Šta je novo?

Banka kao Yettel banka samo bolja?

Marezz

Slavan
Učlanjen(a)
14.11.2010
Poena
245
Zdravo narode, da li ima neka banka u Srbiji gde mogu sve da obavim online kao kod Yettel banke i da podizem novac sa svih bankomata u zemlji bez provizije?

Pitam jer me ovi iz Yettela vozaju za MC karticu koja je vec trebala da mi stigne posto je stara istekla. Prvo su rekli mora da se ceka opet 30 dana, pa sam ih nagazio i onda su rekli po hitnom postupku par dana ali opet nista..

Nisam imao nekih problema sa njima, jedino kad su imali odrzavanje pa im ne rade servisi itd i to je ok.. Ali sa ovim su me bas iznervirali.

OTP
btw nije prvi put da mobi/yettel ima problema u avg. Izgleda da im svake godine u isto vreme glavni programer ide na GO :)

Ukratko, ne. Par banaka u višim paketima su ograničene na 5 ili manje podizanja. Isto se pokušalo sa mts bankom i na kraju je spojena sa Poštanskom štedionicom. Kao backup možeš da otvoriš besplatan Raiffeisen iRačun video pozivom, za devizni samo popuniš podatke. Visa kartice tekućeg tražiš savetniku za kredite u filijali da ti poveže na deviznom. Jedini trošak je 1% za inostrana plaćanja.

@XT0001.DD E al kad sam ih zvao da se zalim, krenuli da mi prodaju pricu "pa znate, mi to dobijamo od druge firme koja proizvodi to i treba dugo vremena". Lazu ko psi, te kartice sve banke dobijaju u velikim kolicinama pa posle ubacuju podatke klijenata na karticu.. Ne mogu da verujem da oni imaju problem sa ovakvim glupostima..

@Marezz Ako ti održavanje računa nije problem imaš recimo ProCredit Banku, sve preko neta završavaš, ali ti je podizanje sa drugih banakomata ograničeno na 5 puta mesečno. Ili Račun Plus kod Poštanske, nema besplatnih podizanja sa drugih bankomata, ali s obzirom da imaju ekspoziture skoro u svakog naselju, kao i da podizanje možeš da obaviš i u Poštama isto ti dođe.

Zdravo narode, da li ima neka banka u Srbiji gde mogu sve da obavim online kao kod Yettel banke i da podizem novac sa svih bankomata u zemlji bez provizije?

Pitam jer me ovi iz Yettela vozaju za MC karticu koja je vec trebala da mi stigne posto je stara istekla. Prvo su rekli mora da se ceka opet 30 dana, pa sam ih nagazio i onda su rekli po hitnom postupku par dana ali opet nista..

Nisam imao nekih problema sa njima, jedino kad su imali odrzavanje pa im ne rade servisi itd i to je ok.. Ali sa ovim su me bas iznervirali.
Jedina banka pored Yettela koja zaista funkcioniše po tom principu je ProCredit. Mana je što samo u Total paketu imaju podizanje bez naknade sa tuđih bankomata (i to 5 puta mesečno), ali zato skoro ni za šta se ne ide u filijalu, samo za kredite iznad 600k dinara (a i nemaju ih mnogo, svega nekoliko u zemlji). Sad imaju i ok aplikaciju, prošla je bila pakao.

Od ostalih banaka podizanje bez naknade ima Erste banka u Gold paketu, ali oni su daleko daleko od online nivoa koji imaju Yettel/ProCredit

Imao sam slicnu situaciju, samo smo se dosta duze ganjali.

Stici ce ta kartica i zaboravices na kraju na taj dogadjaj ako je sve ostalo ok.

@TinkyWinky Ma buraz.. Problem je jer kod Yettela imas samo jednu njihovu ekspozituru (koja meni nije ni blizu), i ako nemas kes onda mozes da se slikas jer kako i gde da podignes pare.. Pritom, navikao sam da kupujem karticom, sto kod nas, sto preko neta pa nervira sve ovo.

