Šta je novo?

Bas sam uporan

simpson H

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
29.04.2001
Poena
680
Ovo sam vec postavio ,pa je nestalo kao i ostali moji postovi u ovoj sobi.Ajd' da probam ponovo.

ASUS GF3Ti200 na 220/500(opusteno)

simpson H je napisao(la):
Ovo sam vec postavio ,pa je nestalo kao i ostali moji postovi u ovoj sobi.Ajd' da probam ponovo.

Da se nisi malo *****unio, gde ti je nestao attach?

Ma sigurno sam ga postavio,a i opet cu.Ovo nije normalno.

Pa nije bas tik, ali je dobar rezultat za GF3 TI200. 🙂 Pojacaj malo tu karticu na recimo 235/575. 😛

Aca je napisao(la):
Pa nije bas tik, ali je dobar rezultat za GF3 TI200. 🙂 Pojacaj malo tu karticu na recimo 235/575. 😛
Da je pojacam, pa da posle prodajes tog NEKOMPATIBILNOG😀 Leadtek-a😀 😀

"Nekompatibilni" je odavno prodat i covek je prezadovoljan sa njim, kaze da nije video brzi GF3 TI200 od njega. 😛 😀 Imao si ga i ti, znas o cemu pricam. type;

U cemu je fora sa vama matorcima...? Naterate taj benchmark a onda odete na net i klikcete u 2D... Da bar igrate Morrowind ili UT2003, pa da covek kaze da vam treba jaka graficka... ali ovako???? Zbunjen sam... Meni npr. treba jaka graficka jer cu se posle mora bas igrati... treba da predjem pomenutu igru i malo da se zezam u Lightwaveu koji sam poceo da provaljujem...

A vi? Samo jurite cifreTM? (by Gedza)

byMaX je napisao(la):
U cemu je fora sa vama matorcima...? Naterate taj benchmark a onda odete na net i klikcete u 2D... Da bar igrate Morrowind ili UT2003, pa da covek kaze da vam treba jaka graficka... ali ovako???? Zbunjen sam... Meni npr. treba jaka graficka jer cu se posle mora bas igrati... treba da predjem pomenutu igru i malo da se zezam u Lightwaveu koji sam poceo da provaljujem...

Slusaj bre ti "mali" ako smo matorci ne znaci i da se ne igramo. Nemoraju svi da igraju UT2003 postoje i druge igre.....🙂

Aca je napisao(la):
"Nekompatibilni" je odavno prodat i covek je prezadovoljan sa njim, kaze da nije video brzi GF3 TI200 od njega. 😛 😀 Imao si ga i ti, znas o cemu pricam. type;
Ma, mislio sam na GF4,jer uskoro te stizem sa trojkom😀 😀

byMaX je napisao(la):

Ziva istina.Mi "matorci" jurimo i cifre i jos nesto po splavovima

😀 I volimo sve sto vole mladi😛

Najbolji sport za nas "matorce" je splavarenje Dunavom i Savom. cheers

Je li, bre, na kojim je ovo setovanjima... 😀
Samo reci da je na 1024x768x32... 😛😛😛

Aca je napisao(la):

Jes... da je pojaca na toliko, pa da je spali... 😀

Re: Re: Bas sam uporan

CAR je napisao(la):
Je li, bre, na kojim je ovo setovanjima... 😀
Samo reci da je na 1024x768x32... 😛😛😛
Default.Zar si posumnjao da bih ikada probao da testiram u nizoj rezoluciji.Mene te fore u 16bita ili 640x480 NE zanimaju.boom

Da. Jurite kuci sa decom da pobegnete od kise sa bazena 😀 i volite da se zezate po forumima po ceo dan 🙂
poz cheers

Re: Re: Re: Bas sam uporan

Default.Zar si posumnjao da bih ikada probao da testiram u nizoj rezoluciji.Mene te fore u 16bita ili 640x480 NE zanimaju.boom

OK... Samo mi pojasni zasto ti onda ispod onog score-a pise ono sto pise... 😛
... a pise: "The benchmark was not run using default settings" 😀😀😀

Da, da... ono sto pise sitnim slovima 😛😛😛

Re: Re: Re: Re: Bas sam uporan

CAR je napisao(la):
OK... Samo mi pojasni zasto ti onda ispod onog score-a pise ono sto pise... 😛
... a pise: "The benchmark was not run using default settings" 😀😀😀

Da, da... ono sto pise sitnim slovima 😛😛😛
Mala pametnica😀 .Zato sto NEMAM zivaca da svaki put cekam ceo 3DMark ,nego pustam samo game test.Prva 4 dakle,a i onako se dobija neki poen vise ako pustas ceo benchmark.U ostalom sutra dolazis kod mene pa se uveri sam😀 .

Re: Re: Re: Re: Re: Bas sam uporan

Mala pametnica😀 .Zato sto NEMAM zivaca da svaki put cekam ceo 3DMark ,nego pustam samo game test.Prva 4 dakle,a i onako se dobija neki poen vise ako pustas ceo benchmark.U ostalom sutra dolazis kod mene pa se uveri sam😀 .

OK! Ako je tako...
... uostalom, kao sto kazes, videcemo sutra, pa cu onda da te oklevetam i olajavam pred svima! 😀😀😀

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bas sam uporan

CAR je napisao(la):
OK! Ako je tako...
... uostalom, kao sto kazes, videcemo sutra, pa cu onda da te oklevetam i olajavam pred svima! 😀😀😀
Ako,ako treba me :whip ,ako lazem😉

Re: Re: Re: Re: Re: Bas sam uporan

Prva 4 dakle,a i onako se dobija neki poen vise ako pustas ceo benchmark...

A jel' tako testiras i stabilnost overklokovane karte ili sistema... triput okrenes po prva 4 game testa i "solid as a rock" 😀😀😀

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bas sam uporan

CAR je napisao(la):
A jel' tako testiras i stabilnost overklokovane karte ili sistema... triput okrenes po prva 4 game testa i "solid as a rock" 😀😀😀
Aaa,NE.To radim celu noc.Mojne vise da zatrpavamo forum,javi se sutra pa da se za sve uveris sam.

Aca je napisao(la):
Mozda, sa P4 na 5Ghz-a. 😛
Neverujem da cu moci bas toliko da ga nasviram😀 😀 .Ipak je ovo 1.6A.Racunam ,dosta bi bilo i 3GHz😀 .

IZVINJENJE

Ako,ako treba me :whip ,ako lazem😉

Ipak nema nista od tog :whip

Dakle, momci, koristim ovu priliku da se javno izvinem cika-Bokiju (poznatijem po nadimku simpson H) na mojim preuranjenim i krajnje neopravdanim 😀 izjavama povodom njegovog "herojskog" rezultata u 3Dmark-u sa ASUS-ovim GF3T2...
Jucer sam bio do njega i mogu vam reci da je sve bilo regularno, sto znaci da njegov score od celih 9K bodova drzi vodu...

PS. I nikada vise necu blatiti njegovo sveto ime (dakako, rec je o onom Simpson 😀 ), makar se on igrao u PhotoShop-u i slao takve rezultate 😛😛😛

Nazad
Vrh Dno