Šta je novo?

Bankomat se bagovao :)

Kamere postoje, snimaju korisnika. U kadar, naravno, ne ulazi money tray. Snimci se koriste samo kod slučajeva zloupotreba.
Bankomat kulturno pita, nakon što je dao lovu, "želite li štampanu potvrdu?"

momsab je napisao(la):
a ispizdim kad mi bankomat primi karticu, kaže koliko para imam i lepo uqcam koliko hoću para i samo s epojavi poruka da trenutno ne može da se izvrši transakcija (bankomat Jubanke)... pa, majq mu, nek' to lepo piše a ne da me voza bankomat!

Nije on kriv. Moze da bude problem u komunikaciji. Probaj ponovo.

Kod nekih banaka "više puta dizanje manje količine novca" ne pije vodu zbog provizije koju banka uzima.

Znam sigurno da je delta banka ranije uzimala celih 300 dinara po transakciji, za kartice drugih banaka. Ja do sada isto nisam imao problema sem 2-3 puta bsod, medjutim sačekam par minuta, ATM se restartuje i sve bude ok.

Ma nije valjda 300din, mislim da je oko 20 din.
A meni je zao sto nisam mogao da slikam kad sam na aerodromu(msilim u amsterdamu) iz iz dosade poceo da cakam po onom automatu za informacije sa touch screen-om, i kad se prvo zabagovao a onda se na svim monitorima
po aerodromu video post ekran i polako dizala masina :D pa stala i tako je stajalo jedno sat vremena. Bilo je ono "ma samo sam pipnuo majke mi"

Meni je Dafinin bankomat mazno 1500 maraka :)
Kad ce taj bug da poprave? :D

Taj bug je tesko popravljiv, i zahvatio je posle toga citavu Srbiju :d
Mnogo tu ima posla, treba novi kernel :d

Nazad
Vrh Dno