Šta je novo?

Barton 2500

ne, provereno nema (bar koliko sam ja gledao9

jedva da ima 2600+

Odavno ih nema...Mada, kako svi prelaze na A64, bice polovnih sigurno.

Nigde ni za leka - jedino 2800+ box varijante. Tray necemo uzeti u obzir ovom prilikom

ja sam medju poslednjima pre mesec dana uzeo barton 2600+ za 85E odlican CPU

Ma nemoj da juris po firmama, gomila ljudi prodaje svoje proverene primerke zbog prelaska na A64.

jedva da ima Bartona 2600+ Box u ponudi. Koliko vidim p ocenama, više se isplati kupovina A64 2800+ Box i one dobre Epoxove ploče od 79€ nego nesigruna kupovina Bartona 2600+ Box (pošto je mala razlika u ceni između Barton 2800+ Box i A64 2800+ Box)

ma, ortak me je pitao da li ima u nekoj firmi, a ja koliko znam nema, ali reko' da pitam, mozda neko zna. mada, taj procesor u box varijanti ima garanciju 3 godine, tako da cak i ako uzima polovan sigurno je jos uvek pod garancijom.

A za koj' ce mu garancija na procesor? :d

p.s. Ako ga spali, na to i tako ne vazi, a ne znam kako bi ti drugacije trebala garancija. 😉

to i ja kazem |]
plus za 3 godine procesor ionako nece nista vredi... moj je sa 110 pao na 70, a sad ga nema |)) da imam viska para za a64, bio bi taman u prodaji jedan solidan barton...

Hocu ja da kupim nekog Bartona... Ajde posto kazete da svi prelaze na 64ke neka neko izbaci sta nudi??? Ozbiljan sam...

ma znam ja to za garanciju, ali to su njegove zelje, a ja samo prenosim 🙂 ali, i sam sam mu rekao da je bolje da uzme neki provereni, polovni procesor koji radi na 2200mhz na default naponu... ali, ko da se ja nesto pitam za tudje pare 🙂

momsab je napisao(la):
jedva da ima Bartona 2600+ Box u ponudi. Koliko vidim p ocenama, više se isplati kupovina A64 2800+ Box i one dobre Epoxove ploče od 79€ nego nesigruna kupovina Bartona 2600+ Box (pošto je mala razlika u ceni između Barton 2800+ Box i A64 2800+ Box)
Pa prakticno 20-30 eura je razlika izmedju A64 2800+ sistema - klot i Bartona 2600+ i Abit NF7-S/AN7 na primer....
Eh, sad ako oces nesto vise, onda moras da se otvoris i za jacu plocu i bolju memoriju itd....

Nazad
Vrh Dno