Oslabila mi je baterija na Thinkpad T570 laptopu. Starija masina, ali radi odlicno za moje potrebe. Posto ima dve baterije, ova spoljna zamenjiva se isprazni za 20 minuta i onda radi na internoj. Hteo bih da zamenim ovu bateriju, pitanje sta da uzmem? Po nasim prodavnicama su sve No Name baterije verovatno iz Kine i kostaju duplo vise nego na Aliju. Nije problem da narucim, ali nemam dobra iskustva sa tim No Name kineskim baterijama. Za prosli laptop HP probook sam narucivao onu deblju bateriju, veceg kapaciteta,i nisam bio zadovoljan. U pocetku je kapacitet bio slican kao originalna baterija, ali vrlo brzo je degradirala, nije mogla ni da se napuni do kraja.
Moje pitanje je da li ima nekih kvalitetnih zamenskih baterija kod nas da se nabave? Vidjao sam preporuku za GREEN CELL, ali ih nema kod nas, niti Poljaci salju u Srbiju.
Moje pitanje je da li ima nekih kvalitetnih zamenskih baterija kod nas da se nabave? Vidjao sam preporuku za GREEN CELL, ali ih nema kod nas, niti Poljaci salju u Srbiju.