Podigao sam ja nesto kesa pre nego sto mi je istekla kartica jer sam imao osecaj da ce ispasti neko ****** pa i sad nije toliko gadno.

Hvala narode! Znaci nema puno opcija, a i to sto ima nije na nivou..

@TinkyWinky Ma buraz.. Problem je jer kod Yettela imas samo jednu njihovu ekspozituru (koja meni nije ni blizu), i ako nemas kes onda mozes da se slikas jer kako i gde da podignes pare.. Pritom, navikao sam da kupujem karticom, sto kod nas, sto preko neta pa nervira sve ovo.

Podigao sam ja nesto kesa pre nego sto mi je istekla kartica jer sam imao osecaj da ce ispasti neko ****** pa i sad nije toliko gadno.

Hvala narode! Znaci nema puno opcija, a i to sto ima nije na nivou..
pa podizes pare na najbolizem bankomatu ne u ekspozituri tamo ides verovatno samo po potrebi ja sam isao mislim ranije za pecat ako se ne varam
https://www.yettelbank.rs/stanovnistvo/lokacije/yettel-bank-bankomati/ ovde ukucas tvoju lokaciju pa ako imaju nesto u blizini

@Naci Kako da podignem ako nemam karticu?

mCash je planiran da se ukine prema novim opštim uslovima. Za sada i dalje radi dokle god je stara aplikacija u funkciji. Dnevni limit zbirno za uplate i isplate je 30k, a mesečni 115k.
Edit: Na bankomatu se pipne zelena linija pri dnu i onda skenira barkod ili upišu 16 cifara ako čitač nije u funkciji.

Poslednja izmena:
Dobra stvar, nisam znao da to ima!

• Like
Reagovanja: uji
Mislim da je pitao u kontekstu šta da radi ako ima samo telefon, a nema karticu. Sada već mora sa sobom da je nosi. Nema više mCash-a pošto je Mobi aplikacija ukinuta.

kako nemas karticu ? jel imas racun uopste ? cak i onaj osnovni racun u yettelu ima dinu sa kojom mozes da podizes na njihovom najblizem bankomatu.
Istekla mu je kartica, pa predugo ceka na izradu.

Erste bank, premium racun, neograničeno podizanje sa bankomata u zemlji. Ima nesto i van zemlje na erste group..

EBanking, hmh. Google pay još uvek ne radi, čekamo zvanično da puste

Erste bank, premium racun, neograničeno podizanje sa bankomata u zemlji. Ima nesto i van zemlje na erste group..

EBanking, hmh. Google pay još uvek ne radi, čekamo zvanično da puste
Izgleda su pustili

Iz Google Pay Srbija threada:
Evo sada i zvanično: Erste uvela Google Pay

Pri aktivaciji preko kontakt centra traže ime prezime, adresu, mejl, telefon i broj računa te poslednje 4 cifre kartice koja se dodaje.

Jes, uspeo danas

kako nemas karticu ? jel imas racun uopste ? cak i onaj osnovni racun u yettelu ima dinu sa kojom mozes da podizes na njihovom najblizem bankomatu.
Ma nisam imao ni dinu ni MC tad, obe istekle.. Srećom pa je dina stigla posle u međuvremenu pa je bilo lakše. Katastrofa koliko su spori, čekao sam mesec dana ili malo više da mi stigne.

Baš su me bili iznervirali sa tim, jer ne volim da se drndam sa bankom a zato sam i prešao kod njih da ne moram nikad lično do banke.

Kad se samo setim horora kod inteze pre dosta godina, zaboravim šifru za ebank.. Pa opet idi kod njih pa pravi novi token pa potpisuj opet sto dokumenata pa.. Za SVE je moralo da se ide lično u banku.

Ispade Erste veoma blizu Yettelu po ponudi, nisam znao. Hvala @danijel00 !

Nazad
Vrh Dno