Šta je novo?

Balkanski CSS serveri

bole083

Slavan
Učlanjen(a)
02.08.2007
Poena
319
Molim vas predloyite dobre balkanske CSS servere , steam ili no steam , samo bez cheatera...:smackbum:

to je sve ?

Trazio si dobre. Za taj kazu da je dobar.

Evo jos nekoliko, ne znam kakvi su:

217.26.67.178:28010
217.26.209.23:28050
217.26.212.50:27080
109.206.96.9:27015
217.26.212.53:27060
217.26.67.179:28050
217.26.212.53:27040
217.26.212.50:27097

Ubaci CSS u xfire, lakse se nalaze serveri.

CLARION - DeathMatch IP adresa: 217.26.212.27:28010

Metrohive mi ne radi , tj nije radio sinoc , a hvala za osta.le cim dodjem s posla probam !

Ne znam kako ti nije radio kada je stalno online...

Prilozi

• metro.PNG
    metro.PNG
    15.4 KB · Pregleda: 183
  • reb.PNG
    reb.PNG
    21.1 KB · Pregleda: 115
Poslednja izmena:
Zvanicna ista kaze da je Rebellion najbolji server u Srbiji.

Ja bih voleo da ti izneses neki argument bez brda smajlija.

Prilozi

• lista.PNG
    lista.PNG
    95.7 KB · Pregleda: 157
Argument je da su najači igrači sa ovih prostora banovani na Rebelionu zbog "čita", možda se situacija u međuvremenu popravila, ali tako je bilo pre par meseci :d

I to što igra gubi smisao sa toliko slotova, nije to BF...

Metrohive nije ono što je bio, izgubio je na snazi i kvalitetu, uglavnom zbog toga što većina ljudi koji stoje ili su stojali iza njega nisu public igrači, pa su se posle vratili samo na "ozbiljno" cw igranje. Za svaki ban na ovom serveru od njegovog starta postoji demo, odnosno dok se ne dobije 100% dokaz da je neko čiter, a to pregledaju i drugi admini dok se ne potvrdi, tako da se ne može desiti da neko ugasi zato što je admin ustao na levu nogu. Admin tim je sačinjen od igrača iz Srbije, Hrvatske, Bosne, Makedonije, gde se gledao kvalitet, a ne to da li će deliti plaćanje hostovanja kao što se negde radi, to možemo zahvaliti ljudima u NS koji su obezbedili free hosting.
Jedini server gde se još moglo donekle igrati normalno je bila BGA Arena, sad ne znam kakva je sad situacija tamo, a kao što sam rekao Metro nije ono što je bio pre pola godine/godinu dana po kvalitetu, ali se još uvek drži do nekih standarda...

Poslednja izmena:
Ne znam koji je problem sa tobom Borat ali ako odes na vreme mozda se i izlecis.

Ne slazem se sa tobom da server gubi smisao sa toliko slotova, bas naprotiv tu se tek moze da vidi koliko dobro igras.
Ako nisi probao predlazem ti da odes na UKCS sa 62 slota ili VIA pa tamo pokazi sta znas.

Da vecina tih "vrhunskih" igraca je banovana od strane admina kao i od KAC-a i ne samo na Reb serveru vec i na drugima. Naravno niko od njih nikada i nije imao original Steam igru, stvarno ne znam zasto. Nema veze svako ima pravo da bira gde ce da igra.

over and out.

Poslednja izmena:
Ne slazem se sa tobom da server gubi smisao sa toliko slotova, bas naprotiv tu se tek moze da vidi koliko dobro igras.
Ako nisi probao predlazem ti da odes na UKCS sa 62 slota ili VIA pa tamo pokazi sta znas.

Ja nisam neki css igrač, mada jesam proveo jedno kratko vreme u jednom klanu koji između ostalog ima i sponzore ize sebe, mada još brže sam najuren iz njega, naravno tu ne računam one noob klanove koji se raspadnu posle par meseci, kada svate da nisu konkurentni :d

Da vecina tih "vrhunskih" igraca je banovana od strane admina kao i od KAC-a i ne samo na Reb serveru vec i na drugima. Naravno niko od njih nikada i nije imao original Steam igru, stvarno ne znam zasto. Nema veze svako ima pravo da bira gde ce da igra.

over and out.

Onda ne pričamo o istim igračima ;)

Poslednja izmena:
Ne znam koji je problem sa tobom Borat ali ako odes na vreme mozda se i izlecis.

over and out.
lol:guitar::banana:

I taj Rank sto si pokazo ne pokazuje koji je server najbolji nego koji je najpuniji tako da mani se botova ceo zivot;):D

Već ti je rAMA rekao a ja ću se truditi da pojasnim. Najpoznatije mape ili "staze" u CS nisu projektovane za 40 igrača već za 8vs8 max. To što se više od 10 godina u Sribiji po raznim igraonicama, rupama i sada većinom piratskim serverima igraju Astek, Dust 1/2 i Inferno 16vs16, 18vs18 ili 20vs20 ne znači da je zamišljeno da se tako igra. Da to tako treba klanske borbe bi isto bile 20vs20 a ne 5vs5.

