nidza je napisao(la):2 od 3 procesora 2500+ idu glat 3200+... Zavisi kakav ti se primerak zalomio.
gorang je napisao(la):... a sta bi mogao da bude razlog lose snimljenim CD-ovima (recimo svaki treci-cetvrti), kada drzim upravo bartona 2500 kao 3200 - svi testovi prolaze (prime i sl.), ali gotovo sam siguran da se diskovi losije snimaju na overklokovanoj masini... mozda treba jos napajanja (Chif 360) za dva harda i dva cd-a, na abit nf ploci...?? ili trip![]()
Proveri delioce, izgleda da ti je prevelik takt PCI magistrale, pa "brlja". probaj da ih namestis rucno, ako ploca nema stavi magistralu 201 ili 202, cisto da se "ne tripuje" sa deliocima. :eyebrows:gorang je napisao(la)::bottle:
![]()
znas ono, snimis desetak diskova, jedan sigurno padne na verifikaciji, a jos 2-3 imaju mnogo "lepe" krive, a na normalnom taktu sve koje tako snimim i proverim su perfektni.. nebitno, mislio sam da ima neka caka, ocigledno je moj problem![]()
gorang je napisao(la):... a sta bi mogao da bude razlog lose snimljenim CD-ovima (recimo svaki treci-cetvrti), kada drzim upravo bartona 2500 kao 3200 - svi testovi prolaze (prime i sl.), ali gotovo sam siguran da se diskovi losije snimaju na overklokovanoj masini... mozda treba jos napajanja (Chif 360) za dva harda i dva cd-a, na abit nf ploci...?? ili trip![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari