Šta je novo?

Baldur's Gate III u razvoju

Vec duze vremena se prica o tome izgleda da je tacna. Kada je otkupio AD&D licencu Atari je najavio da ce nastaviti sa fransizom Baldur's gate i Neverwinter Nights. NWN2 se vec radi uveliko, tako da verujem i da je informacija za BGIII tacna

definitivno ne treba da diraju BG. neka krenu u taj svet ali sa drugom pricom, i naravno drugim naslovom... bolje da ne skrnave igru i dobijemo Terminator 3 recimo...

Yep... T3 je skolski primer unistavanja price zarad sticanja para...

Mozda naprave Baldur's Gate: The Beginning :)

Novi Baldur's gate nece imati veze sa starim prica ce biti potpuno nova jedino su zadrzali ime verovatno zbog popularnosti igre racunaju da ce se igra sa tim imeno bolje prodavati inace prica kako kazu ce se desavati u proslosti Baldur's gate-a (grada) i ono sto kazu programeri postoji mogucnost da se u igri susretnemo sa Minskovim precima znaci nije nikakav nastavak samo zadrzani ime kao fransiza zbog vise para isto je kolkiko znam i sa NWN2 za koji cujem da se radi veoma ubrzanim tempom

Ma kakav ubrzani tempo, igra je najavljena za zimu 2005/2006...

nek oni zadrze thiefs guild i ja cu sigurno da kupim igru :D

Citao sam ranije o vome i odmah sam pomislioda ce biti neki shit u odnosu an prve dva koja su po meni top 5RPG

Ja se iskreno nadam da nece biti. Koliko sam ja razumeo i ranije izjave koje su davali gameplay bi trebao da bude slican samo u 3d okruzenju, jedino sto je neizvesno a ustvari i najbitnije kakva ce biti prica

Ma kakva prica, samo da bude dobra fizika :d

Mozda bi ipak bilo bolje da joj ne daju naziv BG 3, zbog one trojke...trilogija je zakljucena sa expansionom Throne Of Baal i bila bi steta sad na silu pokusavati uraditi nesto. Mozda bi najsrecnije resenje bilo nazvati igru Baldurs Gate: XXXXXX, gde bi niz x-eva bio neko ime, bez pominjanja broja koji bi implicirao nastavak...

pa bice njesra kao i svaki nastavak starijih naslova u danashnje vreme jer PC igre TADA i igre SADA nemaju skoro nishta zajednichko...

Jeste, propada sve, moramo da uzimamo konzole dok jos nije kasno :d

Pesimisto!

pu pu opti daleko bilo :) pre cu da igram fallout u sledecih 20 godina ...

Sto se tice novog Baldur's Gate-a bila je informacija da ce se igra zvati Baldur's Gate: Seven Gates of ...

Nazad
Vrh Dno