Šta je novo?

Bas bi bio dobar jedan Poll!!!

• Začetnik teme Začetnik teme luka.l
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

luka.l

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
649
Ovaj thread mu dodje kao neka sugestija moderatorima da okace jedan poll.

Posto ja formatiram disk recimo jednom u dve nedelje, zanima me kakva su iskustva drugih benchmarkovaca. Tako da sugerisem moderatorima da ako ih ne bude mrzelo i ako nadju da nije lose, nek okace jedan poll tipa koliko cesto formatirate disk.

Recimo, jednom i vise nedeljno, mesecno u dve nedelje etc.

Pozdrav!!! :wave;

Poll ??? - no comment

Ja formatiram disk kad ga kupim i jos jednom pre nego sto ga prodam, cisto da obisem "licne" stvari...

drapin je napisao(la):
Poll ??? - no comment

Ja formatiram disk kad ga kupim i jos jednom pre nego sto ga prodam, cisto da obisem "licne" stvari...

Uh, ti imas srece sto nisi psiho ko ja.

Meni mora sve da je pod konac. Instaliram win, i SAMO one programe za koje sam 100% siguran da ce mi trebati (doduse na 98-ici ako je ostavim izmedju gomile formatiranja diska i snimanja 2k snimim i koju igru >trkacine uglavnom i GTA III). Ukoliko pak instaliran nesto sto ostavlja bilo kakav trag u registry-u odmah se grizem, a takodje na desktopu imam 4 ikone, My com. Netw... Rcy bin i win-on CD a sve ostalo je dobro rasporedjeno po direktorijumima. Cim osetim da gubim kontrolu nad alpikacijama i dokumentima, odma' se boom i kucam cuveno format c:

Pozdrav!

luka.l je napisao(la):
Uh, ti imas srece sto nisi psiho ko ja.

Meni mora sve da je pod konac. Instaliram win, i SAMO one programe za koje sam 100% siguran da ce mi trebati (doduse na 98-ici ako je ostavim izmedju gomile formatiranja diska i snimanja 2k snimim i koju igru >trkacine uglavnom i GTA III). Ukoliko pak instaliran nesto sto ostavlja bilo kakav trag u registry-u odmah se grizem, a takodje na desktopu imam 4 ikone, My com. Netw... Rcy bin i win-on CD a sve ostalo je dobro rasporedjeno po direktorijumima. Cim osetim da gubim kontrolu nad alpikacijama i dokumentima, odma' se boom i kucam cuveno format c:

Pozdrav!
ma svaka tebi čast kad te ne mrzi da ga nonstop formatiraš😀 nadam se da bar imaš ghost-ovan imidž windowsa koji radi a ne da ga non stop instaliraš iz početka😛 😀

BeastMaster je napisao(la):
ma svaka tebi čast kad te ne mrzi da ga nonstop formatiraš😀 nadam se da bar imaš ghost-ovan imidž windowsa koji radi a ne da ga non stop instaliraš iz početka😛 😀

E vidis, tu si se presao! A sta mislis sto sam otvorio thread kako da uradim clean instal bez bootabilnog diska. Pa sad me jos i nervira sto nije CLEAN install!!

😀 😀 😀

Pozdrav!!!

ZoNi je napisao(la):
FORMATIRAS hard disk svake 2 nedelje??? Pa... vau! [/B]

A, tako ti je to, moj prikane......dokono celjade ti svasta radi! 😀 (ovo se izgovara onako otegnuto, kao kad to prica covek od 80-100 godina ili crnogorac! 😀)

Sta cu kad sam takav. Bolje prihvatiti sebe kakav jesi nego imati neuredan disk!
😀

Pozdrav!

P.S. Nisam nacionalista!🙂

delimir je napisao(la):
već je bilo[/URL]

Uh, a ja sam se tek tad uclanio, samo radi oglasa, a gle u sta se to pretvorilo!

😛

Pozdrav! :wave;

Nazad
Vrh Dno