Molim vas predloyite dobre balkanske CSS servere , steam ili no steam , samo bez cheatera...:smackbum:
80.74.160.101:27015 Metrohive najbolji CSS public server na Balkanu (zastava,reebelion,izgubidani i ta ****** zaobidji ne vrede nicemu)
Forum:http://forum.metrohive.net/index.php?sid=6032a940b93c2753476da7953f4e3350
80.74.160.101:27015 Metrohive najbolji CSS public server na Balkanu (zastava,reebelion,izgubidani i ta ****** zaobidji ne vrede nicemu)
Forum:http://forum.metrohive.net/index.php?sid=6032a940b93c2753476da7953f4e3350
Ako hoces da igras na najboljem serveru ti dodji na Rebellion, najjaci i jedini sa 40 slotova.
Rank govori sve![]()
Zvanicna ista kaze da je Rebellion najbolji server u Srbiji.
Ja bih voleo da ti izneses neki argument bez brda smajlija.
Zvanicna ista kaze da je Rebellion najbolji server u Srbiji.
Ja bih voleo da ti izneses neki argument bez brda smajlija.
Ne slazem se sa tobom da server gubi smisao sa toliko slotova, bas naprotiv tu se tek moze da vidi koliko dobro igras.
Ako nisi probao predlazem ti da odes na UKCS sa 62 slota ili VIA pa tamo pokazi sta znas.
Da vecina tih "vrhunskih" igraca je banovana od strane admina kao i od KAC-a i ne samo na Reb serveru vec i na drugima. Naravno niko od njih nikada i nije imao original Steam igru, stvarno ne znam zasto. Nema veze svako ima pravo da bira gde ce da igra.
over and out.
lol:guitar::banana:Ne znam koji je problem sa tobom Borat ali ako odes na vreme mozda se i izlecis.
Ne slazem se sa tobom da server gubi smisao sa toliko slotova, bas naprotiv tu se tek moze da vidi koliko dobro igras.
Ako nisi probao predlazem ti da odes na UKCS sa 62 slota ili VIA pa tamo pokazi sta znas.
Da vecina tih "vrhunskih" igraca je banovana od strane admina kao i od KAC-a i ne samo na Reb serveru vec i na drugima. Naravno niko od njih nikada i nije imao original Steam igru, stvarno ne znam zasto. Nema veze svako ima pravo da bira gde ce da igra.
over and out.
Za sve one koji zele da igraju CSS bez citera( ako se koji i pojavi ne zadrzava se dugo)..
Ovo nažalost važi i za dobre igrače, pošto ko god malo odstupa po skill dobija ban :eyebrows:
Ban mora da bude pokriven sa demo snimkom.(osim aim bota,speed hacka,team killa, vredjanja ..)TU IDE BAN IZ MESTA. To je pravilo. Ako neko ko stvarno igra bez cita bude banovan ( zbog toga sto ima extra skor) ima pravo da na forumu ostavi podatke u ban sekciji foruma a admin koji ga je banovao mora da argumentuje ban. Ukoliko ostatak admina vidi da je igrac cist i da je ban bet razloga, taj admin ce biti sankcionisan.
Ima vise osnova po kome neko moze da dobije ban. To se vec manje -vise zna. Ukoliko je ban neopravdan skida se,a ukoliko jeste nema sta da se doda na to.
Nije samo dobar skill nesto sto pokrece sumnju. Dobar admin zna da prepozna citera.
Admini na Rebellion serveru su ljudi koji nisu admini od juce i znaju da provale kako ko igra i da li koristi nedozvoljena sredstva.
Slobodno dodjite i uverite se da je sve ovo sto vam pricam tako na nasem serveru.
Pozdrav ! ! !
jadni mi i ovakva Srbija sa ovakvim carevima :banana::banana::banana:
Otkad igram na Balkan Gaming Arena serveru nemogu zamisliti igrati na drugom,najbolji server na Balkanu a i sire (po meni).
http://www.balkangamingarena.com/
[SRB]*Rebellion - Resurrection by YUBC*
IP Address: 212.124.160.7 Port: 27015 Query Port: 27015
Za sve one koji zele da igraju CSS bez citera( ako se koji i pojavi ne zadrzava se dugo)
klan Rebellion je obezbedio novu IP adresu za public igrace i CW server za klansko igranje. Uskoro stize nova server masina koja ce obezbediti da igra bude bez lagova i omoguciti da svi koji zele dobru zabavu mogu da je imaju na nasem serveru.
Posetite i nas forum gde mozete dobiti sve informacije vezane za server.
http://www.rebellion-css.rs/forum/index.php?action=forum
Svi koji zele dobru zabavu su dobrodosli.
Rebellion Stric
imate odličan server sa nazivom ZGUBIDANI , javim cim nadjem ip...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari