Šta je novo?

Batman: Arkham City

Pa sad to je individualno... secam se da je sa mojom bivsom 280 gtx BAA radio ok, sa dodatnom grafom samo za physx je letelo, sto je ujedno bila prva i poslednja igra do sada sa tako dobro implementiranom fizikom(vizuelno + performanse+intenzitet). U mafia 2 je lose implementirano, mada je fino izgledalo. Sa 460 ce verovatno raditi na nekoj granici, a imajuci u vidu i teselaciju koja je dodatni fps downkick, bice gusto, pogotovo ako je agresivnije koriscena.

@igor88 kako nije napredovala kad si dobio teselaciju, sto znaci da si dobio graficku opciju vise, sto znaci da je napredovala:D Sa druge strane u pitanju je port na koji je ubaceno par stvari, a neku zaista graficki napredniju igru, mozes ocekivati tek nastavkom ....ali na sledecoj generaciji konzola....

ma sve u svemu bice ovo odlicna igra, jel se zna kada ce nove konzole i koji hardware ce biti unutra? Bice fazon da ce i7 biti smesan proc i zreo za zamenu :p prosecna kartica nesto u fazonu GTX 590 3gb :-DD

De bas iz b92 vest da iskopas? :) Postoje rumori da se vec rade neke igre za novi xbox i eventualno njegovo najavljivanje iduce godine, sto bi i bio red, smorismo se vise od ovo starog next gena...

attachment.php

:-DDD Morao sam jer sam poceo od pocetka da igram AA kada vec nema AC :-((( prvi deo i dalje kida kako graficki tako i radnjom :) i dalje ocekujem dosta od nastavka :)

Prilozi

• BM Edit.jpg
    BM Edit.jpg
    130.2 KB · Pregleda: 318

ovo samo za konzole ili sta posto pc verzija tek polovinom novembra :-(

Mozda i bude..

Of course since Arkham City on PC has been delayed, the Nightwing DLC will actually be out before our version of the game is released. Could the lack of a PC price mean that this DLC will be given away free as compensation for the delay? We can only hope.

Odakle su sad ovog iskopali !? Igrace se pojedinacne misije sa CatWoman,Betmenom i NightWingom ili obrnes sa jednim likom, pa drugim..... ?
Catwomen ima neke misije kao za SP ali uglavnom je to za challenge tako ce i sa ovim biti osim sto ne verujem da ce imati sp misije...

Pa zar nije 15-ti?

Batman: Arkham City will be released for PC on November 25, a week later than previously planned, Warner Bros. Interactive Entertainment has confirmed.

Sreca pa ima i drugih kvalitetnih naslova,sacekacemo i to!

taman da se u medjuvremenu predje skyrim, ako je to ikako izvodljivo :)

PhysX i teselacija, ovo će biti zanimljivo :)

Dragi,putnici,klokujte vase kartice,polecemo!!!!!! :d

22-og izlazi, znaci polecemo za par dana...

Nema steam preloada za ovu igru. Na steamu ce je imati samo oni koji su dobili vaucer sa novim gforce 5xx karticama.

igrao sam ovo kod komsije pre 4 dana, njemu radi bez problema na gts450.
prvih xyz misija se igra po nekim ludnicama i mocvarama, ceste su situacije da prosto nemate pojma niti kuda ici niti sta raditi, kamera je konzolna mnogo, a dok se bijete imate osecaj da igrate prototype. cak je i betmen kao neka statua sve vreme, nije nesto dizajniran, i pomalo su lol scene kada se ukipi i stoji par stotinki nakon combata, kao da se nista nije ni desilo.
verujem da se pun potencijal igre vidi kasnije u misijama po gradu, ali ovo sto sam ja video mi nije probudilo ni najmanje interesovanje da je skinem i odigram.
traileri su delovali mnogo mocnije od icega sto sam video u tih 2 sata gameplay-a.

^
Kako si mogao igrati kada nije ni izasla?Mogao si igrati samo prvi deo!

^ LOL :d

Ko zna, možda je komšija imenovao shortcut kao Arkham City...

igrao sam ovo kod komsije pre 4 dana, njemu radi bez problema na gts450.
prvih xyz misija se igra po nekim ludnicama i mocvarama, ceste su situacije da prosto nemate pojma niti kuda ici niti sta raditi, kamera je konzolna mnogo, a dok se bijete imate osecaj da igrate prototype. cak je i betmen kao neka statua sve vreme, nije nesto dizajniran, i pomalo su lol scene kada se ukipi i stoji par stotinki nakon combata, kao da se nista nije ni desilo.
verujem da se pun potencijal igre vidi kasnije u misijama po gradu, ali ovo sto sam ja video mi nije probudilo ni najmanje interesovanje da je skinem i odigram.
traileri su delovali mnogo mocnije od icega sto sam video u tih 2 sata gameplay-a.
Ti si igrao Batman AA ;-) to je prvi deo :)

Vrh Dno