Šta je novo?

Balkans on fire-sifre

Prosto neverovatno...zar nisi mogao da postavis ovo pitanje u odgovarajucoj temi, odnosno temi koja vec postoji a vezana je za ovu igru? Zar je toliko tesko koristiti pretragu? Isto vazi i za tvoje pitanje...google it.

Alo bre moderatori...sredite konacno ovaj podforum :whip:

Postoji svega dve teme od pre dve godine i nije se diskutovalo o siframa. Nema potrebe za otvaranjem starih tema. Posto nisam nasao na netu, zato i pitam da li neko zna sifre za ovu igru.

A ti nemas pametnija posla nego da spamujes.

Poslednja izmena:
Da li si siguran da uopste postoje cehatovi za ovu igru?
Evo ja sam sada malo pogledao i stvarno nisam uspeo da nadjem ni na jednom od velikih site-ova. Prebaci se na walkthrough ili srozaj difficulty :p

Postoji svega dve teme od pre dve godine i nije se diskutovalo o siframa. Nema potrebe za otvaranjem starih tema. Posto nisam nasao na netu, zato i pitam da li neko zna sifre za ovu igru.

A ti nemas pametnija posla nego da spamujes.

Upravo si ti taj koji spamuje forum. Te teme nisu zatvorene pa zato ne vidim kako bi ih otvorio.
BTW ne postoje sifre za pomenutu igru. Postoji samo Unlocker, odnosno svi "sejvovi" i neki dnevnici...

Upravo si ti taj koji spamuje forum. Te teme nisu zatvorene pa zato ne vidim kako bi ih otvorio.
BTW ne postoje sifre za pomenutu igru. Postoji samo Unlocker, odnosno svi "sejvovi" i neki dnevnici...

Konkretno sam postavio pitanje za sifru za ovu igru jer je nisam nasao a ti si poceo da spamujes i da se pravis pametan. Umesto da kazes da ne znas ili da je nema ti se pravis pametan.

Ocigledno da ova igra nema sifre jer nema nigde na netu. Ako neko nadje neku neka napise.

Poslednja izmena:
Nisam ni ja siguran da igra ima sifre a i cemu bi sluzile,mozda bi "god mode" bio interesantan jedno 10 min.Ovako dok dizesh svapske tenkove u vazduh :-devil-: ima dosta vishe smisla nego kad bi bezveze isao i gadjao ih i znao da ti ne mogu nishta...Mozda bi mogla sifra za jace motore ili dodatna oruzija ako ima...

@overkill
Kao da ces ti licno da kupis papirice,na kojoj je napisana tema :p pa ti smeta da neko otvori novu,ja mislim da je to samo zelja da se kaze "koristi pretragu" i da se ispadne kvazi-pametan,uopshte mi nije jasno kakvo zadovoljsto to pricinjava?

Dule...poenta je u tome sto kada otvorim ovaj podforum vidim milion tema vezanih za jednu igru. Ovde vlada totalni haos. Kako sam i sam mod/admin na nekoliko foruma ovo mi bode oci i mnogo me nervira pasivnost ovdasnjih moderatora.

nista gore nego kad ti neko soli pamet, ako se igde poshtuju stari topici to je na games delu bench foruma...

sto se cheatova tiche hex editor u ruke i udri :p heh stara vremena kada nadjesh iznos para koliko imas recimo u civilizationu prebacish u hexadecimalni zapis obrnes im redosled i preimenujesh u ff ff :p seca li se iko toga

Poslednja izmena:
Mana T-72 tenka: kad se ispali granata ne moze mitraljez da se koristi dok se ne napuni granata. Vrlo glupa fora.

Takodje steta sto nema srpskih oznaka na tenkovima, mogli su i da ubace jedan M84 tenk.

Poslednja izmena:
Vrh Dno