Ja ne mogu da izadjem na Mertohive. Server me stalno dropp-uje.

[SRB]*Rebellion - Resurrection by YUBC*
IP Address: 212.124.160.7 Port: 27015 Query Port: 27015

Za sve one koji zele da igraju CSS bez citera( ako se koji i pojavi ne zadrzava se dugo)
klan Rebellion je obezbedio novu IP adresu za public igrace i CW server za klansko igranje. Uskoro stize nova server masina koja ce obezbediti da igra bude bez lagova i omoguciti da svi koji zele dobru zabavu mogu da je imaju na nasem serveru.

Posetite i nas forum gde mozete dobiti sve informacije vezane za server.
http://www.rebellion-css.rs/forum/index.php?action=forum

Svi koji zele dobru zabavu su dobrodosli.

Rebellion Stric

Za sve one koji zele da igraju CSS bez citera( ako se koji i pojavi ne zadrzava se dugo)..

Ovo nažalost važi i za dobre igrače, pošto ko god malo odstupa po skill dobija ban :eyebrows:

Ovo nažalost važi i za dobre igrače, pošto ko god malo odstupa po skill dobija ban :eyebrows:

Ban mora da bude pokriven sa demo snimkom.(osim aim bota,speed hacka,team killa, vredjanja ..)TU IDE BAN IZ MESTA. To je pravilo. Ako neko ko stvarno igra bez cita bude banovan ( zbog toga sto ima extra skor) ima pravo da na forumu ostavi podatke u ban sekciji foruma a admin koji ga je banovao mora da argumentuje ban. Ukoliko ostatak admina vidi da je igrac cist i da je ban bet razloga, taj admin ce biti sankcionisan.
Ima vise osnova po kome neko moze da dobije ban. To se vec manje -vise zna. Ukoliko je ban neopravdan skida se,a ukoliko jeste nema sta da se doda na to.

Nije samo dobar skill nesto sto pokrece sumnju. Dobar admin zna da prepozna citera.

Admini na Rebellion serveru su ljudi koji nisu admini od juce i znaju da provale kako ko igra i da li koristi nedozvoljena sredstva.

Slobodno dodjite i uverite se da je sve ovo sto vam pricam tako na nasem serveru.

Pozdrav ! ! !

Ban mora da bude pokriven sa demo snimkom.(osim aim bota,speed hacka,team killa, vredjanja ..)TU IDE BAN IZ MESTA. To je pravilo. Ako neko ko stvarno igra bez cita bude banovan ( zbog toga sto ima extra skor) ima pravo da na forumu ostavi podatke u ban sekciji foruma a admin koji ga je banovao mora da argumentuje ban. Ukoliko ostatak admina vidi da je igrac cist i da je ban bet razloga, taj admin ce biti sankcionisan.
Ima vise osnova po kome neko moze da dobije ban. To se vec manje -vise zna. Ukoliko je ban neopravdan skida se,a ukoliko jeste nema sta da se doda na to.

Nije samo dobar skill nesto sto pokrece sumnju. Dobar admin zna da prepozna citera.

Admini na Rebellion serveru su ljudi koji nisu admini od juce i znaju da provale kako ko igra i da li koristi nedozvoljena sredstva.

Slobodno dodjite i uverite se da je sve ovo sto vam pricam tako na nasem serveru.

Pozdrav ! ! !

jadni mi i ovakva Srbija sa ovakvim carevima :banana::banana::banana:

jadni mi i ovakva Srbija sa ovakvim carevima :banana::banana::banana:

Ne znam ko je jadan a ko nije.

Tvoje misljenje je samo tvoje. Dokaz da se na Rebellion serveru igra dobar CSS je taj da nam svaki dan dolaze novi ljudi koji zele da igraju bez smaraca,fragera i slicnih. I vracaju se jer im je kod nas najbolje.

Server ne vode neki balavci koji zele da se hvale kako imaju server.

Ti si isto tako dobrodosao ukoliko zelis da igras na nasem serveru. Dodji i pokazi skill.

Pozdrav!

[SRB]*Rebellion - Resurrection by YUBC*
IP Address: 212.124.160.7 Port: 27015 Query Port: 27015

Za sve one koji zele da igraju CSS bez citera( ako se koji i pojavi ne zadrzava se dugo)
klan Rebellion je obezbedio novu IP adresu za public igrace i CW server za klansko igranje. Uskoro stize nova server masina koja ce obezbediti da igra bude bez lagova i omoguciti da svi koji zele dobru zabavu mogu da je imaju na nasem serveru.

Posetite i nas forum gde mozete dobiti sve informacije vezane za server.
http://www.rebellion-css.rs/forum/index.php?action=forum

Svi koji zele dobru zabavu su dobrodosli.

Rebellion Stric

Ne mogu da izadjem na rebellion trazi mi steam.
Steta a bas je dobar server.

I ne znam zasto ste mi obrisali post.

imate odličan server sa nazivom ZGUBIDANI , javim cim nadjem ip...

Nazad
Vrh Dno