noki je napisao(la):Probaj kod Kalenic pijace.Imas radnju preko puta pecenjare koja drzi sve sto ima
veze sa baterijama.Racunaj izmedju 1400-2400 din.
JVC je napisao(la):Mogao si noki da napises i cene iz pecenjre,cisto da znamo sada pred bozic.
Da li na pecenje ide PDV?
Kod Kalenica ima 14,5 pecenjara. 😛
Georgek je napisao(la):Kod Kalenic imas ne samo jednu ali tri radnje! Sve tri su jako blizu. Pazi jer svaka daje razlicitu cenu tz prvo pitaj koliko kosta pa onda kupi! :wave:
noki je napisao(la):Probaj kod Kalenic pijace.Imas radnju preko puta pecenjare koja drzi sve sto ima
veze sa baterijama.Racunaj izmedju 1400-2400 din.
Jesi li ti siguran da pricas o kalenic pij.? :trust: :dnoki je napisao(la):Sad sam se setio da ima jedna mala stara pekarica tacno pored
radnje,ali broj da me ubijes ne znam.
Ja tri puta merim, a jednom secem. ,) Ako si se ti *****ao ja nisam (glupo,nemoj to da radis) ! :,,: :eyebrows:noki je napisao(la):Izvini ali ja mislim da je valjda normalno da prvo pitas cenu da bi znao koliko
kosta ,da li imas dovoljno sa sobom da platis i ostalo.Sto ti inace prvo kupis
pa tek onda gledas cenu (glupo,nemoj to da radis) jer ce lupati glavu na zid:wall: Aj priznaj koliko si se puta *****o dosad,dvocifren, jel da?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari