mitnick je napisao(la):Ne mozesh da otkljuchash zakljuchanog Barton-a
CrystalCPUID?monteboy je napisao(la):Ovako moze :
Zatvaranjem L5 mosta pretvaras tvog Bartona u Mobile varijantu e sad ukoliko tvoj chipset podrzava mobilne procesore moguce je pomocu jedne software alatke mijenjati multiplikator u Windows'u
Lukija je napisao(la):Ma nemam dobar unimer, mnogo debele one sonde , mozda negde napravi kratak spoj.
Jel iko sa nf7-s uspeo sa ovim,ili opstijemonteboy je napisao(la):Ovako moze :
Zatvaranjem L5 mosta pretvaras tvog Bartona u Mobile varijantu e sad ukoliko tvoj chipset podrzava mobilne procesore moguce je pomocu jedne software alatke mijenjati multiplikator u Windows'u
Cijelo uputstvo -> http://www.ocworkbench.com/2004/guides/unlockbartonwk43/unlockbartonwk43-1.htm
Poz....
monteboy je napisao(la):Evo danas sam narucio 550W pa ce mo da vidimo .....
nex je napisao(la):.... i taman imas i grejac za sobu!
zoksula je napisao(la):Jel iko sa nf7-s uspeo sa ovim,ili opstije
jel uopste iko uspeo da na ovaj nacin otkljuca bartona.
A pride imas i grejanje tog Tagana, koji bas ume da pripali vurunu unutar svog kucista 😉 (zahvaljujuci onim fanovima koji se vrte na cca 700 RPM :d:d)monteboy je napisao(la):Bratski mene i sada sa 380W nije potrebno paliti grijanje , disipacija CPU'a je preko 125 W
😀
zendraqla je napisao(la):posto ste poceli o napajanjima da ne otvaram novu temu ... recite mi da li da prodajem napajanje (chieftec 360w) za ono sa dva fana ?
jel probao neko ovo?monteboy je napisao(la):Interaktivna stranica sa prikazivanjem mogucih kombinacija modovanja FSB'a , napona i multiplikatora za AMD procesore
http://www.ocinside.de/html/workshop/pinmod/amd_pinmod.html
koj ASUS je u pitanju i koji bios?genijalcin@23 je napisao(la):pa kupi jedan. ne kostaju nista, a mozes da ih nadjes gde hoces...pre ili kasnije ce ti stvarno zatrebati 😀
Elem, jel radi L12 mod na Asus-u? Pazario sam Asusa, mislim sta da vam kazem... 😀 😀 😀 Alli pazi kada ovaj Asus sa modovanim BIOS-em radi bolje nego moj bivsi Epox... :d
Po ovoj strani ako mozes da promenis mnozilac jel tako?vukb je napisao(la):jel probao neko ovo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari