Šta je novo?

Banished

bro82

Slavan
Učlanjen(a)
13.12.2008
Poena
425
Posto sam ja veliki fun city building igara mislim da je ova vredna otvaranje teme!Na ovoj igri radi indie tim ShiningRockSoftware,sto mi uliva dodatnu nadu da ce ovo ispasti bas kako treba!
Trebalo bi da izadje do kraja ove godine,ali posto jos nema tacnog datuma izlaska mislim da od toga nema nista!
http://www.shiningrocksoftware.com/

Jako lepo izgleda.

Pise da radi i sa Shader Model 2. Kakva ludost :D

Mene je igra odusevila.

Jednostavna, logicna, lepa, dobra atmosfera, odlicna ideja. Jedan autor sam da napravio ovakvu igru za 3 godine i 6000 radnih sati, prosto nesvakidasnje.

Ja ne da cu mu kupiti jednu igru, 19.99$, nego ima da kad budem pravio let's plays na mom kanalu pravim giveaways bra 200$ vrednosti.

Sada bi valjda trebalo da se pojavi,ali deluje mi bas odlicno!Ja mu skidam kapu za ovo sto je napravio!

Evo malo uvoda za igru od mene, neke od vesti i objasnjenja kako se igra:

Pero svaka cast za video!

Lijepo napravljeno i objasnjeno.

Zanimljivo je dosta..

Mislim da ce vam ovaj video biti zanimljiv :)

ovde jedino sto mi se ne svidja u vizuelnom smislu je mala varijacija boja u svakoj sceni, bez obzira sto su drugacije vremenske prilike... ima tu varijacija, ali nema u bojama, vidi se da je na njoj radio jedan covek ili par...
ali u svakom slucaju, izgleda extra, kad se ima to u vidu...

Igra je sinoc izasla. Ja sam poceo odmah igrati i praviti Let's Plays. Evo prvog videa, pa nastavite gledati ako vam se svidi. Odrzavam giveaways pa ako ucestvujete mozete dobiti igru i besplatno.

Igra je sinoc izasla. Ja sam poceo odmah igrati i praviti Let's Plays. Evo prvog videa, pa nastavite gledati ako vam se svidi. Odrzavam giveaways pa ako ucestvujete mozete dobiti igru i besplatno.

A sto bi to morali da rade i da gledaju necije igranje kada mogu da skinu igru zabadava sa torrenta koja je velika 89 mb i sami da uzivaju u istoj a ne da zavise i da budu u necijoj milosti i nemilosti i da razmisaljaju hoce bas on dobiti ili nece.

A sto bi to morali da rade i da gledaju necije igranje kada mogu da skinu igru zabadava sa torrenta koja je velika 89 mb i sami da uzivaju u istoj a ne da zavise i da budu u necijoj milosti i nemilosti i da razmisaljaju hoce bas on dobiti ili nece.

Zbog updateova, kolekcionarstva, iz ''a što da ne'' razloga, zato što nije perafilozof izmislio let's play snimke, a i zbog toga što je on pokazao dobru volju giveaway-om i uopšte svojim angažovanjem u ovoj temi kako bi zainteresovao druge za igru koja se njemu dopada.

A šta si ti pokazao svojim postom?

Edit: Da nisi površan video bi u temi od čitave dve strane njegov post:

Mene je igra odusevila.

Jednostavna, logicna, lepa, dobra atmosfera, odlicna ideja. Jedan autor sam da napravio ovakvu igru za 3 godine i 6000 radnih sati, prosto nesvakidasnje.

Ja ne da cu mu kupiti jednu igru, 19.99$, nego ima da kad budem pravio let's plays na mom kanalu pravim giveaways bra 200$ vrednosti.

Poslednja izmena:
Ne svidja mi se, sve je ovo vec vidjeno u Anno dominiju, Glory of the Roman Empire i jos gomilu naslova sa mnogo boljim resenjima i grafikom.

Koja je ovo fora, na farmama na primer mogu da stavim da radi mnogo vise ljudi nego sto tamo pise. Da li se time dobija nesto? Odnosno, moje glavno pitanje je, za svaku gradjevinu ti mozes da povecavas broj radnika koji u njoj mogu da rade, koji je optimalni broj?

pa zavisi od velicine gradjevine :-devil-:

Procitao sam vase komentare i sam posvetio igri nekih 5h i moram reci da je za svu pohvalu sto je jedan covek sam ovo odradio i fina je atmosfera dobar je UI i muzika ALI mislim da dajete igri vece ocene nego sto ona zasluzuje. Igra mora puno da se unapredi, hard mod nije tezak u opste i ako vam je tezak to znaci da niste upoznati sa nekim detaljima. Zabavno je na pocetku kad ne znamo sve detalje kada gradimo pogresno na pocetku ali posle toga igra nije teska.
Napravite gather hut na pocetku i ostavite prostora za forester i hunter hut i ne dirajte celu tu zonu sume (razumevanje tog koncepta cini igru prelakom).
Zao mi je ako sam nekoga naljutio sad ali to je moje misljenje mislim da precenjujete igru z og toga sto je jedan covek pravio.

To niko ne moze da porekne. Igra nema dovoljno sadrzaja u v1.0

Ali, zato ce imati mod tools za jos par dana, nedelja a onda nece imati limita na kolicinu sadrzaja, BESPLATNOG sadrzaja. Ova igra ce za par meseci imati vise sadrzaja nego SimCity koji je pravio jedan Maxis i jos uvek ce cela mehanike te igre biti dno dna, dok je ova igra napravlejna na fantasticnoj mehanici.

U tom cucu grmi zec!

Vrh Dno