Šta je novo?

Bardova priča

Probao Bard's Tale......ne preporucujem.
Prvih sat vremena je zabavno slusati komentare a onda se sve polako pretvara u monotoniju.
Mozda se dopadne nekom kvazi-rpg fanu koji se lozio na diablo.

A po cemu sa Bard's Tale povezao sa Arcanumom? Jednostavno - povukla me nada da ce se nesto slicno pojaviti. Ne pratim posebno igrice a jos manje citam gaming review-e po sajtovima, secam se originalnog bards tale-a koji je bio jako popularan u komsiluku, o novome sam prvi put saznao putem bittorent-a :). A i zamorio sam se od lvl-ovanja u WoW.....vreme je za novi RPG

poz.

dobro, kakva je prica,jel drzi vodu?
grafika, muzika, voices, efekti, magije...

filipenko je napisao(la):
Igra nema veze sa Arcanumom. Mnogo je pravilnije poredjenje sa Diablom ili Dungeon Siege-om.

I kad vec pominjemo Trojkine igre reci deder G!!! sta se zbiva sa Troikom? Jel' se definitivno raspala? :(
Koja su to remek dela, covece, Fallouti, Temple Of Elemental Evil, Arcanum, Vampiri...steta, stvarno steta sto timovi poput Troike, Looking Glass Studiosa i slicnih ne mogu da se odrze...

Sami sebe saranise... nezna se koja im je bagovitija igra od poslednje tri...

pa i tako bagovite bolje su od gluposti kao shto je nwn&kotor (a to nije samo do njih vec i do tupavog atarija - dokazano najtupaviji izdavac)...

G!!! je napisao(la):
pa i tako bagovite bolje su od gluposti kao shto je nwn&kotor (a to nije samo do njih vec i do tupavog atarija - dokazano najtupaviji izdavac)...

Nesumnjivo, ali ipak treba gledai i sa strane procesnog igraca, tj kupca softwera koji ma koliko u dubini igra bila dobra jednostavno nece preci pored takvih propusta...

i dablo 2 nije bio to shto jeste dok nije izashlo nekoliko zakrpa... pa ni warcraft3... kupci da su dovoljni bistri zalili bi se na atari i bojkotovali bi ga a ne bi pljuvali developera

G!!! je napisao(la):
i dablo 2 nije bio to shto jeste dok nije izashlo nekoliko zakrpa... pa ni warcraft3... kupci da su dovoljni bistri zalili bi se na atari i bojkotovali bi ga a ne bi pljuvali developera

War3 je out of the box bio hitcina bez ikakvog bug-a, a vremenom su dodavanjem novog contenta igru ucinili jos boljom, izazovnijom sto joj i omogucava da nakon 3 godine u velikoj meri i dalje igra...

koliko se ja secam prvo se chekao jedan veliki patch (nazalost zaboravih koja verzija je u pitanju nisam odavno u toj tematici) da bi se krenulo sa masovnim igranjem...

ma svejedno...

Bilo bi zanimljivo videti koliko igaca na bitka.mrezi igra obican Wc3 a koliko igra modove trecih lica ;)

G!!! je napisao(la):

nwn&kotor glupost?! Hmm.

G!!! voli da preteruje, makar je nwn dobar :)

jest da sam, kao zainteresovan za igru, otvorio thread, ali sam se smorio sa igrom :(
ocekivao sam nesto vise u igri, a ne smeha i humora na sve strane (to imam i na B92 u seriji Dadilja :d)!!
nije mi nesto igra....the install shield has succesifully uninstaled your application ..... :(

NWN mi je zakon,pa makar se nikom ne svidjala na svetu,poz.

e sad sam instalirao igru
presao sam par kvestova i jako mi se dopada

mada ja sam vise u fazonu ice wind dale-a II ili Bardur`s Gate II

ali i ovo je skroz ok samo se vidi da je portovana malo su neke teksture i suvise kockaste

ali sve u svemu zagrejacu stolicu :d

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ne obaziri se, to je čovek po kome posle Fallouta nije izašao nijedan RPG :)

ajd idi sad igraj 'rpg' nwn [:D]

btw kotor>nwn ;)

evo sad instalirah bardovu pricu i na samom pocetk crvrc... zatreperi ekran i izvaci me na deskt. ... blah mrzi me sad da instaliram nove drajvere :)

question

Jedno pitanje za sve koji su igrali Barda (a dopao im se). Ja vec tri dana lupam glavu pokusavajuci da aktiviram HEROINU ili BODYGARDA ali ne ide ( mana i health su na potrebnom nivou !?). Da nije BUG u pitanju, ili sta vec?
Za resenje vodim na pivo :bottle:

stisnes "3" pa "s" pa "a" to je heroina

a bodygard je "3" pa "s" pa "w" mislim da je tako
uglavnom meni za samonovaje dobija na "3" pa posle dalje ti odlucujes

Meni za samonovanje je na 2, i sve je to OK (mislim ova kombinacija), samo sto kod mene ne funkcionise. Neke druge magije rade ali bez Heroine ne mogu da predjem Chapter four:Highland park (kada trolovi bacaju balvane na mene). Svi "Walktrougs" sa mreze kazu da mi je potrebna Heroina. Ako znas neki drugi nacin,reci.U svakom slucaju hvala i pozdrav za tebe KIBLA's.

pa ja nisam samonovao heroinu nego sam nasao tu neki luk od chosen one-a :) i tako sam presao gobline sa bavlanima

mora da je neki bug ako imas neku ranije snimljenu poziciju probaj tako.....

pozdrav

Vrh Dno