Šta je novo?

Barton 2500+ @ 3200+ sa BOX kulerom

Zavisi od volataze procesora, i protoka vazduha u kucistu. Kod mene je normalno radio na 200*11 na 1.7 v (ploca overvoltuje). Reci nam kolike su ti temperature

Lagano moze da ti radi...znaci za tu frekfremciju nemoras da brines ..barem je kod mene moglo lagano ;)

2 od 3 procesora 2500+ idu glat 3200+... Zavisi kakav ti se primerak zalomio.

Ne znam za druge, ali moj upravo sad tako radi...

Može bez problema. Samo napravi dobru promaju u kućištu ili skini stranicu.

Stvarno zavisi od samog primerka (jer su Bartoni, ruku na srce, imali obicaj da variraju), ali u velikoj vecini slucajeva ces glatko moci da ga ovaris, i to mislim samo sa nekim bolje organizovanim kucistem (malo vece ili sa jos nekim coolerom).Ventilatori mislim da ne kostaju vise od 300 dinara.Prisrafi jos neki ako imas mesta.

Box primerci su uglavnom hteli lepo da se OC sa def. hladnjakom. Samo napred, "overi" 2.2GHz :smoke:

Da li je neko slucajno probao GlacialTech 2520,
na 2200 rpm. Razmisljam se da ga uzmem za
2500@3200 na 1.725 VCore. Hvala unapred.

nidza je napisao(la):
2 od 3 procesora 2500+ idu glat 3200+... Zavisi kakav ti se primerak zalomio.

Meni se od nekih 6-7 box nije ni jedan zalomio da je hteo, ali izgleda da nemam srece ....

Poslednja izmena:
... a sta bi mogao da bude razlog lose snimljenim CD-ovima (recimo svaki treci-cetvrti), kada drzim upravo bartona 2500 kao 3200 - svi testovi prolaze (prime i sl.), ali gotovo sam siguran da se diskovi losije snimaju na overklokovanoj masini... mozda treba jos napajanja (Chif 360) za dva harda i dva cd-a, na abit nf ploci...?? ili trip :)

trip

gorang je napisao(la):
... a sta bi mogao da bude razlog lose snimljenim CD-ovima (recimo svaki treci-cetvrti), kada drzim upravo bartona 2500 kao 3200 - svi testovi prolaze (prime i sl.), ali gotovo sam siguran da se diskovi losije snimaju na overklokovanoj masini... mozda treba jos napajanja (Chif 360) za dva harda i dva cd-a, na abit nf ploci...?? ili trip :)

very very BAD TRIP :d

p.s. sta ti znaci to losije snimaju ???

poz

:bottle:
:)
znas ono, snimis desetak diskova, jedan sigurno padne na verifikaciji, a jos 2-3 imaju mnogo "lepe" krive, a na normalnom taktu sve koje tako snimim i proverim su perfektni.. nebitno, mislio sam da ima neka caka, ocigledno je moj problem ;)

Poslednja izmena:
gorang je napisao(la):
:bottle:
:)
znas ono, snimis desetak diskova, jedan sigurno padne na verifikaciji, a jos 2-3 imaju mnogo "lepe" krive, a na normalnom taktu sve koje tako snimim i proverim su perfektni.. nebitno, mislio sam da ima neka caka, ocigledno je moj problem ;)
Proveri delioce, izgleda da ti je prevelik takt PCI magistrale, pa "brlja". probaj da ih namestis rucno, ako ploca nema stavi magistralu 201 ili 202, cisto da se "ne tripuje" sa deliocima. :eyebrows:

@GoranG
Mislim da bi trebao da smanjis na :cigar: i :bottle:
Sve sve, ali da zbog OC masine ne reze diskove, mnooogooo je nenormalno.Da je tako ja bih odmah zvao Dzeka Bleka ili Foxa Moldera.

Ma nije uopste nenormalno npr
imao sam trip na makini sve lepo radi al kad treba sa hdd na flopy da se copy netje da radi al nikako i resenje je bilo u instalaciji glupog dravjera za inace pnp monitor neki dtk 15" i to sam slucajno instalirao da opravdam sedenje ....
shit happ....
voistinu ...
naravucenije krati ga po malo pa vidi kad stabilno reze (:)
e da moze biti da je resenje u nekim kvalitetnijim diskovima (nadam se da ne koristis one no name najgore klase pazari memorex il nesto drugo...

Ljudi bre?Jel sam ja toliko naivan ili je ceo svet otisao u PM?Kopiranje na floppy zbog drajvera za monitor :p

Poslednja izmena:
gorang je napisao(la):

isti problem je imao drugar... na GA ploči... Onda je skinuo neki sega-mega turbo ultra kuler, i vratio BOX, i sve je OK sad na 3200+... ;)

mašina mu je radila odlično u svim slučajevima, samo je pri rezanju diskova bilo puno problema dok nije zamenio kuler.

@Nidza
To je vec nesto drugo.Ili je cooler pravio neke vibracije pri snimanju, ili je u trenutcima previse vukao struju, pa nije bilo dovoljno za normalan rad rezaca, bar na to ja tipujem.

Nazad
Vrh Dno