Šta je novo?

Laptop Baterija za laptop

• Začetnik teme Začetnik teme jockey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koji laptop kupiti?

jockey

Poštovan
Učlanjen(a)
27.12.2020
Poena
55
Oslabila mi je baterija na Thinkpad T570 laptopu. Starija masina, ali radi odlicno za moje potrebe. Posto ima dve baterije, ova spoljna zamenjiva se isprazni za 20 minuta i onda radi na internoj. Hteo bih da zamenim ovu bateriju, pitanje sta da uzmem? Po nasim prodavnicama su sve No Name baterije verovatno iz Kine i kostaju duplo vise nego na Aliju. Nije problem da narucim, ali nemam dobra iskustva sa tim No Name kineskim baterijama. Za prosli laptop HP probook sam narucivao onu deblju bateriju, veceg kapaciteta,i nisam bio zadovoljan. U pocetku je kapacitet bio slican kao originalna baterija, ali vrlo brzo je degradirala, nije mogla ni da se napuni do kraja.
Moje pitanje je da li ima nekih kvalitetnih zamenskih baterija kod nas da se nabave? Vidjao sam preporuku za GREEN CELL, ali ih nema kod nas, niti Poljaci salju u Srbiju.

imam i ja Thingpad, ali jos stariji model i bilo mi zao da ga bacim zbog baterije (koristim ga povremeno u drugom stanu), a one baterije na trzistu su ko zna koliko stare zalihe. Ja sam vise problema sa nabavkom baterija i repariranjem nekih vrlo skupih resio kod svebaterije. net i oni su mi nabavili novu svezu bateriju i drzi izuzetno dobro. Reparirali su mi i baterije za alat Makita i pravili po narudzbini zbog dimenzija drugu bateriju za alarm i kupovao jos neke za panik lampe i senzore i ni jednom me nisu razocarali, sve baterije su im sveze i kvalitetne. E da, uvek sacuvaj staru bateriju, ako ne mogu da ti nabave novu takvu, mogu ti je napraviti ali im treba elektronika iz te stare. Mislim da to ide i pouzecem ako ti Novi Beograd nije blizu, najbolje da ih nazoves i pitas. Cene su prosecne za nove baterije, a repariranje zavisi, nesto me izaslo duplo jeftinije od novih a nesto i malo skuplje, ali sve u svemu, ja sam sa njima prezadovoljan.

Nazad
Vrh Dno