drfedja je napisao(la):Onda cemo cika Miskovicu to da kazemo pa da uzmemo pare :d
I šta se onda desi, kako dođeš do svog novca? Obiješ bankomat?NikName je napisao(la):A kad vam se desi da vam bankomat ne isplati 2000 dinzi, jer pise nedovoljno sredstava, pa odem u banku i pitam da mi daju pare, kaze "gospodine lepo pise da ste vi podigli novac".Od tog trenutka to znaci rat izmedju mene i bankomata!
Lukija je napisao(la):Mislim sta ste ocekivali, sve to trci pod Windowsima (sto NT sto XP). Koliko puta sam vidjao BSOD![]()
Voodoo_NBGD je napisao(la):Pa dobro, setimo se celonoćnih BSOD-a na Artu, ili Reboot i Dizanje Windowsa Live... ili skoro na Metropolisu kad im povremeno iskoči message box a nikog nema da ga zatvori![]()
Upravo se to desilo mom kolegi pre neki dan, samo sto je (nije)podigao 10K dindzi. U banci su mu rekli:"Pa gospodineeee, vi ste malopre podigli 10K dinara!"NikName je napisao(la):A kad vam se desi da vam bankomat ne isplati 2000 dinzi, jer pise nedovoljno sredstava, pa odem u banku i pitam da mi daju pare, kaze "gospodine lepo pise da ste vi podigli novac".Od tog trenutka to znaci rat izmedju mene i bankomata! Poceo sam da mislim da ovi bankomati razmisljaju i da imaju neki zli superinteligentni softver, i da su svesni svog postojanja.
I sta sad ??drfedja je napisao(la):Upravo se to desilo mom kolegi pre neki dan, samo sto je (nije)podigao 10K dindzi. U banci su mu rekli:"Pa gospodineeee, vi ste malopre podigli 10K dinara!"
Ahaaaa, probao ja pre neki dan da podignem 5000 u 50 rata (čitaj po 100 dinara). Jedva sam izvukao živu glavu. Ganjali me penzioneri sve do pijace. :dDelija je napisao(la):BTW, zato se na bankomatu pare podizu "po malo" iz vise puta...![]()
Delija je napisao(la):Zar nije "kvant"pri podizanju love bio 200din?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari