Šta je novo?

Bardova priča

Ko prvi nabavi, nek ostavi (objektivne) utiske. Nisam je igrao u originalu, ali po screenshotovima rimejk ne izgleda loše...

Izasla je u DVD9 formatu, tacnije zauzima 7,42GB, ali su je,verovatno,nekako prebacili na 2DVD-a.

jel ima neko neki link... ja ne znam ni o cemu se radi...

i mene zanima.............link please ........

Poslednja izmena:
Svarno lepo izgleda... Da li je to neki RPG or what?! Odmah mi se dopala krupna kamera, vidis celog lika, kao Vampiri ili Thief...

Hm... pokusavam da se setim kada sam igrao staru verziju... bice pre jedno 15-ak godina.
Deluje interesantno.

Ajde pišite utiske, ja bi da je skidam pošto mi dobro izgleda, ali ne bi da se prevarim kao sa Act of War. Skidao sam bezveze više od 5 GB.

Trek je napisao(la):
Ajde pišite utiske, ja bi da je skidam pošto mi dobro izgleda, ali ne bi da se prevarim kao sa Act of War. Skidao sam bezveze više od 5 GB.
Jes da je offtopic, ali sta vali Act of War-u? Stigao sam do 2GB, pa da ne skidam dalje ako stvano ne valja...

Pa da je 2 GB, bila bi odlična, ali definitivno ne vredi skidati je 2 i po nedelje koliko je meni trebalo (preko torrenta-bilo je previše leechers-a). Ako imaš brži protok od 128 kbps, onda je skidaj. Inače ja i nisam baš neki ljubitelj RTS igara, ali ovde me je navukla grafika.

@Toxic
Ne slazem se sa listom. Na vrh mora da ide ili Planescape ili Baldur 2, a o'ma iza njih Temple of elemental evil. I nema 10 dobrih D&D igara da bi se napravila top 10 lista :d :) Ovde su dobudzivali i expansione (u kom slucaju odmah iza toee ide Hordes of underdark, a nikako originalni never :) )

@Dandy
Ako volis Generale uzmi je. A single je jako losh jer je svaka misija usmerena do bola. Ne daju ti da danes dusom od waypointa na svakih 100-150 metara. Za multi je povuci-potegni

@tema
Reviewovi bas i nisu sjajni, naprotiv...

Ja bih jos neku informaciju o Bardu ako moze... a neke tamo top liste za kasnije ostavite... Igra mi se neki zarazni RPG, inace cu da uzmem Baldura OPET, prestao sam da brojim vise

ako nisi proceshljao sve sa fore spomenute liste probaj torment...

omg filipe u isto vrme post :) dobro je da neko ne podnosi nwn u slicnoj meri kao i ja

G!!! je napisao(la):
naravno da se ne slazemo.. kakav bre crni nwn... bg a pogotovo torment su remek dela za tu nalickanu bljuvotinu...

Malo preterujes :)
Ali ajde da ostane ovo topik posvecen Bard's Taleu a ne ovom Toxicovom flameu sa top 10 listom :d
Ionako je lista naravljena od 5 igara a ostatak dopunjen expanzijama :D :d

Je li iko probao Bard's tale? Napolju su ljudi uglavnom razocarani ovim ps2 portom...

Evo ja finisiram skidanje Bard's Tale rimejka, pa cu vam javiti na sta to lici. Ako je samo pola Arcanum-a, bicu zadovoljan :)

poz.

ne slazem se samo zasto su toliko humora stavili u igru!
gde god mrdnem na net, samo je po tome poznata igra :(

off-topic
@filipenko & G!!!
e' bre nemo' mi dirate NWN, ako postoji remek delo u RPG naslovima to je NWN :D

ne razumem.. ova igra nema veze sa arcanumom ni po chemu...

ok ok toxic... al ne mogu svaki put da precutim :)

Igra nema veze sa Arcanumom. Mnogo je pravilnije poredjenje sa Diablom ili Dungeon Siege-om.

I kad vec pominjemo Trojkine igre reci deder G!!! sta se zbiva sa Troikom? Jel' se definitivno raspala? :(
Koja su to remek dela, covece, Fallouti, Temple Of Elemental Evil, Arcanum, Vampiri...steta, stvarno steta sto timovi poput Troike, Looking Glass Studiosa i slicnih ne mogu da se odrze...

Naravno da Arcanum i Bard's Tale nemaju veze jedan sa drugim ali potpadaju pod isti zanr (RPG).
Btw Arcanum je jedini RPG koji me je terao da se 'zamislim' nad celokupnom pricom i dogadjajima koji su se smenjivali - ko je igrao setice se misterioznog Nasrudina, potrage za uredjajem koji tamani magove bolje nego hekler, nestanak celokupnog patuljackog klana itd itd itd. Mirne duse bih fabulu mogao da uporedim sa Tolkinovom triologijom a da se ne ogresim o zacetnika epske fantastike.
Pa ako Bard's Tale uspe makar i polovicno da dostigne Arcanum bice nesto nezaboravno i zarazno zabavno. Mnogi su to mozda zaboravili, ali kod RPG-a grafika ipak nije sve :)

poz.

Pa dobro, ali po cemu si ti povezao Bard's Tale bas sa Arcanumom? :) Arcanum je nesto specificno. Bard's Tale je akcioni rpg upravo poput Dungeon Siegea gde okosnicu price ne cini svet ili dogadjaji vezani za njega, vec iskljucivo ironicno komentarisanje Barda kome je cilj da se probije kroz horde protivnika i spasi princezu. Da ne spominjem sto je kratak, kazu svega 15-ak sati...
Vise ces ga skidati nego igrati :d

filipenko je napisao(la):
Da ne spominjem sto je kratak, kazu svega 15-ak sati...
e, mirne duše ću na tih "tvojih" 15-tak sati dodati još 15 :p :d

Nisu to moji sati, to sam procitao u review-u :) Igru nisam probao. Zato i pitam ovde non stop da li je neko probao te da prenese utiske

trojka je mrtva :( i osnivachi su se razisli na razlicite strane... neki vise nisu chak ni u gaming insutriji jer su u depesiji kako su ispaljeni u sluchaju vampira i kako je dotichni loshe prosao (po prodaji) ...opasuljili su se da na danashnjoj gaming sceni nema mesta za velike projekte koji nisu 'dechiji' ada nisu fps tj. izdavaci nemaju osecaja za te igre niti hoce da ih reklamiraju i podrze kako treba ...

Nazad
Vrh Dno