Šta je novo?

Batman: Arkham City

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
***a, ja ocekivao da ce da izadje iz Asyluma, kad ono nastavak u njemu. Nema veze, nek bude kao prethodni deo i bice solidno.

Pa jeste glupo da se nastavak odigrava opet u Ludnici(zatvoru)

Videste li trejler? :)
Radnja je ako je sudeci po trejleru, u Gothamu, a uostalom, i naziv sajta http://arkhamhasmoved.com/ dovoljno govori...:p

Ipak su trebali izaci iz ludnice i ja kazem :)
Glupo bi bilo da je ostalo opet isto okruzenje, sad se selimo malo u grad...
Zna li se nesto o datumu izlaska igre?

Poslednja izmena:
To ti kazem! Mirise mi da ce biti bolji od prvog, ako je to ikako moguce :p
Datum?

E smorio si me sad :(

Ma samo opusteno. Dok se osvrnes vec cemo se pripremati za ovaj naslov. A i imacemo cime da ubijemo vreme: Mafia 2, Max Payne 3, StarCraft 2, Alan Wake, Aliens vs. Predaotor 3, BioShock 2, Assassin's Creed 2, Dead Space 2, Battlefield: Bad Company 2, itd... :D

Napomena: Ogroman broj igara sa sufiksom 2 u imenu, zar ne?! :)

Upravo tako dosta je nastavka dajte nesto novo :D

Moze "fight" ? Posto je igra Action-adventure, beat 'em up, stealth :)

Pa, znam...ali nema taj tag, posto je action malo siri pojam...ipak su action igre i FPSovi i TPSovi itd:) U bazi tema nek ide pod Adventure / Fight / Platform / Puzzle ...
***, malo je teze izdvojiti jasan zanr ove igre, a da se ne izmislja neki novi tag samo zbog nje...pa jos da ne smeta kad se cita forum, ako je prefiks podugacak. Nek ide "fight" za sad, posto fight dominira u igri, pa cemo videti...tj ako nema primedbi:p

U svetu je vode na razne načine: Action Game; Fantasy Action Adventure ili Action Adventure.
Fight nigde.

Prvi Arkham Asylum je bio extra. Nastavak moze biti samo bolji, al prvo cu odigrati Assassian's Creed 2 cim izadje za PC.

Oci li biti poboljsanja u grafici ili samo planiraju da prosire staru igru sa novim likovima i mapama?

Najverovatnije će to i uraditi.
I po meni je to sasvim u redu. Igra izgleda odlično i ne treba ništa menjati.
Bitno je samo da dodaju nove gadget-e, raznovrsnije protivnike,nove poteze i eventualno mogućnost da se vozi batmobile.

Uf jedva cekam nastavak jedne od boljih igara ove godine.Ovo je bas lepa vest,nije bitno da li ce sismis ostati u Arkamu samo da naprave dobru igru da neispadne neka komercijala ili kako volim da kazem vadipara :type:

Prvi deo mi je pokazao da postoje ljudi koji pravu licencu znaju da iskoriste na pravi nacin...stoga bar po meni prvi deo je odlican i nije bio vadipara :d

Arkham Asylum je bio extra dobra igra, nadam se da će drugi deo ispuniti iščekivanja. Jedina stvar koja mi malo bode oči je što je glavni neprijatelj izgleda opet Joker. Mogli su nekako drugačije to da odrade, mada opet prvi deo i jeste imao neki šmek baš zbog Jokera.

Nazad
Vrh Dno