad se stvarno iznerviram zbog ovakvih stvari i dodje mi da pazarim konzolu.

Nece vadja sa tim glupostima da uniste extra igru. Mozda je "izasla" pred full verzija kako je bio slucaj sa predhodnim Batmanom.. Toliko je ta verzija bila bagovita kada se setim, ali su svi igrali!

nije uopste bila bagovita, physx je radio najbolje do tada, sve je klizilo extra. Ostali tkzv bagovi su bili uzrok losih crckova, ko je imao original nije imao tih problema.
Ovo treba odigrati u dx9, dok se dx11 ne ispolira, mislim, ionako kazu da i u dx9 izgleda fantastische i radi perfektno.

Izasao 11.11a driver..kaze fix za dx11 za ovu igru..

|Dajte neki shot ja cekam install verziju smara me da skidam 2x 18 gb :)

2x18 giga... !? Vazi.

Nemam pojma, ali ako kojim slucajem jeste - lud nisam da skidam 36 giga za igru.

1x18 moravaca

...ima i kompresovana od 12.1gb

Poslednja izmena:
Ko hoce moze da proba 30 minuta Demo na OnLive-u!Malo je skrnava grafika igrajuci na ovaj nacin,ali cini mi se da ce biti odlicna!

Ja ih ne mogah odigrati, net mi je katastroF. Al vidjoh da je grafika bas losa.

Odlican intro. Grafika kida, jedva cekam da zaigram kod mene.

I ja sam probao na on live-u i odusevljen sam. Jedva cekam da igra zasija punim sjajem na pc-u. Prvi deo sam igrao tek posle 2 godine od release-a (nisam imao pojma da je tako dobra igra) ovaj put necu napraviti istu gresku

PC DirectX 11 Issues Please Read
We have received reports of performance issues from players of Batman: Arkham City on PC. After researching the matter, we found that running the game with DX 11 is causing the performance issues. We’re working on a title update to address this matter and expect to make it available in the near future.

In the meantime, a workaround for this issue is to run the game with DX 9 instead of DX 11. Instructions on how to turn off DX 11 are listed below.

We sincerely apologize for any inconvenience with your gameplay experience and thank you all for your patience as we work to resolve this issue.

Instructions for changing DX 11 to DX 9
The Launcher can be accessed on Games for Windows LIVE and Steam to change DX 11 to DX 9 in the Settings menu.
Change both DirectX 11 Features and DirectX 11 Tessellation to OFF.

http://community.batmanarkhamcity.com/forums/showthread.php/10585-PC-DirectX-11-Issues-Please-Read

Znaci ubacili su dx11 efekte specijalnih potreba a nisu ni probali da li rade kako treba? :S: Nema sta, pc specific content je trenutno ubedljivo najveci joke u gaming marketingu. Kad li ce te nove konzole da vise ne smaraju sa ovim dx11 pc only exclusive cudima koja na ovom izmucenom ue3 endzinu sa konzolnim texturama izgledaju ko piletu lak na noktima...

Probali su bar jednom, ima ona slika sa catwoman u čučavcu i teselacijom uključenom kao neoborivi dokaz:D Može to unreal sigurno fino da izgura, ali se slažem da je to i dalje nabacan kod...za jedno 2-3 godine bice normalno, ali ćemo onda opet biti smoreni nekim novim tehnologijama...lično ne nerviram se nešto zbog toga, to je jednostavno tako i biće...

gde ima taj paket,baci link na mail.

Pukao je server moraces sacekati sat dva. Ja sam sinoc premietio da se pojavio ali lekic i to sasvim slucajno dok sam sebi trazio installer koji jos nije izasao. ovo trazi na google: Batman Arkham City STEAM UNLOCKED Incl. C***k-ALI213

Nema leka za sad i to ti je garant neki fejk.

Ja sam dograbio sebi jedan kod što su davali uz grafičke karte i igrao sinoć nešto malo. Ovo malo što sam igrao deluje kao dostojan nastavak.

Što se tiče performansi, podesio sam prema onome što je nvidia preporučila za GTX 570, i sa tim podešavanjima imam 30-45 fps-a, što bi bilo relativno ok da nema povremenog stuttering, koji se dešava uglavnom kada se uđe u novi reon, ili ponekad čak i bez razloga. Tako da ću ipak sačekati patch da to dovedu u red.

Lek mozete da ocekujete vec veceras, a najkasnije sutra. :)

Ja sam dograbio sebi jedan kod što su davali uz grafičke karte i igrao sinoć nešto malo. Ovo malo što sam igrao deluje kao dostojan nastavak.

Što se tiče performansi, podesio sam prema onome što je nvidia preporučila za GTX 570, i sa tim podešavanjima imam 30-45 fps-a, što bi bilo relativno ok da nema povremenog stuttering, koji se dešava uglavnom kada se uđe u novi reon, ili ponekad čak i bez razloga. Tako da ću ipak sačekati patch da to dovedu u red.

To su ipak relativno losi rezultati s obzirom na jacinu kartice. Thumb down za zahtevnost

Nazad
Vrh Dno