betmen je napisao(la):Da li neko ima link gde bih mogao da pogledam kako se otkljucava barton 2500+ ili jos bolje ideju kako uraditi to???
I sta sad ti si SmartASS spammer!? :evil:Athlon je napisao(la):...
Neznam za link, ali ja ga otkljucavam bez problema.
+Nedjo je napisao(la):...
I sta sad ti si SmartASS spammer!? :evil:
Ako vec oces da odgovoris coveku onda mu reci da su svi Bartoni do 39 nedelje orkljucani i da je samo potrebno da ima maticnu plocu koja podrzava menjanje mnozioca, da bi istim manipulisao!
Mislim, daj ljudi kad se zaje*avamo, zaje*avamo se, ali nemojmo biti bezobrazni!
Sto se tice ovih nepotkljucanih, stvar je malo zeznutija i zahteva ceprkanje po kontaktima na samom pakovanju CPU-a, a u to se ja ne razumem!
kjgkreek je napisao(la):E da i ako neko nadje negde otkljucane u prodaji neka kaze gde i po kojoj ceni ...
Athlon je napisao(la):...
Neznam za link, ali ja ga otkljucavam bez problema.
Athlon je napisao(la):...
Da obrazlozim stvar. Ploca Asus A7N8X de luxe rev.2, BIOS-a 1007 od 10/06/2003 skinut sa www.asus.de (specialni BIOS).
betmen je napisao(la):Momci, da li je kod Bartona 2500+(moj primerak 0345) zakljucan samo mnozilac ili i FSB jer procesor neda promenu FSBa od 166 pa navise niti od 200 navise. Koliko sam uspeo da shvatim kod mene radi samo na 166*11 ili 200*11 i nista vise od toga. Kada pokusam da promenim FSB van ove dve vrednost(166 i 200), a da zadrzim isti mnozilac dolazi do zakucavanja ploce...
betmen je napisao(la):Momci, da li je kod Bartona 2500+(moj primerak 0345) zakljucan samo mnozilac ili i FSB jer procesor neda promenu FSBa od 166 pa navise niti od 200 navise. Koliko sam uspeo da shvatim kod mene radi samo na 166*11 ili 200*11 i nista vise od toga. Kada pokusam da promenim FSB van ove dve vrednost(166 i 200), a da zadrzim isti mnozilac dolazi do zakucavanja ploce...
][V][ATRIX™ je napisao(la):Znaci ipak ima i posle 39 nedelje.. da nije tebi Crni zalutao taj komad nekako (napio se onaj sto zakljucava za trakom u fabrici.. :beat: )
gozilla je napisao(la):...
Ako si uspeo da skines taj specijalni bios sa navedenog sajta, onda si stvarno genije :mrgreen:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari