simpson H je napisao(la):Ovo sam vec postavio ,pa je nestalo kao i ostali moji postovi u ovoj sobi.Ajd' da probam ponovo.
ASUS GF3Ti200 na 220/500(opusteno)
Da je pojacam, pa da posle prodajes tog NEKOMPATIBILNOG😀 Leadtek-a😀 😀Aca je napisao(la):Pa nije bas tik, ali je dobar rezultat za GF3 TI200. 🙂 Pojacaj malo tu karticu na recimo 235/575. 😛
byMaX je napisao(la):U cemu je fora sa vama matorcima...? Naterate taj benchmark a onda odete na net i klikcete u 2D... Da bar igrate Morrowind ili UT2003, pa da covek kaze da vam treba jaka graficka... ali ovako???? Zbunjen sam... Meni npr. treba jaka graficka jer cu se posle mora bas igrati... treba da predjem pomenutu igru i malo da se zezam u Lightwaveu koji sam poceo da provaljujem...
A vi? Samo jurite cifreTM? (by Gedza)
Ma, mislio sam na GF4,jer uskoro te stizem sa trojkom😀 😀Aca je napisao(la):"Nekompatibilni" je odavno prodat i covek je prezadovoljan sa njim, kaze da nije video brzi GF3 TI200 od njega. 😛 😀 Imao si ga i ti, znas o cemu pricam. type;
Ziva istina.Mi "matorci" jurimo i cifre i jos nesto po splavovimabyMaX je napisao(la):U cemu je fora sa vama matorcima...? Naterate taj benchmark a onda odete na net i klikcete u 2D... Da bar igrate Morrowind ili UT2003, pa da covek kaze da vam treba jaka graficka... ali ovako???? Zbunjen sam... Meni npr. treba jaka graficka jer cu se posle mora bas igrati... treba da predjem pomenutu igru i malo da se zezam u Lightwaveu koji sam poceo da provaljujem...
A vi? Samo jurite cifreTM? (by Gedza)
simpson H je napisao(la):Ziva istina.Mi "matorci" jurimo i cifre i jos nesto po splavovima
😀 I volimo sve sto vole mladi😛
simpson H je napisao(la):Ovo sam vec postavio ,pa je nestalo kao i ostali moji postovi u ovoj sobi.Ajd' da probam ponovo.
ASUS GF3Ti200 na 220/500(opusteno)
Aca je napisao(la):Pa nije bas tik, ali je dobar rezultat za GF3 TI200. 🙂 Pojacaj malo tu karticu na recimo 235/575. 😛
Default.Zar si posumnjao da bih ikada probao da testiram u nizoj rezoluciji.Mene te fore u 16bita ili 640x480 NE zanimaju.boomCAR je napisao(la):Je li, bre, na kojim je ovo setovanjima... 😀
Samo reci da je na 1024x768x32... 😛😛😛
simpson H je napisao(la):Ziva istina.Mi "matorci" jurimo i cifre i jos nesto po splavovima
😀 I volimo sve sto vole mladi😛
simpson H je napisao(la):Default.Zar si posumnjao da bih ikada probao da testiram u nizoj rezoluciji.Mene te fore u 16bita ili 640x480 NE zanimaju.boom
Mala pametnica😀 .Zato sto NEMAM zivaca da svaki put cekam ceo 3DMark ,nego pustam samo game test.Prva 4 dakle,a i onako se dobija neki poen vise ako pustas ceo benchmark.U ostalom sutra dolazis kod mene pa se uveri sam😀 .CAR je napisao(la):OK... Samo mi pojasni zasto ti onda ispod onog score-a pise ono sto pise... 😛
... a pise: "The benchmark was not run using default settings" 😀😀😀
Da, da... ono sto pise sitnim slovima 😛😛😛
simpson H je napisao(la):Mala pametnica😀 .Zato sto NEMAM zivaca da svaki put cekam ceo 3DMark ,nego pustam samo game test.Prva 4 dakle,a i onako se dobija neki poen vise ako pustas ceo benchmark.U ostalom sutra dolazis kod mene pa se uveri sam😀 .
Ako,ako treba me :whip ,ako lazem😉CAR je napisao(la):OK! Ako je tako...
... uostalom, kao sto kazes, videcemo sutra, pa cu onda da te oklevetam i olajavam pred svima! 😀😀😀
simpson H je napisao(la):Prva 4 dakle,a i onako se dobija neki poen vise ako pustas ceo benchmark...
Aaa,NE.To radim celu noc.Mojne vise da zatrpavamo forum,javi se sutra pa da se za sve uveris sam.CAR je napisao(la):A jel' tako testiras i stabilnost overklokovane karte ili sistema... triput okrenes po prva 4 game testa i "solid as a rock" 😀😀😀
simpson H je napisao(la):Ma, mislio sam na GF4,jer uskoro te stizem sa trojkom😀 😀
Neverujem da cu moci bas toliko da ga nasviram😀 😀 .Ipak je ovo 1.6A.Racunam ,dosta bi bilo i 3GHz😀 .Aca je napisao(la):Mozda, sa P4 na 5Ghz-a. 😛
simpson H je napisao(la):Ako,ako treba me :whip ,ako lazem😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari