Wuk
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2003
- Poena
- 630
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7800x3D @Arctic Freezer III 360
- Matična ploča
- ASROCK B650E Steel Legend
- RAM
- 32 GB Kingston Fury Beast @6000MHz CL30
- GPU
- PNY GeForce RTX 3080 10GB XLR8
- PSU
- BeQuiet 1000W Platinum Straight Power 11
- Kućište
- Antec C5 ARGB
- Monitor
- LG 27GL850-B 2K IPS
- Miš & tastatura
- Keychron K2 Pro, Logitech G Pro X Superlight
- Ostale periferije
- LG OLED C1 55"
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy S25
- Pristup internetu
- Optički internet
Zamenio sam athlona xp2400+ na mojoj NF7 v.2 sa bartonom 2800+.Napajanje 350w jnc made in china
Koliko se više greje barton na default vrednostima od tbreda.
Trenutno mi je oko 55 sa otvorenom haubom kao u fiće
. dok u igrama naravno skače.Vrednost ocitavam u bios-u i u nvidia system utility sto je isto.Izbacuje iz NFSU2 posle nekog vremena.Zadržao sa stari kuler neki speezov(na sajtu speeza je deklarisan do barton 3400+).Na 2400+ mi je bilo oko 52 u poslednje vreme a kad sam skinuo kuler prilikom zamene proc.video sam da je pasta(žvaka) na kuleru u predelu jezgra nestala a oko je i dalje bilo.Skinuo sam žvaku te na nov proc. stavio onu silver pastu tanko ali ne bas ultra i vratio kuler.(Sad je 58, nesto mnogo varira.)
Posto izgleda da je kuler krš predložite neki samo da nije cena kao Zalmanov.
I da naravno pastu neku posto nema da se kupi osim kod imtela cooler master. Ili da tražim po radnjama HW-a da mi daju dve kapi njihovih ostataka.Možda na kraju i tu kupim kuler i pastu(kod imtela).Ne bih kupovao u radioklubu i kod elektičara neznam kakve su te paste.
Pozdrav i hvala u napred.
Koliko se više greje barton na default vrednostima od tbreda.
Trenutno mi je oko 55 sa otvorenom haubom kao u fiće
Posto izgleda da je kuler krš predložite neki samo da nije cena kao Zalmanov.
I da naravno pastu neku posto nema da se kupi osim kod imtela cooler master. Ili da tražim po radnjama HW-a da mi daju dve kapi njihovih ostataka.Možda na kraju i tu kupim kuler i pastu(kod imtela).Ne bih kupovao u radioklubu i kod elektičara neznam kakve su te paste.
Pozdrav i hvala u napred.
Poslednja izmena: